Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
MMO valogatja, hogy hol tilos es hol nem. A legtobb esetben, amig csak iranyitja az accountok karaktereit es a progi nem nyul bele a kliens altal kapott vagy kuldott adatokba, addig leszarjak, mert nem hack/cheat, meg akkor is, ha a tobbi jatekos szamara zavaro. Mas mmoban viszont azonnal bannolnak, ahogy kiderul (vagy akar csak felmerul a lehetosege), hogy 3rd party cuccost hasznal valaki.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Köszi a segítséget,most hogy visszajött netem sikerült az új telómon aktiválni security key-t.

Nem fél hogy bannolják ha ennyire nyíltan csinálja?
Mondtátok hogy legacy bankon át lehet passzolni kiskarinak modokat amit fleeten veszünk,bevásároltam kiskarinak modokat,és tényleg át tudtam adni legacy bankon,felszereltem a ruháit,jelentkeztem esselesre,3 híler 1 dps feleállással sikerült is találni egyet,bementem,az egyik tag még valahol tythonon vacakolt egy ideig,vártunk rá pár percet,megjött,elindítottuk az első dumát,erre jött a cumi,teljesen ideért a vihar és elment a net.<#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.03. 12:35:34

Egy játékos négy accounttal tolja egyszerre. Amit a "fő" karakter csinál, azt csinálja a többi. Ahogy Fred írja, multibox. Sok MMO-ban használják PVP-re meg farmolásra.
Utoljára szerkesztette: HyperManiax, 2016.07.03. 11:58:14
PiszkosFred
Multiboxing, megszokott jelenseg jo par mmoban. Van ahol tiltott, van ahol nem.

A marauder mennyire túlélő raid vagy dungeon szituációban? Nincs hatékony self healje azt tudom. Szoktam tolni olyan instát ahová akár 4 DPS is bemehet. Ott pl biztos nem annyira túlélő healer nélkül. Jól gondolkodom?
Ó a rosseb,köszi a segítséget.Sikerült bekapcsolnom azt a szar régi telóm.
Fura dolgot láttam kiskarival republic fleet-en,négy tök egyforma 16-os Jedi sage libasorban fut,utánuk 4 tök egyforma companion.Minden hova libasorban futottak,guild bankhoz,crew trainerhez GTN-hez.Elég vicces volt,nem tudom hogy csinálták még félméter sem volt két karakter közt,ezek most botok lennének?Vagy csak követték volna az elsőt?De érdekes volt hogy mindig azt csinálták amit az első.

PiszkosFred
Ha nem akarsz a supporttal telefonon beszelni, akkor marad az, hogy amikor belepsz az swtor.com-on, uresen hagyod a kulcs mezojet. Ekkor rakerdez, hogy elhagytad a security key-t? Igen, es koveted a folyamatot. Attol tartok mast nem tudsz sajnos csinalni.

Volna egy kis gondom,a régi telóm behalt,azon volt rajta sw tor security key app.
Lett új telóm arra is feltettem az appot és megadtam a játék cd kulcsát,de így sem megy,a security key amit megad nem jó,és nem tudok hozzáférni az accomhoz.

Kép DvL Ők ketten elvileg companionok lesznek. Attól függ melyik side nyer.
Most megy ha valakit érdekel: SWTOr Livestream
Így van, így próbáltam, elfelejtettem, hogy ez csak warzone commal működik.
PiszkosFred
Az oke, en azt hittem postazni akarta es ott nem sikerult. Mert postan eddig sem nagyon ment ez a trukk, mert - ha jol emlekszem - azonnal ugrott ilyenkor a visszavaltas lehetosege. (de mar az is lehet, hogy keverem vmi masik mmoval) 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.30. 16:58:16

Jaaa tényleg a LEgacy bank. Jujj de rég altoztam, elfelejtettem. Köszi szépen!
Nem, eddig ha megvetted a modot common kristályért, akkor ugye 2 óráig vissza lehet adni a vételárért. Ha betetted a legacy bankba, akkor az altnál szintén úgy viselkedett, mintha ő vette volna meg, tehát ha visszaadtad a vendornak, akkor 2 common crystal jött vissza. Így lehetett lassan de biztosan áttolni common crystalt egyik karaktertől a másikra. Szívás, ha ez megszűnt.

PiszkosFred
Eddig sem volt ez maskent, ha jol emlekszem.

