• Shion
    Ad hoc Victory-ban játszom 2 hónapja, amióta fél év kihagyást követően visszatértem az SWTOR-hoz.

A klán alapítója (Yorick) évekig más szervereken játszott és amikor azokon már reménytelenné vált a helyzet, áthozta a main karakterét a Red Eclipse szerverre és alapított egy guildet, hogy a hozzá hasonló helyzetben lévő "magányossá váló" emberek is tudjanak egy baráti hangulatú, casual guildben játszani. Nyár eleje óta eltelt lassan fél év, a guild folyamatosan bővült, most már 8-12 ember online esténként. Operation még nem rendszeres, van amikor egy héten 4-5 Ops megy le, van amikor 2-3. Van amikor csak Story Ops megy, van amikor napokig csak Hard megy. Ezen főleg az fog segíteni, ha többen leszünk a guildben, ugyanis mindenkinek van magánélete és néha az előtérbe kerül a játék rovására. Ez van, ha főleg dolgozó emberekből áll a társaság :) De távollét miatt még senkit nem rúgtak ki a guildből. Sőt az igazat megvallva, még senkit sem távolítottak el. Mindenki akkor és annyit játszik, amennyit tud, nincs semmiféle megkötés. Ha a játékossal nincsenek morális (viselkedésbeli) problémák (értsd egoista, hisztis vérpistike), akkor szerintem jól fogja itt magát érezni.

Közösségre jellemző, hogy abszolút casual vagyunk, tehát a jó hangulat és a közös játékélmény a fontos. Nem várjuk el senkitől, hogy minden karakterét idehozza bármi áron. De ha kíváncsiak vagytok ránk, lépjetek be egy karakterrel és ismerkedjetek meg a társasággal. Operation-re is rendszeresen járnak olyan régi ismerősök, akik szintén ragaszkodnak a régi guildjeikhez, így a main karakterek a régi guildben ragadtak, de 1-2 karakterrel már átjöttek hozzánk. Így Ops-ra is tudnak jönni akár guildes, akár "idegenben" maradt karakterrel.

Tegnap este DF HM-et mentünk, 2-3 ember ilyen "külsős" játékos volt. Mi nem erőltetjük, hogy adják fel a régi guildjeiket, de tudnak is velünk játszani. Így mindenki jól jár. Nekem is van 3 guildem, ami 5 év alatt a nyakamon maradt, nem szüntetem meg őket, mert sok emlék fűz hozzájuk. Így a 29 karakteremből 3 kari vigyáz ezekre, a de a többi mobiilis, így az Imperial karaktereimet már szinte mind bevittem az Ad hoc Victory-ba. :)

Röviden összefoglalva, az Ad hoc Victory casual alapú baráti hangulatra építkező guild. Itt a közösen és jó hangulatban eltöltött esték számítanak, így aki ilyen közösséghez szeretne hozzácsapódni, adjon egy esélyt önmagának és próbálja ki.