Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A katonai parádé nincs megvalósítva, mint vég.
Igen, hátha lesz még infó, de mivel most már szinte 100% a novemberi megjelenés, és közel a Legion startja, én 0 infóra számítok.
Elkezdtem a warrior-t. Nem rossz a story ( Korriban) , de a skillek elég vacakul festenek a knight után.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.08.17. 17:49:55
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tomb of Freedon Nadd
Kivéve ha invázió event van,akkor a pingem 300-600 az fps meg olyan 50-60.
Nagyjából a végére értem a trooper storynak. egy kérdés
Maga az utolsó küldetés lánc egész jól volt felépítve, csak a vége kicsit illúzióromboló.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.08.16. 12:55:55
Kis érdekesség, ha valaki Win 10-et használ: Az új évfordulós frissítés óta tapasztalom SWTOR-nál, hogy stabil 20 FPS-m van. Amikor az Xbox panel előjön, hogy indítható felvétel stb akkor felugrik az FPS szám, mikor eltűnik visszaesik stabil 20 FPS-re. Az XboX alkalmazásnál ki kell kapcsolni a játévideó-rögzítő opciót és már megy is rendesen 60 FPS-el. Ugyanez a pl: WoW-nál és egyéb játékoknál is tapasztalható, de érdekes, nem mindnél. Szóval, ha esetleg valakinek FPS problémája van, akkor próbálja ki. Remélem segíthettem ezzel a tippel is a jövőben!
31:20-tól a Bonus Chapter trailere. Valahogy...nos én main karinak akarom HK-t. Nos mondjuk az mindegy hogy 55 vagy 51 netán... 47! 😄
Meatbag
A w7 -es gépen a legutóbbi patch megfektette a gépet,reinstall nem segít. Így ost az xp-s gépre másoltam vissza a biztonsági mentést és onnan ideiglenesen kikapcsolat antivírussal megy a patch. A bökkenő csak a 2 X 2 ghz-es mag , 2 giga ram és egy lassú vnyó.
Szóval jöhetnek a több perce töltés idők és a néma GSF 😄
Illetve lesz valamikor "ma" developer stream is.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Elvileg ezzel van valami gond, egyfajta "felemásként" adja be, meg is van és nincs. De ez egyeseknél sem javított semmit.
Érdekesség, hogy ha a chatbe belinkeled, egyes FP-nél nem 0/1-t hanem 0/2-t ír, mintha 2x kéne végigtolni.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.08.10. 11:10:48
Folyt.köv hónapok múlva.
A companionok sem jöttek vissza, pedig azt ígérték, hogy a Ch16 végére visszajönnek majd. Valószínűleg nem volt elég erőforrás az alert küldetésekre, ami azért nem túl bizalomgerjesztő.
És persze a szokásos hibák, tegnap peccseltek is egyet, de például a legendary LvD szintet nem lehet megcsinálni, ha már az HC Fp-k megvannak, mert nem adja meg az acsit.
Utoljára szerkesztette: oz, 2016.08.10. 09:26:00
Maga az Arcann csata szerintem túl hosszú és unalmas. Ráadásul a csata nagy részében Silence alatt van a karaterünk, ergo semmit nem tudunk castolni. Így ebben a formában csak egy tehetetlen nézelődő vagyok, nem a csata résztvevője. Nálam a csata ötlete 4-es, azonban a kivitelezése és az élvezhetősége egy nagy nulla! 😞 A fight után az volt az első gondolatom, hogy ezt soha többet nem akarom megcsinálni, annyira unalmas. Arcann fight előtti történet és csaták viszont élvezetesek, azokat még élveztem is.
Szerintem ugyanúgy elcseszték ezt az Arcann fight-ot, mint anno Yavin 4-en a Revan szóló küldetést. Azt is zsigerből utálom, rendszerint elindítom a fight-ot és elmegyek kávézni és 2-3 percenként ránézek a fight-ra, hogy kész van már? 😞
Természetesen benéztem, mivel a 27 karakterből lassan már nem tudom melyik micsoda. Így lendületből megcsináltam egy olyan friss karakterrel, mit a Dark vs Light event előtt napokkal indítottam el. Aztán szitkozódtam, hogy miért nem dingel be a DvL event? Miután leesett még jobban szitkozódtam, mert este csinálhatom újra egy másik karakterrel. 😞
Annyi a problémám a Chapter I-XVI történetszállal, hogy elsőre érdekes és sok helyen nagyon jó. De 27 karakterem van és mindegyikkel végigcsinálni ugyanazt, rémálom és már most 10+ karakter után rosszul vagyok, ha szóba kerül a KOFTE sztori. Nagyon remélem, hogy majd kihoznak egy olyan lehetőséget, hogy ne kelljen újra és újra végigcsinálni a KOFTE 16 fejezetét.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Új alert missión van: New Alliance Alert: Shining in the Darkness! Én már megcsináltam. Mondjuk nem egy nagy was ist das. Séta fika az egész.
