60268
-
Pacho #56421 Egyetértek, 1 max 2 class, különben kitépi a haját az ember.
Pláne ha ilyen lesz a drop:
-
Shion #56420 Fél óra alatt nem is lépett egy szintet, inkább fél szint volt az :( Ahogy én emlékszem egy Story és egy Veterán Uprising-al durván 0,6 szintet lépett Galactic 8-as szinten fél óra alatt. Szóval magasabb szinten jóval több Galactic Xp kell majd. Az Uprising livestream végén - amikor sajnálkoztak, hogy nem sikerült a vetítés végére szintet lépni a G8-as karakterrel és így nem sikerül egy Galactic ládanyitást bemutatni - akkor Musco megemlítette, hogy ő G4-esként szintet lépett simán. Magyarul G4-es szinten sokkal kevesebb Galactic Xp kell a fejlődéshez, mint G8-asként. El sem merem képzelni, hogy mi lesz G200 körül.
Én amondó vagyok, hogy mindenki nézzen ki egy Class-t magának és csak azzal játszon. Én valószínűleg a Commando-t választom, ennek a DPS ágát nagyon szeretem, viszont van healer Commando-m is. Magyarul mindegy, hogy DPS vagy Healer Commando-val megyek, Commando ládát fogok kapni és majd a megfelelő DPS/Healer skill fa aktiválás után nyitom ki, így DPS/Heal gear fog potyogni. Legacy bound-os ruhában átadom a megfelelő karinak és gyakorlatilag fejlődni tudok mindkettővel. Hogy DPS-re vagy Heal-re lesz-e majd nagyobb szükség, még nem tudom, majd kialakul. DPS előnye, hogy szólóban (pl. Heroic 2) is irgalmatlan tempóban tud szólózni, Healer-re meg mindig szükség van Fp/Ops/Uprising területen. -
Shion #56419 Ha a Story-ban még nem jársz Chapter IX-nél, akkor az űrhajó csillagtérképén sem jelenik meg Odessen bolygó, ergó saját hajóval nem tudsz oda eljutni. Barát segítségével még nem próbáltam odahajózni.
Viszont a Charater Perks-ben (karakterenként külön kiváltandó) 200k-s Odessen teleport működik, tehát nem szükséges a KOFTE kiegészítőt elkezdeni, már akkor is használható. Például legutóbb Makeb sztorit csináltam, már 50+os volt a karakterem és már akkor el tudtam ugrani Odessen-re. Igaz, én előfizető vagyok évek óta, minden kiegészítőm megvan.
A fentiek miatt akadályozó tényező lehet, ha nincs meg valakinek a KOFTE kiegészítő. Szerintem KOFTE hiányában nem fog működni az Odessen teleport sem. Odessen elérhetetlensége esetén csak a Fleet-en a Companion és Decoration Vendorok maradnak kristályok elköltésére. Gear-t már nem érdemes venni, 1,5 hét és itt a kiegészítő november 29-én :) -
#56418 Korabban probaltam es engedte (volna, csak nem volt kiegem a csaladi pref accon), hogy lowlvlkent eljuss kesobbi sztori bolygora. Altalaban igy szoktam tesztelni, hogy melyik kieg van meg melyik accounton a fo account mellett. Ha nincs meg, akkor kiirja/ta a rendszer, hogy kell a Revan, stb. kieg ahhoz, hogy az allomasra eljuthass. De ha megvolt, akkor siman engedte. Odessen eseteben nem tudom mi a helyzet, mert az ugyebar kesobb, a sztorit kovetve valik elerhetove, de szerintem ekkor is be kelene tudnod dokkolni az allomasra. -
Pacho #56417 Kicsit "vegyes" érzés volt látni, hogy 93-as Galactic Command ranknál tier 2-es (240-es) itemek esnek a ládákból. Akkor ezek szerint mégis van valóságalapja annak a pletykának, hogy 300 szintje van a Galactic Commandnak. Elnézve az előző streamet, ahol fél óra alatt jutottak lvl 8-ról 9-re, azt hiszem 4 karaktert ha fel akar valaki cuccolni, még 2020-ban is itt fog grindelni. -
gunji #56416 Commendation kristály beváltásával kapcsolatban kérdés:
- próbált valaki egy 55-ös szint alatti karaktert, aki a class storyban még Corellia előtt áll, eljuttatni valaki más hajóján Odessenre, azaz van-e szintkorlátozás a bolygóra? (Azt tudom, hogy KOTFE Ch9 előtt Odessen még nem elérhető a galaxis térképen.)
