• PiszkosFred
    Ezer eve meg akartam mar kerdezni, hogy ez az escrow cucc hogy mukodik? (ha jatszottam az elmult 6 evben, csak elofietokent tettem azt, ez teljesen kimaradt).

Van mondjuk 10 millio creditem. Ebbol alap esetben preferredkent 350 000 credit az a mennyiseg, amennyit tenylegesen hasznalhatok. Eddig oke. Latom a CM-ben ilyen kb 100-250 cartel coinert kaphato escrow akarmiket, ez is oke. Na most ha ezt megveszem, majd aktivalom, akkor mi tortenik? Mondjuk veszek egy +100 000 escrow akarmit.

Ilyenkor bovitem a "szamlamat" es megno a rendelkezesre allo credit limitje 450 000-re? Vagy nem no meg, de a vett 100k-s escrow cucc ugy mukodik, mint egy valto/csekk, vagyis beszamolodik/felhasznalodik a kovetkezo tranzakcioban? Ha megno, akkor vegleg, mint mondjuk egy bank tarhely bovites, vagy csak ideiglenesen, x orara, vagy addig,a mig megint nem esik 350 000 ala a rendelkezesre allo creditem?

Vagy hogy? Egyszeruen nem latom benne az ertelmet, mert tobb millios cucc (legyen az GTN-bol vett valami vagy egy ingame stronghold bovites, barmi) kifizetese eseteben tobb euroba kerul a szukseges escrow-t biztosito "tokenek" osszeszedese, mintha elofizetne valaki 12-15 euroert a limit nelkuli egy honapra. Ha folyamatosan bovulne es tolodna ki a 350 000-es hatar, minden egyes escrow akarmi hasznalataval, akkor meg azt mondanam, hogy talan, talan, nagyon talan van benne racio, de felek, hogy nem igy mukodik a dolog.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.27. 09:19:27