-
gunji #57026 Jah, azt hittem, hogy valami bonyolultabb algoritmust találtak ki rá :) A karakter való igaz alacsony játékidővel rendelkezik, a kezdőbolygó után maradt abba, még régen v3.x körül. Sajnos egy plusz szóköz kevés, kell majd agyalnom az új nevén.
Wuhú, nem is tudom, mikor voltak a flottán 170-en :D
A piacot viszont megszívtam rendesen: a hétvégén banthát akartam venni, 3-4 millióért volt fenn. Gondoltam, drága még, majd az összevonás után biztos lejjebb megy. Hát nem: 10-15 millióért árulják :o
Akinek több szerveren volt karaktere, mindenképpen nézze meg a legacy bankját, nem hiányzik-e onnan valami (mert sokan panaszkodtak erre).
#57022:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
/OFF Hát az elég bukó lenne, ráment a craftra majd' az összes pénzem. Röhej azért, hogy egy kimaxolt crtdx4 phaser beam nem megy el 30m felett. Elsősorban én is magamnak gyártottam, csak jó lenne, ha a ráköltött pénz visszajönne valamiből, vagy jönne be egyáltalán valami.
Craftnál a tripla stattal nincs baj, nekem általában 1:50 arányban jön crtdx3 és dmgx3, plusz kb. 1:100 egy jó pen stat esélye. Na meg egy csomó crtd-dmg vegyes, amit elvileg sokan szeretnek, de nem vesznek :)
A mázli inkább az upgrade-hez kell, hogy jó statot kapjon pluszba, azt nehéz jól eltalálni.
Legutóbb sikerült crtdx4-es fézer kézifegyvereket gyártani elég olcsón, annak nagyon örültem (tudom, hogy nem annyira jók, de egy FED-es RP karinak pont megfelel :)
#57024: Milyen küldit kell menni? Egy normál Esseles is jó? Csoportosan is lehet menni, vagy mindenképpen szétpakolja azt a Group Finder? (Bocs, de ezt általában hanyagolni szoktam, hasonló megfontolásból, hogy ne vágjam szét mások játékát.) Esetleg hétvégén más magyarokkal össze lehetne jönni e célból.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2017.11.09. 18:42:19