Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha még nem olvastátok, a Dulfy-n megjelent újabb infó a kiegészítőről
Dulfy - Big gearing changes in KOTET

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

The Red Eclipse szerveren a Republic oldalon kezd újraéledni a kis csapatom, itt főleg 20 és 40 év között játékosok vannak, sokan évek óta játszanak már a játékkal, de saját Teamspeak szerverünk is, segítünk, amiben csak tudunk. A teamspeak-et nagyon favorizáljuk, mivel sokszor nincs se idő, se kedv ahhoz, hogy körmondatokat gépeljen az ember a chat-be, szóban ugyanannyi idő alatt tízszerannyi infót el lehet mondani és még játszani is lehet közben 😊

Nézz szét a jedikoztarsasag.hu oldalon és ha érdel a társaságunk, csak szólj. Nálunk nem kötelező, hogy az összes karaktered nálunk legyen, bőven elég egy is. Hiszen ha velünk akarsz játszani, akkor mindegy hol van a karaktered, Fp/Ops/WZ/stb mindegy úgyis. A legtöbb veterán tagunk több guildben is jelen van, sokan külföldi guildekben is achievement szerzés miatt. A lényeg, hogy legyél fent teamspeak-en, a többit meg lehet beszélni/szervezni 😊

Tudom az első inkvizítorom light side volt,nagyon jó volt.

Én tudom, kedvencem amikor light side inkvizítorral porig lehet alázni a kedves sith nagyurakat / jediket / egyéb npc-ket miután jól szét lett rúgva a hátsó felük. Mielőtt valaki elkezdené, hogy "hú fúúújjj lájt sájd sith...." annak annyit mondanék gondolkozzon el azon mi a nagyobb szemétség sithként:

a. ha dark side-os karival miután legyőztél 1 ellenfelet simán kinyírod (jó-jó ezen animációk többsége elég jól meg lett csinálva),

b. avagy light side-osként miután leversz valakit nem hogy megölöd hanem inkább életben tartod és rákényszeríted, hogy téged szolgáljon, ezzel kvázi az erőd élő példájává teszed.

Mondjuk az sem utolsó, hogy 1 light side karit imp oldalon is tisztelnek az alattvalói nem a félelemtől remegő lábukat rondítják össze, kivéve akinek oka van rá.<#awink>

A másik, hogy inkvizitorral ugye annak függvényében változik a hivatalos megszólítás, hogy mennyire volt a karaktere az embernek light vagy épp dark, de van 1 megszólítás az úgynevezett "szürke zónás" karakterre is.
Bár még mindig az ügynöknek van a legtöbb különféle sztori végződése (6 vagy 7 ha jól számoltam múltkor), ami függ a light / dark oldaltól meg még pár döntéstől.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Az inkvizitor állati jó.
Érdemes több fajjal és női férfi karival is tolni.

Van persze guildeknek / klánoknak saját Ts-e, csapatokat illetően itt tudsz körülnézni. szervert illetően én a Red Eclipse-et javasolnám neked, ott van legnagyobb magyar közösség jelenleg talán, meg a legtöbb játékos is ahogy tudom, bár angol nyelv ismerete kommunikációképes szinten nem árt. Ami a kasztot illeti ez egyéni sztem nézd meg a progression videókat, van minden kaszthoz 1-1 ami bemutatja kb. mit tud majd az adott leendő 2 advanced classja, amiből ugye nem kell mondanom, hogy egyet választhatsz és ezt a választásodat később nem módosíthatod csak ha kompletten újrakezded a karit.

A történeket illetően (spoilermentesen):

Rep:
Jedi Lovag: Különböző a köztársaságot fenyegető veszélyeket próbálsz meg elhárítani.
Csempész: Válj gazdaggá és maradj életben kb.
Jedi konzulens: Nagyjából mint a jedi lovag megtoldva némi diplomáciával.
Köztársasági katona: Bedobnak a katyvasz közepébe és mássz ki onnan kb.

Imp:
Sith Harcos: Jó Sith logika szerint működik kisebb csavarral.
Birodalmi Ügynök: Kicsit a játék eseményei mögé való betekintést enged.
Sith Inkvizitor: Rabszolga felemelkedése és harcai kb.
Fejvadász: Röviden kapsz pár célpontot amivel magadra borítod a végtermékes vödröt és utána rád (is) vadásznak.

Valami Ts vagy akármilyen hang alapu fórumot tudtok ajánlani ahol feltehetem a kérdéseimet?
Valóban nem említettem meg neki, hogy én közel fél - egy évet kihagytam. Így nem tudom most hogy áll a populáció a szervereket tekintve, ezért elnézést kérek, én csak azt a 3 szerót említettem meg ahol régen volt nagyobb jelenlét amikor én még aktívan toltam. Egyébként tervezem én is a visszaatérést Red Eclipse szerón ha van valami nagyobb dárkszájd team annak örülnék.

