Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: BryceHUN, 2016.05.18. 18:55:58
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2016.05.18. 14:30:34
Tomb of Freedon Nadd
Sentinelként alacsony szinten szerintem Power kristály, 65-ön crit (persze buildtől függ, lehet power/crit).
A buildben én szabnék korlátot, ahogy fejlődsz próbáld ki mindet, tapasztalgasd, tesztelgesd melyiket hogy tudod kezelni (a sentinelnél kell kb. a legtöbb gombot nyomogatni), end game-ben pve-ben szerintem Watchman, PVP-ben Combat, de hát kinek mi a stílusa😊
Tomb of Freedon Nadd
Bár nem vagyok nagy pvp-s inkább pve meg story hajt 😊
Tomb of Freedon Nadd
1. ne legyen rajtad semmilyen expertise-t adó item (mert durván rontja az expertise statodat)
2. minden slotban legyen item (relic is) mert különben durván romlik az expertise statod.
Így lvl 65 előtt 1936 expertise-nak kell lenni. Ha nem ennyi van, valamit rosszul csinálsz, és javítanod kell.
Utoljára szerkesztette: Pacho, 2016.05.18. 14:08:18
Tomb of Freedon Nadd
Persze ezek csak akkor fontosak ha nem akarsz nagyon költeni CC-t, ha felvet a pénz, akkor szórd nyugodtan😊
Tomb of Freedon Nadd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Illetve a képen látható Jedi Sentinelnél melyik mellék kasztot érdemes választani?
A friss 60-as karakter még akkor hasznos, ha már unod a kis szintű bolygókat és sztorikat. Például nekem 19 karakterem van, már réges régen unom mindegyik Class küldetést, pláne azokat amik nem is tetszettek soha 😊 Ezeket muszájból csak ledarálom, legyek már túl rajta felkiáltással. 4 év játék hosszú idő, na! 😊
PvP Warzone level 65-ön nagyon kemény, itt 204-es gear alatt szóhoz sem jut az ember. Ebben van már 2080 Expertise, ez már életképes gear. Amikor nekem is meglett a 204, rögtön az első meccsen csináltam 28 kill-t 😊 Level 65 alatt nincs jelentősége az Expertise-nak, mert senkinek nincsen. Itt bármilyen gear-ben el lehet bohóckodni. Tehát ha valaki 65-ön is szeretne Warzone-ozni, annak javasolt nem 65-ön elkezdeni Warzone Commendation-t farmolni (mint én), hanem egy kiskarit felhúzni WZ-n és 65-öt elérve rögtön felöltözni. Különben úgy fog szívni, mint én! 😞
Hm, valamire még akartam reagálni, de elfelejtettem. Na majd legközelebb 😊
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Ez elég érdekes, de tök jó elgondolás.
Akkor amint elérhetőek lesznek a szerverek, már indulok is a Red Eclipse-re.
Szerencsére van ez a lvl 60 astól indulás, úgyhogy alig várom, hogy szét healeljek mindenkit 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.17. 13:16:32
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Rp szerveren már voltam régebben. Most újrakezdeném egy másikon, ha lehet akkor pvpsen.
Most, hogy húzogatom a sniperemet, olvasgattam, szinte mindenhol operative-ot ajánlanak az embereknek, a snipereket lehúzzák, csak nekem beugranak a szép kis emlékek, mint pl. amikor bementem corelia wz mapra 4-en voltunk sniperek, az ellenfélnél 1 sage + commando + gunslinger + guardian kombó volt, az egyik meg is jegyezte, hogy "wow 4 sniper easy victory", aztán kicsit esett pofára amikor széltébe hosszába feltöröltük a wz mapot velük.<#nyes>#nyes><#mf1>#mf1>
Kristály: dps vagy healer karakternek csakis Critical kell mind mainhand, mind offhand-be. Amennyiben PvP-zni mennél, akkor Expertise kristály. Tankok használnak csak Endurance vagy néha Power kristályt.
Statok (arányok nagyjából, persze classonként picit eltérő):
- tank: 1300 absorb, 1300 shield + 2600 defense
- dps: 680 accuracy, 1200 critical, 800 alacrity + 2600 power
- healer: 1400 critical, 1300 alacrity + 2600 power
Tankok esetén a Defense, dps/healer esetén a Power jön minden mod-ból, szóval Augmentek esetén erre ne gyúrjatok. Augmentnél a fenti arányok jöjjenek ki és ha jó cuccotok lesz, akkor kijön a Defense és Power is. Ezek persze level 65 karakter 216 gear szintjén jönnek ki, de arra jó, hogy a statok fontosságát és arányát megmutassa.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Magyarok melyik szerón vannak többségben ?