- a legacy travel perks alatt a priority transport 200k-ért az ugye nem legacy wide, hanem minden karakterre külön meg kell venni?
Köszönöm :) -
Kaputelephant #56415 dev stream
megyünk Nathema-ra! + Lokath. 2 új bolygó eddig. -
#56414 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kaputelephant #56413 https://www.youtube.com/watch?v=s22W84cSUOw&feature=youtu.be
kaptunk trailert. (URL beszúrás bugos lehet, nem engedi.)
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.11.16. 19:09:37 -
Pacho #56412 Valóban létezik de a kettő nem ugyanaz:
A játékban eddig megtalálható xp boostok egy kényelmi funckiót szolgáltak, hogy gyorsabban fejlődhessél, amíg el nem éred a maximális szintet. A maximális szinteken nincs szükséged xp boostra, hiszen belekezdesz az endgame content farmolásába (jársz Operation-ra, HM FP-re, Ranked Arénára stb.)
A Galactic Command behozatalával azonban megfordul a logika, és nem egy kényelmi, hanem egy kényszerített választás eredménye lesz az, hogy xp boostot vegyél a Cartel Marketről valós pénzért (vagy, hogy valaki megvegye, és te megvedd GTN-en):
ez ugyanis ahhoz kell, hogy érdemben részt tudj venni a contentben
Példa:
Az endgame PVP-t itt a Ranked Arénák jelentik (4vs4) ahol nincs bolster. Eddig nem volt gond a gear balance-al, hiszen a regular wz-ben kifarmoltad a ranked geart, augmentelted (min/maxoltad) és mehettél rankedre. Tudhatta mindenki, hogy jobb gearben nem lesz senki mint te (legfeljebb theorycraftolt egy jobb itemösszeállítást) így a taktika, a csapat összetétele és a skill számít.
Mivel az új rendszerben nem lesz pvp gear, nem lesz ranked gear sem, így lvl 208-248 itemű játékosok vegyesen fognak részt ami óriási gear gap-et jelent, tulajdonképpen az fogja a másikat lenyomni, aki többet "kockul" és hamarabb éri el a max geart -> te pedig hogy ne fossanak szájon minden ranked arénában meg fogod venni az xp boostot, és elmész mondjuk uprisinget farmolni, hogy legyenek meg az itemeid.
Azért fizetsz, hogy kompetitív lehess egy játékban. Na ezt úgy hívják, hogy pay to win.
Persze lehetne példát hozni akár Operationnel is, ott is meg fogod venni a boostot, mert különben hónapokig tart majd a gear megszerzése, és egyszerűen nem fogsz beférni a HM Raid teambe.
Arról nem is beszélve, hogy az RNG rendszer miatt (és hogy egyes források szerint több mint 100 szintje van a GC-nek, ráadásul olyan itemeket is dobhat amin nincs setbonus) a gear megszerzése valóban fájdalmas lesz xp boost nélkül. -
Kaputelephant #56411 Fancy Gold Necklace Már megint kiesett. Nem tudom mi alapján adja quest rewardként, mivel dark és light side chooseként is adja random.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.11.14. 16:01:53 -
Shion #56410 Flashpoint-ra, Warzone-ra is van Xp Boost, sőt átalános Xp Boos is van. A Galactic XP Boost-on sem csodálkozom és igazat megvallva a múlt heti Livestream alapján én használni is fogom, látom a létjogosultságát.