Ja oksa, akkor ez a szokásos idő. Kösz a linket!
Nálunk 23 órakor kezdődik a livestream (ha nem ismered az időzónákat ez az oldal sokat segíthet).
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.10.14. 23:20:25
Egyáltalán nem mindegy melyikre megy, pl.: a Tomb of Freedon Nadd úgy tudom teljesen kihalt. Az európai szerverek közül a Red Eclipsen vannak a legtöbben és magyarok is akadnak szép számmal.
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.10.14. 23:19:31
SWTOR Twitch Livestream lesz Október 17-én! 2PM Pacific - 4PM Central. Időzónákkal bajban vagyok. Tán d.u 5-kor magyar idő szerint? Bár este szokták. Majd javítsatok ki. A lényeg: Az új kiegről lesz szó, annak bemutatása, felvezetése és bővebb infók a Galactic Command rendszerrel kapcsolatban. Mint mindig, gondolom most is lesz játék, bemutatnak 3 CM itemet/momuntot stb és 3 embernek kisorsolják. Popcorn+kóla elővétele/fogyasztása javasolt 😊 Kíváncsian várom, mit mutatnak nekünk. Mint mindig, Dulfyn nyomon lehet követni utólag, részletes leírás lesz.

SWTOR Twitch

ui: lejárt a WoW: Legion előfizum, visszatértem 😄
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.14. 22:31:30
Teljesen mindegy, Tomb of Freedon Nadd, Red Eclipse, The Progenitor ezeken a szervereken van nagyobb magyar jelenlét.
Bár ha rám hallgatsz vársz amíg kijön 5.0, azzal kivesznek, megváltoztatnak pár dolgot amire még most csak kapkodnád a fejed. Én jelenleg próbálom rávenni magam, hogy elővegyem a gamet újra.

Illetve meik szerverre csináljak karaktert?
Üdv most kezdtem a játékot és keresném befogadó magyar 18 feletti ts el rendelkező társaságomat
Nem a felbontással volt a baj hanem az ablakban futatással.
Köszi az infokat.
Próbáld meg Steamről vagy originről indítani.
Nekem is volt máskor gondom sima launcherrel.
Origines indításhoz lehet kell hogy meglegyen a játék,nekem dobozos Sw ToR van amit regeltem originen.

DirectX vagy grafikus driver friss, jók?

Az az érdekes, hogy megnéztem és nekem is 1080 szor 1920 ra van állítva. Mondjuk juratelepités után logikus. De a hiba továbbra is fennáll.
Ha pedig a Launcher-el van gondod, akkor
...:\Star Wars-The Old Repulic\swtor\retailclient\client_defaults.ini

Én a laptop - monitor összehangolása során nagyon sokat szenvedtem a felbontásokkal. A végén eljutottam oda, hogy a játék indítása előtt a ini fájlt kézzel írtam át és utána a kívánt felbontásban indult el a játék:
C:\Users\...neved...\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings\client_settings.ini

NativeHeight és NativeWidth a monitor fizikai maximumát tudod ide megadni. Height és Width pedig a kívánt felbontásod. Például nálam Height 1080 és Width 1920.

Üdv
Egy olyan problémám akadt, hogy felraktam a játékot játszottam vele kb fél órát, állítottam a grafikán közben mert elég necces volt pár dolog. Sajnos a felbontást is leszedtem valószínű túl kicsire mert amikor azután kifagyott és azóta sem indul. Elindítom és semmi kicsit tölt aztán hibaüzenet nélkül kilép. A képernyőmet meg bedobja 600 szor 800 ba és ahol visszaállítom ott kiírja, hogy bizonyos képpontnál kisebb felbontást nem tud megjeleníteni. Próbálkoztam a játék mapájában levő repairral valamint az juratelepítéssel. Most tartok ott, hogy nincs több ötletem és a midikloriánok sem súgnak semmit. Nektek esetleg igen?
Csak mert azóta zavart érzek az erőben
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2016.10.13. 21:06:24
Frissen kezdett sith marauder keresi társát / társait a végtelen vérontáshoz Red Eclipse szerón.

Köszi a gyors választ 😊
Ami az előfizetésed utolsó napján aktuális, azt mind megkapod véglegesen.

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Sziasztok! Ha most előfizetek akkor az összes eddig megjelent fejezetet megkapom? Jó lenne kieg. előtt képbe kerülni. 😊
PiszkosFred
Amig az EA adja ra a zsetont, addig a Blur rutinbol megoldja.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Még mindig jók ebben.

Csapatozásban benne lennék én is ha valakinek lenne kedve.

PiszkosFred
Idozits egy ref linket oktober vegere, hatha elfogadja subnak azt a par napot es megkapod Shae-t. Ha nem, akkor marad a recruit kesobb.

