Shion#56664
Hidd el Plata, amit én írtam az a valóság. Ha te nem ilyen Dungeon csapatokat fogtál ki eddig, akkor mázlid volt és kész.
99%-ban mindig valódi szerveren játszok, soha sem törtön. Soha nem kamuzok, így hagyd abba ezt a "marhaság" dumát. Veterán MMO játékos vagyok, több HC guildben is játszottam már az évek alatt, szóval ha játszok valamivel, akkor nem kispályán tolom.
2 hét alatt 150 óra játékidővel húztam fel a Warrior-t (/played ennyit mutatott) és utána még 2 hétig 110-en toltam. Nem tetszett, amit láttam és kész. Sőt, megutáltam a WoW-t, mert a régi 7 évvel ezelőtti játékhoz képest nagyon lebutított játékmenetű, amit láttam. Normal/Heroic nem szólózható? A guildemben volt 2 srác, akik Mythic 2-es szintet ketten tolták le (csak 1-1 Dungeon-t tudtak így lenyomni, nem mindegyiket). Szóval én ilyen klánban voltam, itt én kispályás voltam a kezdő 870-es gear-ben és 35+os fegyverrel. Eddig jutottam 2 hét alatt és rájöttem, nekem ennyi elég volt, nem kívánok több időt vesztegeni erre a játékra.