Mellékesen sokan hülyének néznek randomok közül amikor bemegyek wz-re vagy fp-re virulance sniperrel aztán aratok mint állat, jut eszembe megyek is kirángatom Huttáról.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.05.16. 20:57:58
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Matusy:szerintem nem éro meg, ha meg van, vegyél egy 30 napos starter kittet ( leánykori nevén cd-key) 1-2e forint között lehet beszerezni, bár lehet érdemes várni vele a Fallen Empire első "szezonjának" végéig
Az adaptive armor vendornál egy csomó régi/FP-s/stb legacy armor szett jelent meg. Így legalább valamire el lehet költeni az alap kristályokat
Plata: véletlenül nem töröltél egy olyan karaktert, aki ezekkel a jedi/sith karakterekkel egy "családfában" volt?
Modokat emlékeim szerint a cybertech tud gyártani annak kell gyűjtögetőhöz a roncsvadász (scavenging), meg underworld trading, páncél modokat is az gyárt.
@Matusy
A Preferred acces boundle csak ad pár unlockot, ha mással már megkaptad a preferred státuszt akkor nem adja meg újra, illetve a már meglévő unlockokat sem használhatod fel újra.
Más:
Nekem most kicsit elegem volt republicból, átmentem imp oldalra, ha valakinek van kedve csapatozni, etc az Noma'd névvel megtalál, sniper lesz a mainem odaát.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.05.15. 17:43:55
Újra felnéztem ToR-ra és az lenne a kérdésem h érdemes-e megvenni a prefered acces budnle-t? Egyelőre F2P vagyok és nem annyira van időm játszani. Csak most épp le van értékelve 40%-al 😊. Vagy ha úgyis prefered leszek, akkor nem érdemes?
Craftolásal próbálkoztam de ahhoz milyen képesség fa kell mert most van a guberálós/roncsvadász meg a botanikus bár az csak azért hogy legyen valami másik is 😊
Én mondjuk az armor vendorok kivételével, és, hogy csomó páncél ki lett véve még mindig nem vagyok kibékülve (pl. sentinel mainemre szívesen rádobnám a régi wz vendoros lvl 40-es rucit, vagy amit régen kapni lehetett Oricon-os küldikből ami kasztonként más volt kinézetre, abból a sentinel-es tetszett). Az, hogy CM-be beraktak 1 csomó ruhát nem lenne rossz, csak épp a sok agyilag megborult állatkert 10-en 20-on milliós árakon osztogatja a cuccokat, nehogy véletlenül egy-egy F2p, vagy Pref. se vehesse meg...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Így most napoltam
Esküszöm ha lesz egy kis időm játszani szerzek be valami 1 hónapos kódot hogy ne csak 50-es szintig tudjak menni,mert a csempészemet jó lenne fel vinni 65-ös szintre.
Biztos van olyan honlap valahol ahol lehet venni bankkártyával valmai 1 hónapos gamecardot,kibaszott origin meg swtor.com nem fogadja el a kártyám,bezzeg tankokat vásárolgathatok vele.<#mf2>#mf2>
De most időm sincs hogy kihasználjam az előfizut.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.15. 12:46:47
Amúgy consular story-t kivégeztem, smugglerhez viszont semmi kedvem, és olyan balfék tankokkal találkozok fp-ken, hogy indítani fogok 1 tank altot.
viszont az egyik flaskapoint (direkt így) szerintem bugos azokat hülye disznókutyákat nem lehet levágni se, a championom ilyenkor bezzeg tiszta nyomi 😛
Mondjuk asse tom milyen cuccok vannak 65-ön.<#whatever>#whatever>
Gudott:próbáltam ki be lépni,érdekes hogy csak jedi és sith karik tüntek el legacy részről.
Plata: próbálj újra belépni velük, hátha azt is megoldja
Tegnap játszottam is az egyikkel.
Szerintem is full screenen fut jobban a játék.
Más MMo-ban próbáltam hogy windowed módban egyszerre több accountal játszottam,de ilyenkor mindegyiknél megcsappant az fps.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.15. 07:35:31
Kaputelephant:
Nem akarok hülyeséget mondani, de a korai hybrid megoldásoknál (azt hiszem optimus néven futottak), néha gond volt az integrált/dedikált VGA közötti váltásnál, lehet windowed módban te is ebbe futottál bele, viszont biztos vagyok benne, hogy lehet kézzel is engedélyezni (vagy még a windows desktop hardveres gyorsítása is belekavarhat)
Amúgy szerintem a teljes képernyős megoldásnak kelenne gyorsabbnak lennie, mert semmi mással nem foglalkozik a gép közben