• Kaputelephant
    Várd meg amíg leértékelik. Totál horribilis összegeket tudnak egyesek kérni. Szinte lehetetlen árak vannak.
    A populáció probléma amit felvetettél az adott szerveren többtényezős. Conquest és a hozzá tartozó bolygók. Azokon valszeg több player lesz. Másrészt mivel RP szerverről beszélünk leginkább főbb RP spotoknál/lokációknál lehet sok playert látni illetve a fleeteken inkább, mint Odessenen, de az is inkább a hétvégére esik. Javarészt elmondható, hogy nagy tömegre inkább hétvégén számítson az ember, bármely szerverről legyen szó - kivéve TRE. Ettől függetlenül embert mindig találni eventekre. FP Group finder szerintem még mindig hamar behív (max pár perc queue), warzone is, GSF neccesebb...okésnak elmegy. Ahogy észrevettem az EU szervereken TRE + a német T3-M4 nagyon megy. 3-4. helyre tenném kb a Progenitort. Valamely nap is a honalpn néztem, csak pilláztam amikor sárga standard pop-t láttam Progenitoron. Voltak dögivel. Csak ez is időszakos. Nyílván sokan megnéznek mást is, jön egy új game vagy WOW új patch, akármi.