El Protector#56619
Sajnos nem sikerült orvosolniuk. Grindelned kell éjjel-nappal, hogy gear-ed legyen, főleg, ha pvp-t és pve-t is játszol, a már említett statkülönbségek miatt gyakorlatilag két szett ruhára van szükséged és ez csak egy karakter. Nekem van 12 karakterem, mindegyikkel szeretek játszani, főleg pvp-zni, de nem vetettem meg a pve-t sem. Na most ahhoz, hogy akár tier 1-re felhúzzam mindkét szett ruhámat, hónapok kellenek egy karival, az ops lockoutok miatt, illetve random drop miatt, amit az ops bossok adnak (ugye csak az utolsó ad garantáltan, de nagyrészt arra vár mindenki a csopiból, szóval az sem garantált, csak neked is kieshet). Persze, ha állandóan pvp-zel akkor a tokenekből vehetsz egy szett tier 1-es ruhát, ehhez csupán 258 wz-t kell nyerni, ha vesztes meccs van, akkor szopó, lehet nyugodtan 400 körül is. Nem vészes, az is megvan hamar, ha napi hét-nyolc órát játszol, röhej...
CXP packok szart sem adnak, van karakterem, ami 70-es szintű és egy darab szettbónuszos cucca van, szánalmas. Az a helyzet, hogy nincs kedvük endgame tartalmat bővíteni (ezeket az egy karakter után már unalmas sztorikat ne nevezzük annak), új csoportos tartalmat kitallni, ezért grindeltetik a népet. 2012. február elsején fizettem elő a játékra, azóta sub vagyok, de ennyire rosszul még éreztem magam ingame, mint az 5.0 óta, s a tegnapi nappal még ezzel alá is vágtak egy jó nagyot.