A múlt heti Livestream-en fél óra alatt egy Story és egy Veteran Uprising-ot csináltak végig, ahol csak a boss kill és a küldetés ad Galactic XP-t, a sima mob kill nem. Fél óra alatt egy 8-as szintű játékos (a videót streamelő) mindössze fél szintet lépett. Ha 8-as szinten ilyen lassú a fejlődés, mi lesz majd 50-es szinten??? -
Pacho #56409 Úgy néz ki, hogy nem bírják ki és a Galactic Command-ra lesz XP boost.
Az, hogy ez pack-ból esik majd, vagy direct purchase lesz még nem tudni.
LINK -
Gudott #56408 hát igen, eddig elég lassan csöpög az infó, vagy még ők sem tudják, hogy mi lesz
cross faction uprising, Galactic command weekly pass ami sokakat érdekelne. Mert mindkettő meg volt pedzegetve, de semmi konkrétum nincs velük kapcsolatban -
Kaputelephant #56407 Nope. Még semmi infó. Szerintem majd az új kieggel robbantanak mindent egyszerre a népre. -
Gudott #56406 5. évfordulós eventtel/jutalmakkal kapcsolatban még nem postoltak ki semmit? -
Kaputelephant #56405 Így van, ahogy előttem szóló mondta. Gyakorlatilag amik a collections-be látsz dolgokat, az adott karakterrel ha megszerezted az hozzáadódik. Ha másik karival is meg akarod szerezni - teszem azt egy armort - akkor van csak lehetőség rá collections-ből, ha azért a 400 CC-ért unlockolod. Eztán az adott accounton bármely szerveren meglévő/új karaktereidnek ki tudod szedni végtelen mennyiségben. -
#56404 Igen, nagyjabol. Ha megvan az adott gyujtemeny (komplett szett, stb.), akkor egy kis CC-ert cserebe barki szamara barmikor barhol, stb. elerhetove teheted azt. Vannak targyak, amelyek onalloak (mountok, fegyverek), de vannak ruhak, amelyekhez rendelkezned kell az adott karakterrel az osszes darabbal (fejes, mellvert, labvedo, kesztyu, stb.), es csak akkor tudod elerhetove tenni. -
sztar007 #56403 Ez a Collection rendszer ha jól látom olyan hogy ha előfizetek akkor azt a cartel marketes itemet is ami meg van áttudom adni bármelyik karakteremnek? Illetve prefként 400 cc a kiváltása? -
Kaputelephant #56402 Köszi a tippeket! Lehet maradok a Crystal farmnál. Tán hamarabb meglesz úgy az endgear, mint craftolva a két új karinak.
CC-k amiket Achikból szerzel: Reddit
1600/server. Nem rossz. 1 rejtett acsi a listában van amiért kapsz 20 CC-t, de talán van több is.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.11.11. 19:38:09 -
Shion #56401 SWTOR-ban a receptek többféleképpen szerezhetőek meg:
- vendortól vásárolhatóak meg (az egyszerűbbek),
- random esnek valahol a nagyvilágban,
- Reverse Engineering-el magadnak kifejleszted.
A vendor és random loot recepteket fogod megtalálni GTN-n is.
A Reverse Engineering lényege, hogy megszerzel mondjuk egy itemet Flashpoint-ból vagy Operation-ből, majd az Inventory ablak felső részén rákattintasz a Reverse Engineering gombra. Ekkor elbontja az adott tárgyat, kapunk belőle alapanyagot és talán egyel jobb cucc recepjét is megtanuljuk (recept nem esik, amit el lehetne adni).
Zöld tárgy elbontásakor kék receptet kaphatunk meg, kék tárgy bontásából lila recept jöhet. A lényeg, hogy kattints a Reverse Engineering gombra, vidd az egeret az elbontandó tárgy felé és az infó ablak legalsó sorában írni fogja, hogy jöhet-e recepet és ha igen, mennyi százalék eséllyel.
End-game szinten azt szoktam csinálni, hogy Glowing Data Crystal-ért megvásárolom a vendortól a 216-os gear-t, kiveszem belőle az Armoring, Mod, Enhancement itemeket és a megfelelő szakmával elbontom őket. Ekkor megkapom az adott 216-os item recepjét, nem kell várnom arra, hogy Ops-on végre én nyerjem meg. Ugyanez eljátszható 220 gear-el is, de 224-el már nem. 224 nem kraftolható. 220 relic is kraftolható így, kiesik Ops-on és elbontom, megkapom a receptjét, így kraftoltam le a fél guildemnek a 220 relic-eket :) Nagyon sok gear-el eljátszható ez a kraftolás módszer, de nem mindennel. Nézegesd végig, hogy mit enged és mit nem.
