gunji#56653
Nekem új meló miatt erősen változott az időbeosztásom, így mostanában esténként nettó fél-egy óra jutna játékra, azért meg nem érdemes előfizetni, prefként meg valahogy nem vágyok a folyamatosan felvillanó rikító vörös színű 'vegyél, vásárolj, fizess' üzenetekre. Ünnepekkor az új kieggel próbálkoztam, de annyira bugos volt, hogy kénytelen voltam félbehagyni (nem tudom, azóta javítottak-e benne valamit). Mindenesetre húsvét környékére terveztem, hogy újra megpróbálom. Szerettem volna egy jó kis geart is az új karimnak (kard+kristály+tunning), de valahol százmilliónál a számolgatást feladtam, reménytelen megszerezni.
Zakuul stronghold? Sajna megint nem Tython/Alderaan, pedig azokra vevő lennék.
A kis szabadidőben így inkább az STO-ban farmolással próbálom szítani még a parazsat és halasztani a halaszthatatlant: abba kéne hagyni, mert már képtelenség bármit is elérnem a játékban. Hiába költöttem pl. rakat pénzt full extrás epic gearre, ha semmi sebzést nem ad és nem tudom, mi a baj. Segítség sincs már, mert a jó ismerősök régen abbahagyták, akik meg maradtak, azok... nos hát bántás nélkül inkább no comment, aki szokott fórumozni, tudja, miért. :(
Közben az új Mass Effecttel is szemeztem, de hát ha még csak feleannyira lesz majd bugos, mint a KOTET/KOTFE volt, akkor is inkább jobb lesz még elkerülni. Vagy inkább előbb a régieket befejezni.