Nem lehet már trükközni a Common Data Crystallal? Megvettem egy csomó módot és az alt-al csak creditért tudom már csak eladni.
Köszi,tényleg elfelejtettem.<#wow3>
Megtaláltam,de nem tudom kivenni.
Nem értem miért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.29. 20:14:08

PiszkosFred
Legacy panel, karakter perks es ott jobb oldali hasab

Vér ciki,de elfelejtettem hogy Treek-et hogyan kell előcsalogatni.
Tudom hogy ciki,de megmondanátok hol is találom azt a küldetést amitől lesz Treek companionom?

Nekem van egy csempészem akit csak azért csináltam hogy legyen egy GSF karim.És egy ideje irtó sok xp-t kap GSF-ből.Még csak ott tart a főküldiben hogy menjen coruscantra de már lassan 40.
És pénz is több jön mint régen.

Tomb of Freedon Nadd

PiszkosFred
Oh, koszonom a tippet, de megvan a optimalis szintezesi gorbem/utvonalam, amit kovetni szoktam (es ami fun is szamomra, nem eroszakolt valami), nincs ezzel gondom 😊 A szintet csak azert irtam, mert eredetileg 5 percre ugrottam be megnezni az event rendszeret, aztan lett belole 2 oras maradas es egy 20-as szintu (+2 darab convo skippes essels run) ujabb alt a meglevo veteranjaim melle. Amelyet most mar csak illene majd folytatni legalabb az elso 1-2 tierig (amibol felek megint az lesz, hogy a szopoalarcos Legendaryn kivul a nyar vegere meglesz a tobbi tier is)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.29. 14:21:48

Én troopert kezdtem,csempészem már van 4.Három rendes kari egy repülős.
Ha kell a szint menj GSF-re,előfizetőként 100k xp is jön már 20-as szint körül.Nekem preferedként 61 ezer xp is össze jött,neked szerintem mivel előfizető vagy sokkal többet ad.A heti meg napi küldi is sok xp-t ad.

PiszkosFred
Beleptem en is tegnap, kivancsi voltam a progresst koveto achievement rendszerre (aztan 2 ora jatek utan, lvl20-kent leptem ki, pedig "csak" be akartam nezni), de Ord Mantellen annyira nem voltak sokan (este 9-11 korul jatszottam), bar ketsegtelen, hogy sokan voltak 😊 Ami viszont feltuno, az az, hogy gyorsabb volt a respawn a mobok es az aktivalhato targyak eseteben is. Nem nagyon kellett varnom vagy sorban allnom, meg a heroic kveszteknel sem, 10-15 sec es spawnolt az ujabb group mindenfele.

Ami viszont erdekes es tippnek sem utolso. Smuggler eseteben amikor Corso csatlakozik (lvl 8-9-10 szint korul, sub/pref statusztol es a kapott XP-tol fuggoen) akkor az o altala hordott fegyver 33-34es szintu modokkal van tele, de osszessegeben a fegyver lvl8 (vagy lvl10) req, vagyis kicsit imba lowlvl szinten. DE, ha kiszedem belole a modokat, hogy atrakjam egy cartelmarketes vagy egyeb sajat fegyverbe, akkor kapcsol a kliens es kiszedni engedi, de berakni mar nem, a lvl33-34-es szintkovetelemeny miatt. Vagyis jo tanacs, inkabb hasznalja mindenki es egy par szinting nem lesz gond a dpssel, mint sem szedje szet, mert azzal bukja ezt a kis bugot 😊 (mint en)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.29. 13:44:56

Csináltam egy Cathar troopert.
Kezdő bolygón az este tömegnyomor várt.Minden küldis szörnynél sor várt.<#mf2>
Tiszta wow hangulat.Még jó hogy itt ki lehet kapcsolni a pvp-t,bár Red Eclipse úgyis pve szerver.
Kezdőhelyen a postánál kicsit be lagolt a szerver,rengeteg kari nyitogatta a postákat meg egyéb vackokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.29. 07:27:08

PiszkosFred
Hat nem sok. Az elso 5 szint nem veszes, lenyegeben ha akartal egy-egy uj altot csinalni valaha 1-rol 65-re az osszes eddigi chapterrel, mindennel egyutt mind a ket oldalon, akkor okes, kapora jon. Par menet pvp, szolo flashpointok meg a sztori kvesztek. A 6. szint (legendary) viszont mar elmebaj, ahhoz kell ido, segg (vegigulni mindent) es vegtelen turelem, mert az kb akkora faszsag, mint a wowban az "insane" title, foleg akkoriban, amikor bekerult a jatekba.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.28. 23:14:29

Hát akkor sok értelme nincs az eventnek.