Utoljára szerkesztette: Shion, 2016.11.11. 09:09:18 -
#56400 Hat, az alapanyagokhoz lehet, hogy kell majd par dungeon vagy trial, passz.
Anno 1-2 eve foglalkoztam utoljara craftinggal, meg mielott bejott a x12 xp es/majd a heroic kvesztek ladaibol szerezheto gear. Azota nem latom ertelmet, mert a skinek megvannak collectionbol vagy legacy armorbol, a modok meg vendortol. Nekem, casualnak, aki csak a sztori miatt jatszik es nem jar szervezett raidre, csak random bohockodni, tokeletes eleg. Emiatt tul sok aktualis infot nem tudok rola mondani, mindegyik karakter maxon all a crewskillekkel, de csak azert, mert feszt dolgoztattam a logosokat sztori kozben, es elertek. Aztan ennyi, az alap geareken tul nincs reverse engis vagy repus receptes tapasztalatom. -
Kaputelephant #56399 (időtúllépés dual poszt)
No átlestem ToRFashion-t. Azt hiszem már értem. Kitanulom az alapot és annak reverselésével van esély jobb séma kitanulására, ha jól értem. És így idővel akkor eljuthatok a Exarch Asylum MK-26-ig a végére. Pofon egyszerű! Jöhet a farm időszak :) -
Kaputelephant #56398 Köszi az infót! A sémák akkor csak azon itemekből esnek? Nem feltétlen kell OPS drop? Vendor esetleg? GTN-ből most nehezen vásárlok, Pref vagyok most egy ideje. -
#56397 Boe, vedd meg GTN-bol :)
Vagy ha a TOR Fashion oldalan jol szerepel, akkor szerzel egy Defiant Asylum Legplates MK-26-t (szinten boe) es azt szetbontod szakmabol, es remenykedsz, hogy megtanulod a receptet (bar nem tudom, az is lehet, hogy 100%-os az esely, nem nagyon szorakoztam ilyenekkel, ami lila es boe, adom el). -
Kaputelephant #56396 Kis segítséget szeretnék kérni. Gondoltam nekiállok crew skillezni. Idáig kimaradt nekem, nem nagyon foglalkoztam a játék eme aspektusával. Majd találkoztam ezzel : Schematic
Viszont a gond, hogy a TorCommunity nem annyira világos nekem, mint egy WoWHead. Honnan tudnám eme schematicot beszerezni? OPS-ból? GTN-n nem látok egyet se. Vagy esetleg tudnátok linkelni valami Craft guide-ot ami update? Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.11.10. 18:37:48 -
Gepo #56395 A DvL event szintek teljesítésért kapott packból kaptad (Force-bound DvL pack)? Mert akkor nem tudod eladni, minden cucc Bind on Pickup. Ha a Cartel Market vagy GTN-ről szerzett DvL packból esett, akkor mákod van. Tényleg sokat ér, én biztos eladnám, sztem annyira nem néz ki jól, hogy érdemes legyen megtartani. -
sztar007 #56394 Esett egy Arbiter Lighsaber az egyik DvL packbol, amit nem tudok hogy pirosnak jelzi de gondolom ha a kristályt kicserélem akkor megváltozik a színe. Vgay megéri feltenni Marketre? ahogy nézem elég borsos ára van. -
Kaputelephant #56393 Teljesen érthető a dolog. Én most sajnos az achivementek miatt "problémázok" rajta. Szerettem volna megszerezni őket. Hát ezt buktam. -
Gepo #56392 A gearszerzés miatt kellett eltávolítani. Mikor 4.0-val bejött az új gearszerzési rendszer (az összes ops dobja az end game geart 216,220,224) túl könnyű lett volna, ha lehet EV, KP NIM-et farmolni. Így sem kicsit maradt unbalanced a rendszer (EV, KP HM jóval egyszerűbb a többi HM opsnál, de mikor azok a priority opsok onnan is lehet 224-es geart szerezni).
