Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Bár tény hogy ha nem is értem miről vakerolnak angolul,az kevésbé zavaró mint amikor Red Eclipsen magyarok kezdő bolygón egymás anyját szidják vagy azt ecsetelik hogy a másik családja miféle kínokban fog meghalni.Bár jókat lehet rajtuk röhögni.<#vigyor>#vigyor>
Annó WoW rp szeróról úgy kivágtak mint a macskát azt a bizonyos dolgát végezni.<#vigyor>#vigyor>
Pedig tök jól hoztam a suttyó paraszt figurát.<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.19. 12:43:56
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.06.19. 12:38:47
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Big Boss: FP és Warzone is hamar behív, OPS kicsit lassabban, de guildben könyebb és szinte azonnali a call. Ezzel sem látok problémát itt.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.06.19. 11:07:39
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.06.18. 18:55:18
En a Red Eclipsen jatszok, meg rengeteg masik magyar is - nincs olyan 10 perc kinn vmelyik bolygon, hogy ne fussak ossze egy masik magyarral -, es aranylag jo az ottani nemzetkozi kozosseg is, porog minden, dugig a flotta, stb.
A PVE/PVP reszet mar nem kell nezni egy szervernel, mert mar nincs ilyen, barmelyik szerver lehet barmilyen (minimap aljan te allithatod be a "kornyezetet"😉
Mivel nalam minden oldalon van minden karakterbol maxos, ezert en nem tudok pl oldalt mondani valasztasra, mert mind a ketton nagyon jok a class sztorik (talan a jedi consulart untam picit, de a tobbit elveztem egytol egyig), illetve mindket oldalon jo a kozosseg. Bar, talan itt is igaz, hogy az Rep oldalon neha nagyon gyerekes a hangulat, de persze ez ugyanugy megtalalhato a masikon is, csak talan, talan nem annyira surun. De mivel a szintezes 90%-ban szolo tartalomra epul, a maradek 10% meg random lfg, ki lehet birni, akarmilyen hulyet is sodor eled a sors. Ertelmes, jo hangulatu kozossegeket pedig mindket oldalon talalsz az endgame tartalomra, magyart, nemzetkozit egyarant.
A bank, legacy, unlockok, stb. pedig ugyis kozosek, vagyis barmikor megteheted, hogy egyszerre ket karaktert is szintezel mind a ket oldalon. Elofizetokent kurva gyors lett (kinek sajnos, kinek hurra) a fejlodes, rengeteg penz is fog jonni, illetve a heti heroic kuldetesekbol kvazi megvan a gear, csak arra figyelj, hogy ne egyszerre told le mindegyiket, hanem 4-5 szintenkent (ha egyszerre nyomod, ugyanazokat kaphatod (itemlevel szinten), pocseklas szintezes kozben), illetve a kezdo bolygo heroicjait csak akkor csinald meg, amikor mar valasztottal advanced classt lvl10 utan (mert ekkor mar eleve annak valo geart vehetsz ki a reward ladajabol).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.18. 10:59:41
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha annyira fontos a karid kinézete érdemes egy kis CC-t költeni rá,hajak hajszínek nagyon jók,szem annyira nem érdekelt.
Pofátlanság hogy azok a hajak alapból nincsenek benne.
Az RP-s szerver nem jött be,zavart a sok sületlen duma amit levágnak.a PVP meg nem izgatott ezért nem játszottam a PVP szerveren,igaz mára már nem lényeg mert pvp szerveren is lehetsz PVE most már.
De akkoriban még nem lehettél nyugiban pvp szerveren.Régen még pvp szerveren 50-esek ölték a kicsiket,igaz ma már nem is 50 a max szint.
Meg szoktam Red Eclipset,ott van nagy Legacy-m én már ott maradok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.18. 10:45:21
Vannak haj stílusok és haj szinek is,de úgy emlékszem fizetős szem szinek meg egyéb dolgok is vannak.
Az biztos hogy én human hairstyles meg human hair colors packokat vettem.Sokkal jobb hajak vannak benne mint alapból,de nem sok,és van még olyan haj is ami nem csak embereknek van.Ha megveszed a cartel marketben a különböző fajokat,olyan variációkat is csinálhatsz amit még előfizetősök sem készíthetnek.
Megvan adva melyik faj érhető el melyik kaszthoz,de ha megveszed cartel coinból akkor bármelyik lehet.Van nekem miraluka sith karim,meg miraluka fejvadász.Meg egyéb elmebajos keverék.De annyi karim van már hogy fele sem jutna eszembe.
Az meg hogy mit játsszak.. szintén órák..
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.06.18. 01:31:09
Empire vagy Republic oldalon játszanak többen? Vagy kb egál, tök mindegy melyiket kezdek, amelyik szimpatikusabb?
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.06.12. 22:29:02
A GS színvonal már sehol,régen ez egy neves újság volt,értelmes írókkal.Élvezetes jó cikkekkel,de ezek a mostani írók olyanok mintha a fogyatékosok lennének.Én le is mondtam a GS előfizetésem,és még a gyereknek is vettem,de a jelenlegi színvonal olyan szár hogy nem érdemes megvenni.
E3 EA
+
E3 Gamestar Kommentárral ha valakit érdekel magyarul is.
MOst olvasom, hogy ez a mai program: "Star Wars, Mass Effect, FIFA 17, Battlefield 1, Titanfall 2 a mai program, aztán az egészet megfejelik egy órányi 64-fős Battlefield 1 gameplay-jel."
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.06.12. 22:20:28
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Így szerintem nálad lehet a probléma. Nem lehet, hogy az interneteddel van a gond? Az internet pár másodperces megszakadása okozhat a játékban karakter/szerver választóra dobást. Nekem nyáron szokott sűrűn előfordulni, mert a kánikulát nem bírják a helyi áramelosztó központok 😞
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Tegnap/ma csináltam meg az első Kuat Drive Yard FP-t és a végén néha centizni kellett a unity/heroic momentekkel (a companion csak 28-as influanceon volt én meg egy sage healer voltam), plusz a Lord Moldo enragelt is, de sikerült elsőre megölni, bő negyed óra alatt....
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.07. 13:20:52
Meg valaki azt mondta benne van rebelsben a KOTOR-os vén genyó banya,Darth Traya vagy mi a rossebb volt a neve.Jó párszor kijátszottam mindkét KOTOR-t de már elfelejtettem az öreglány nevét.
Ilyen fénykardja egyébként ősi Jediknek is volt elvileg - a Rebels sorozat ezt sugallja; volt benne ugyanilyen stabil és zöld színben. (Nagyon úgy fest, hogy a Rebels sorozat próbálja bevonni kissé az Old Republic szériát).
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.06.07. 12:18:01
+ Ha nincs meg valakinek a kieg, és ha még a rokonom nem használta fel akkor egy "Free* Trial of Chapter One: The Hunt" kód: 7J46-D63X-6BLF-U46N
Egyszer csak meglesz.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.06.07. 10:13:45