Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dulfy - Big gearing changes in KOTET
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Nézz szét a jedikoztarsasag.hu oldalon és ha érdel a társaságunk, csak szólj. Nálunk nem kötelező, hogy az összes karaktered nálunk legyen, bőven elég egy is. Hiszen ha velünk akarsz játszani, akkor mindegy hol van a karaktered, Fp/Ops/WZ/stb mindegy úgyis. A legtöbb veterán tagunk több guildben is jelen van, sokan külföldi guildekben is achievement szerzés miatt. A lényeg, hogy legyél fent teamspeak-en, a többit meg lehet beszélni/szervezni 😊
a. ha dark side-os karival miután legyőztél 1 ellenfelet simán kinyírod (jó-jó ezen animációk többsége elég jól meg lett csinálva),
b. avagy light side-osként miután leversz valakit nem hogy megölöd hanem inkább életben tartod és rákényszeríted, hogy téged szolgáljon, ezzel kvázi az erőd élő példájává teszed.
Mondjuk az sem utolsó, hogy 1 light side karit imp oldalon is tisztelnek az alattvalói nem a félelemtől remegő lábukat rondítják össze, kivéve akinek oka van rá.<#awink>#awink>
A másik, hogy inkvizitorral ugye annak függvényében változik a hivatalos megszólítás, hogy mennyire volt a karaktere az embernek light vagy épp dark, de van 1 megszólítás az úgynevezett "szürke zónás" karakterre is.
Bár még mindig az ügynöknek van a legtöbb különféle sztori végződése (6 vagy 7 ha jól számoltam múltkor), ami függ a light / dark oldaltól meg még pár döntéstől.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Érdemes több fajjal és női férfi karival is tolni.
A történeket illetően (spoilermentesen):
Rep:
Jedi Lovag: Különböző a köztársaságot fenyegető veszélyeket próbálsz meg elhárítani.
Csempész: Válj gazdaggá és maradj életben kb.
Jedi konzulens: Nagyjából mint a jedi lovag megtoldva némi diplomáciával.
Köztársasági katona: Bedobnak a katyvasz közepébe és mássz ki onnan kb.
Imp:
Sith Harcos: Jó Sith logika szerint működik kisebb csavarral.
Birodalmi Ügynök: Kicsit a játék eseményei mögé való betekintést enged.
Sith Inkvizitor: Rabszolga felemelkedése és harcai kb.
Fejvadász: Röviden kapsz pár célpontot amivel magadra borítod a végtermékes vödröt és utána rád (is) vadásznak.
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.10.14. 23:20:25
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.10.14. 23:19:31
SWTOR Twitch
ui: lejárt a WoW: Legion előfizum, visszatértem 😄
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.14. 22:31:30
Bár ha rám hallgatsz vársz amíg kijön 5.0, azzal kivesznek, megváltoztatnak pár dolgot amire még most csak kapkodnád a fejed. Én jelenleg próbálom rávenni magam, hogy elővegyem a gamet újra.
Köszi az infokat.
Nekem is volt máskor gondom sima launcherrel.
Origines indításhoz lehet kell hogy meglegyen a játék,nekem dobozos Sw ToR van amit regeltem originen.
...:\Star Wars-The Old Repulic\swtor\retailclient\client_defaults.ini
C:\Users\...neved...\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings\client_settings.ini
NativeHeight és NativeWidth a monitor fizikai maximumát tudod ide megadni. Height és Width pedig a kívánt felbontásod. Például nálam Height 1080 és Width 1920.
Egy olyan problémám akadt, hogy felraktam a játékot játszottam vele kb fél órát, állítottam a grafikán közben mert elég necces volt pár dolog. Sajnos a felbontást is leszedtem valószínű túl kicsire mert amikor azután kifagyott és azóta sem indul. Elindítom és semmi kicsit tölt aztán hibaüzenet nélkül kilép. A képernyőmet meg bedobja 600 szor 800 ba és ahol visszaállítom ott kiírja, hogy bizonyos képpontnál kisebb felbontást nem tud megjeleníteni. Próbálkoztam a játék mapájában levő repairral valamint az juratelepítéssel. Most tartok ott, hogy nincs több ötletem és a midikloriánok sem súgnak semmit. Nektek esetleg igen?
Csak mert azóta zavart érzek az erőben
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2016.10.13. 21:06:24
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tomb of Freedon Nadd
Shae: lehet majd normál küldetés keretében, de szerintem lesz megint gy holocommunicator, amivel lvl1-től elérhető lesz, max a Blood Hunt és a Mando fejezet során nem lesz használható
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.10.09. 20:24:55
Pedig már annyira vártam a csini csajszit...bezzeg WoW-hoz van még 1 hónapra elegendő token gold... hé valaki akar cserélni?! 😊
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.09. 20:19:57
Compira:
Jah sztem se aztán majd úgyis meglátjuk élesben.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.09. 20:09:18
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.08. 09:50:03
"Hé srácok! DOlgozunk egy big-big-biggy SW kiegen/játékon! Kaptok egy 2 perces videó monológot, de felmutatni még nem tudunk semmit, mert semmi sincs kész, de ezt nem áruljuk el. Nesztek monológ videó! Wouw!" 😊
Cantina Tour mount:
NYCantina16 a kód. Code Redemption-ba berjátok és meg is van. Ez és a legutóbbi kevésbé "mókás", mint amik korábban voltak a megosztós játékkal. 😞
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.08. 09:35:25
Viszont annak örülök, hogy nem havi fejezetmegjelenés lesz mint a KOTFE-nél.
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.10.08. 05:46:01
Ez egyelőre csak a trailer, amint jönnek a hírek, próbálom rendszerezetten közreadni őket.
hajakat befonni....
Elég sok mindenre választ ad, motivációt illetően....
A játékosok döntő többsége casual, tetszik, nem tetszik nekik készül a játék.
Sokan még a solo/tactical FP és sm OPs-ok at sem vitték végig, nem beszélve az egzotikusabb Wolrd Bossokról.
Bár kerültem a datamineolt infókat, de pl valószínű, hogy az ú group tartalmak némileg jobbak lesznek. ( Uprising)
Class balance: én a premade vs random problémát nagyobbnak érzem, de nyilván tökéletes/ideális balance sosem lesz.