Ha belegondolsz az 5.0-ás rendszerrel is teljesen unfair lenne. 5.0-val annál gyorsabban jön a gear minél nehezebb tartalmat csinálsz (tehát elvileg a leggyorsabban a NIM opsok teljesítésével lehet gearhez jutni). Ott is mindenki EV,KP NIM-et farmolna, mivel azok az opsok kb. olyan nehezek, mint a többi ops sm módja (na jó kicsit túlzok, de majdnem).
Legtöbbször én is marhaságnak tartom meglévő tartalom eltávolítását, de jelen esetben szükségszerű volt (max. úgy tudták volna a játékban tartani, ha kitalálnak NIM taktikákat, ezzel rendesen megnehezítve a 2 opsot, de ezzel munka lett volna, és ők inkább a könnyebb utat választották, ahogy eddig mindig).
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.11.09. 13:23:36 -
Kaputelephant #56391 Kár. Már egy meglévő kontent törlése számomra mindig logikátlan. Még ha ennyire egyszerű is a menet...
Köszi a felvilágosítást!
foxxi: Szoktak gondok lenni, ha a store-ból szeretnél vásárolni. Többség ilyenkor a G2A és társait javasolja. Sajnos nem lehet mit kezdeni vele. -
foxxi #56390 Helló.
Kérdésem lenne hogy járt már úgy valaki hogy a mindenre jó paypal-t az előfizetés meghoszabbításánál nem fogadja el? Fizetésnél bármennyiszer próbálom, FAILED :( - elég szar így előfizetőnek lenni... -
Gepo #56389 Azért vették ki az EV,KP NIM-et, mert túl könnyű volt a többi NIM-hez képest (nem volt plusz taktika a HM-hez képest, csak nagyobb sebzés és több hp). Ezért teljesen kilógott a sorból, érthető, hogy eltávolították a játékból. -
Kaputelephant #56388 Hmmm. Most nézem, hogy a OPS AChi résznél van egy Archiv rész. Nightmare Eternity Vault + Nightmare Eternity Vault. Pedig úgy emlékeztem, hogy már lenyomtam őket...Ezeket miért is vette ki a BW? Mi értelme volt? -
sztar007 #56387 Engem az endgame anno nem tudott megfogni úgyhogy mielőtt megjelenik majd az új kieg előfizetek hogy megnézzem milyen lett, kíváncsi leszek. -
Shion #56386 Egyrészt gyorsítottak nagyon sokat a fejlődésen az utóbbi években, mert a hangsúly a játékban az endgame-n van, semmi értelme hogy az új játékosok hetekig kis szinten tébláboljanak és ne tudjanak a régóta játszó barátaikkal endgame-t közösen nyomni.
Ráadásul jelenleg (november 28-ig) 200% xp bónusz van.
A fentiek miatt én Heroic 2-t tolok vagy egyedül, vagy 2-3 guild társsal együtt, 3-4 óra alatt 50-es szint felé zavarható egy frissen indított kis karakter. Az összes DvL karakteremet Heroic 2-vel húztam fel, Flashpoint-ra csak akkor jártam, amikor kellett még a DvL achievement belőle. Xp szerintem gyorsabban jön H2-ből :) -
sztar007 #56385 Kár hogy nem aktiváltam előbb. Mindegy, ahogy nézem most elég gyorsan lehet fejlődni vagy az utóbbi két évben javítottak valamit az xp-n. Igaz csak flashpointozok mert ott jön a leggyorsabban de 3 nap alatt mindjárt 40 vagyok. -
Kaputelephant #56384 Így van F2P is kap 100 CC-t havonta. -
sztar007 #56383 Gondolom a Cartel Coinokat adja már utána, nem kell hozzá előfizetés hogy a Secure Keyért adja? -
Kaputelephant #56382 Én nem telóról tolom, hanem gépről az Auth-t. WinAuth Leszeded és a gépről is tudsz generálni kódot belépéshez.