• Shion
    Plata: vannak jófej és kevésbé jófej guildek egyaránt a játékban, szerencsét kell próbálni bennünk és hamar kiderül, hogy jól érzed magad ott. Én 5-6 éve játszom, mindvégig guildben voltam és többségében nagyon jó emberekkel ismerkedtem meg. Teamspeak-et én folyamatosan használom, így mindig tudok beszélgetni valakivel. Csak ajánlani tudom, hogy próbálj szerencsét, veszítenivalód nincs, mert ha nem tetszik a közösség kilépsz és kész. De ha bejön, akkor sokat nyerhetsz rajta :)

BarackHUN: én mindig egy-egy guildre koncentrálok, amiben éppen játszom. Jelenleg az Imperial oldalon erősítem az Ad hoc Victory guildet, itt egy nagyon jó hangulatú közösség épült fel az elmúlt hónapokban. Republic oldalon lévő régi guildem 1,5 éve kihalt, Repu oldalon egy guildről tudok, ami még aktív és létszáma is van (8-10 fő), a Köztársasági Betyárok. 2 régi cimborám ott játszik, ők szeretik, de van olyan guildtársam, aki pár nap után elmenekült onnan, mert "nem segítenek, csak lerázzák az embert" tapasztalt. Egyszóval tanácstalan vagyok Republic oldallal kapcsolatosan. Imperial-on gyere hozzánk, tudunk segíteni, nálunk is van jó pár hozzád hasonló kezdő temérdek kérdéssel és vannak sok éve játszó veteránok, szóval nem "lógnál ki a sorból" :)

Szerver MERGE témaköre:

Évek alatt sok korábban aktív guild kihalt vagy kihalás szélére jutott. Sok helyen már csak pár ember játszik, ez nem csak a TOFN szerverre igaz, hanem a jelenlegi legsűrűbben lakott Red Eclipse szerverre is. Ez sajnos sok játékos játékélményét eléggé rombolja, hiszen esténként kínszenvedés társakat találnia akár csapatoláshoz, akár más egyéb tartalmakhoz. Oké, hogy a játék nagy része szólózható, de végülis MMO révén, azért társasággal jobb elütni az időt és nem pug-okkal szenvedni.

Az AD HOC VICTORY-ban az utóbbi hónapokban összekovácsolódott egy olyan társaság, akik hajlandóak felvállalni a szervezés szerepét és egy guildben kívánja összehozni mindazon játékosokat, akik még mindig élvezik az SWTOR-t és szeretnének nem egyedül játszani, hanem nagyobb társasággal együtt közösen beszélgetni, játszani, szórakozni, stb. Amennyiben érdekel a dolog, lépj be hozzánk legalább egy karaktereddel és fedezd fel a guildünket. Nálunk nincs kötelező program, online jelenlét, akkor és annyit játszol, amikor kedved tartja, ezért senki nem fog cseszegetni. :)

Amennyiben a jelenlegi guilded még aktív nagy létszámmal és nem szeretnétek átvándorolni más guildbe, akkor javalatunk az Alliance lenne. Ehhez egy közös teamspeak használatot és chat-en ajánlunk fel. Teamspeakünk bérelt szerveren van, stabil, 24-órában elérhető, nincs 1000 szoba idegenekkel, saját szobák igény szerint létrehozhatók, stb. A saját ts jelenleg 60 főt tud kiszolgálni, de szükség esetén a felső limit végtelenségig emelhető. Így egy teamspeakenk lenne a teljes SWTOR magyar közösség, mégiscsak el tudjuk érni egymást és igény esetén tudnánk együtt játszani.

A fentieknek megfelelően kérlek jelezzétek nekem, amennyiben érdekel valamelyik opció. :)