Azért azt majd írd oda, hogy férfi, nő, vagy vombat legyen-e az a partner.....<#hehe>

Tomb of Freedon Nadd

Persze vágom, Novembertől elő is tudok fizetni. Hát nem marad más...a testemből kell összehozni: szutykos, 120 kilós szőrös huncut jellemű férfiállat keresi alkalmi partnyerét. 1,5 óra extrákkal ezeötszá. jelige: szea-szea papa. <#vigyor2>
ki van ez találva, nem véletlen, hogy egy 30 napos sub nem fedi le a startot és Shae Vizla -t egyszerre <#banplz>

Shae: lehet majd normál küldetés keretében, de szerintem lesz megint gy holocommunicator, amivel lvl1-től elérhető lesz, max a Blood Hunt és a Mando fejezet során nem lesz használható
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.10.09. 20:24:55

Ja, most totál ki vagyok akadva picit. Fizetés nem lesz a hónapban hál'isten, így nem tudok előfizetni. De ami igazán fáj: miért pont Shae?! 😊
Pedig már annyira vártam a csini csajszit...bezzeg WoW-hoz van még 1 hónapra elegendő token gold... hé valaki akar cserélni?! 😊
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.09. 20:19:57
Bah nem kelett volna megnéznem ezt a trailert megint elkapott a hangulat, csak sajnos elragadott a sötét oldal úgy néz ki végleg.<#awink>

Compira:
Jah sztem se aztán majd úgyis meglátjuk élesben.

Ahhh ezeket a bugokat elvileg anno orvosolták. Most nem menne 😞
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.09. 20:09:18
Nico nekem megvan,nem voltam Sub,csak nyomtam egy referal linket és megkaptam.<#vigyor>

Ezek szerint Shae Vizla elérhető lesz majd akkor is, ha nem leszünk sub-ok? Majd a story során recruitolhatjuk? Vagy Nico is csak a Suboknak elérhető mindkét módon? (előfizus voltam Nico akciókor, azért kérdem)

5.0 update TorComm+Jedipedia Reddit link, jelezve vannak a spoileres részek.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.08. 09:50:03
Nem havi?! Hál'isten! Nagyon nem jött be az a módszer. Erről a bejelentésről viszont az E3 jut eszembe. 😄
"Hé srácok! DOlgozunk egy big-big-biggy SW kiegen/játékon! Kaptok egy 2 perces videó monológot, de felmutatni még nem tudunk semmit, mert semmi sincs kész, de ezt nem áruljuk el. Nesztek monológ videó! Wouw!" 😊

Cantina Tour mount:
NYCantina16 a kód. Code Redemption-ba berjátok és meg is van. Ez és a legutóbbi kevésbé "mókás", mint amik korábban voltak a megosztós játékkal. 😞
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.08. 09:35:25
A másik amit utálok a BW & EA párosban: a rohadt sunyi gyökér kommunikációt. Megint mi van, megy a beetetés. 2017 elején LEHET, hogy lesznek új opsok. Nem tudom miért nem lehet azt mondani, hogy tuti lesznek, dolgozunk rajta csak még nem tudjuk pontosan mikorra lesz kész, vagy nem lesznek nem is dolgozunk rajta. Nevetséges.
Viszont annak örülök, hogy nem havi fejezetmegjelenés lesz mint a KOTFE-nél.
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.10.08. 05:46:01
Na látom a pre-ordert már ebben a hónapban kezdik. Okt 25: Shae Vizla Companion "Recruit Shae through a mission or with a token in the game."
STAR WARS: The Old Republic – Knights of the Eternal Throne Hivatalos Trailer – "Betrayed"

Ez egyelőre csak a trailer, amint jönnek a hírek, próbálom rendszerezetten közreadni őket.

STAR WARS: The Old Republic – Knights of the Eternal Throne – "Betrayed" Trailer

hajakat befonni....
Elég sok mindenre választ ad, motivációt illetően....

valószínűleg pet és/vagy nount 😄

PiszkosFred
Vajon mit kapunk most a ref linkkel? A korabbi 5 szinu robogo 6. szinet? 😄

A New York Comic Con Swtor Cantina szombat éjjel 01:00-kor kezdődik, hogy lesz-e élő stream hozzá, azt nem tudom, de ha lesz beteszem ide a linket

A videók a marketing büdzséből mennek, ha nem erre, valami másra vernék el. Ezzel lehet hype-ot, hírverést generálni, míg egy hagyományos netes kampánnyal kevésbé valószínű.

A játékosok döntő többsége casual, tetszik, nem tetszik nekik készül a játék.
Sokan még a solo/tactical FP és sm OPs-ok at sem vitték végig, nem beszélve az egzotikusabb Wolrd Bossokról.

Bár kerültem a datamineolt infókat, de pl valószínű, hogy az ú group tartalmak némileg jobbak lesznek. ( Uprising)

Class balance: én a premade vs random problémát nagyobbnak érzem, de nyilván tökéletes/ideális balance sosem lesz.