Eredetileg előbb jött volna az utolsó fejezet és utána 1-2 héttel a Bonus Chapter. Mivel eltolódott az időpont valszeg így a bonus chapteré is.
Ahogy elnézem a hivatalos fórumot, vegyesen vannak. Valakinek nagyon bejött, van akinek nem. Én azt mondom, kap egy négyest, volt már rosszabb minőségű chapter is.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.08.09. 19:24:26
Nem nélyedtem annyira bele, így konkrétumokat én sem tudok. Illetve nincs Hk-55 chapter, ill új alert mission.
Ja meg persze a kötelező "túl nehéz/túl könnyű" parttalan vita
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.08.09. 17:31:51
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy megint van/lesz egy órás karbantartás
Event: Bounty hét lenne, de úgy néz ki megint fertőzést kaptunk.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.08.09. 12:26:46
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.08.09. 10:06:40
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.08.05. 21:20:12
A mandók egy bolygón igen keményen elverték a catharokat, egy öbölbe szorították őket, és hozzákészültek a már megadott ellenség kiirtásához. Ekkor egy női mandalori harcos kiállt, hogy ez gyáva és aljas tett lenne, erre egy Fett azt válaszolta, hogy ha akarja védje meg őket. A nő így tett és őt is megölték. A köztársaság ekkor még nem igazán foglalkozott a mandokkal, mivel főként még a külső gyűrű tevékenykedtek. Revant és pár jedit küldtek kivizsgálni az incidenst, aki megtalálta a maszkot majd mikor felvette, látomása lett neki és a vele tartóknak, így látták a mészárlást. Nagyjából innen indul meg Revan "karrierje" és mozgalma és innentől viseli az egykori női mando maszkját.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.08.05. 18:06:36
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.05. 00:33:10
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Ha ez teljesülne, akkor én is itt folytatnám, ha nem akkor jönne az ,amit lent linkeltem.
Anno rajtam kívül nem volt más jelentkező, aki vállalta volna, h besegít az oldalnak. Nem tudom, hogy most lenne-e jelentkező rá.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
És szerintem a casual, story ops-ot ölő réteg is tudna örülni egy pár opsnak.
ui: bocs a sok kérdésért, kezdek kicsit belelkesedni, mint anno a Blizfeednél, hogy nem maradunk "hivatalos" magyar fan site nélkül.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.08.03. 21:53:30
Nyilván valamilyen WP-s sablon lenne, csak a tárhelyszolgáltatón gondolkodok még, ahol egyszerű a backup és van normális FTP kapcsolatra lehetőség. Nem szeretném teljesen a WP-nek kiszolgáltatni magam.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.08.03. 20:45:25
Az eredeti gárda a játék megjelenés után kb 1-1,5 évvel lelécelt, utána Nephin, majd én írogattunk az oldalra.
Én továbbra is folytatni szeretném, ehhez kellene valami normális felület.
Egy bolondbiztos, alap blogoldalhoz jelenleg mi az ajánlott szolgáltató?
A magyar swtor oldal finoman szólva is recseg-ropog, régi tagok adminját felhasználva tele van szemetelve spamekkel össze vissza, átirányít különböző kétes oldalakra, nem megy a login, csak kerülővel, durva régi WP van alatta, amit nem lehet updatelni, stb stb.
Szóval nagyjából folytatnám a hírezést a játékról, csak valami felhasználóbarátabb helyen, ehhez várnám a tippeket.
Ami a lényeg, hogy legyen mobilbarát verzió belőle és a disqust kommentmotort semmiképpen sem szeretném használni.
Köszi.
Utoljára szerkesztette: oz, 2016.08.03. 12:22:19