PiszkosFred
Hat kiegek nelkul talan 2 szintet tudsz elerni, ott meg nem igazan kell farmolni, csak szintet lepni (25 es 50) es mellette csinalni a sztori flashpointokat (essels/bt, taral/boarding es prison/foundry). Csinalj healert ha mas nem, legalabb nem lesz szopas es megmented a szituaciot, ha nagyon gaz a group.

Ezt az idióta eventet.<#hehe>

PiszkosFred
Mit akarsz farmolni, attol fugg.

Szerintetek milyen karit érdemes ilyen farmolásra indítani?Melyik a legkönnyebb és legegyszerűbb farmolni?

Növelték a max character slotot:Max slot
Sziasztok!Red Eclips empire oldalon tud ajánlani valaki még aktív guildet?
Mármint úgy kieg, hogy tulajdonképpen egy Season 2?😄D

Tomb of Freedon Nadd

Gyakorlatilag jah. Fogadok és ezt most jegyezze meg mindenki: Knights of the Eternal Throne lesz a címe. Totál levágós, nem?!
csak nem nevezhetik el KotFE season 2-nek 😄

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Talán a kövi kieg neve. Nem túl kreatív lesz. : Next Expansion
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.06.27. 19:53:52
Update 4.6, Chapter XV., Light vs. Dark event

A Light vs Dark eventről részletesebb leírás a héten várható.

Adnék egy web címet valamiért linkelni nem sikerült https://www.reddit.com/r/swtor/wiki/f2p itt elvileg választ kapsz arra mi lesz ha előfizetsz és lejár a 60 nap.
Ha nem megy az angol a google fordítóba tedd a címet és megközelítőleg magyar lesz.
Utoljára szerkesztette: Nico Bellic, 2016.06.25. 23:28:12
gibson9
Sziasztok. Hogy van most az előfizetési rendszer? G2A-n árulnak ilyen 60 napos előfizukat. Ha egy ilyenre beruházok akkor a feloldott tartalmak a 60 nap lejárta után is érvényben maradnak? Úgy tudom elég egyszer előfizetni.

Az achievement rendszeren keresztül lesz követés.

Igazad van, bocsi, itt érthetőbben írják. Hát... nem értem, miért nyomják ezt a random bind on pickup item dolgot. Ha már jutalom, akkor vagy legyen fixen meghatározva, hogy melyik class mit kap, vagy lehessen választani, s legalább legyen acc wide, mert így attól tartok, a jutalmak többsége a kukában köt ki, s belekezdeni se lesz érdemes 😞

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Felmentem red eclipsre és 159-12k ping.Kétszer kivágott többet nem mentem vissza.

Sziasztok
Mi van a szerverekkel ? 9000 es ping figyel mindenütt 😊

Hál'isten. Ez jól jött volna az Eternal Championship-nél is.
PiszkosFred
Valahol olvastam (FAQ, swtor blog vagy Dulfy), hogy igen, van valami fele nyomonkovetes.

Valahogy majd nyomon lehet ezeket követni? PL: Tejlesítsd az összes FP-t. Trackeli valahol azokat, amiket már megcsináltam? Vagy írjam magamnak papírra 😊
Temérdek grind...nem erre számítottam. Baromi nagy izgalomba kerültem a rewardokat látva, esély a keresztpallosra...aztán megláttam a követelményeket. Jézusom. A Legendary...ismétlem, Jézusom! Mást vártam, valami újdonságot. Egy új eventet a Night Life, fertőzés és bounty hántörködés mellett, ami még visszaköszön néha...de ez remélem soha többé.
picket
Gondolom a "Dark vs. Light Pack" tartalmaz random jutalmat: "(includes one “Best of” Dark or Light themed weapon, gear, mount, decoration, color crystal or dye from previous cartel packs plus either an XP Boost or Companion gift)".

&#3237;_&#3237;

skuzi mindenkitől, de csak most lett annyi szabadidőm&kedvem, hogy tudjak írni.
Hétvégén összefoglaló a L&D eventről részletesen, valamint a Fallen Empire utolsó két fejezetéről némi spoileres infó.