60268
  • Kaputelephant
    Egy event miatt? Miért tennék? Max a multibox miatt elképzelhető, de egy Achi vadászat miatt kétlem.
  • Plata
    Rossz ötlet,tuti feljelentik.
  • Gudott
    esetleg redditre postolhatnál egy ilyen felhívást, hátha megindul a nép rá :D
  • Gudott
    multiboxingra keress rá, bár lehet, hogy fleeteken szerveznek ilyen eventeket is
  • Kaputelephant
    Van valami mód arra, hogy 2 klienst indítsak a játékból? Ha már fertőzés event van akkor megcsinálnám a PvP achi-t, kill 1000 player. Másik accounttal beloggolnék ellentétes frakcióval és farmolnám "magam" :) Van valakinek valami ötlete?

Guildek: Progenitorról tudok csak jelentkezni. Ott egyedül a Fényhozók(rep)/Éjhozók(imp) guild van jelen mind 2 frakciónál ha jól emlékszem. Talán 1-2 kisebb van még, de azok nem nagyon aktívak. Fényhozók is inkább Rep Oldalon, de mikor hogy.
  • Gudott
    Itt egy tavaly klánkörkép, kiindulási alapnak jó lesz.

http://swtor.hu/ezek-vagyunk-mi-avagy-a-nagy-magyar-seregszemle

Akik EU-s szerveren vannak, majd írnak tapasztalatot, hogy mi s merre.
  • Thomasovics
    Sziasztok!

Nemrég elővettük haverral a játékot, ToFN-ból költözve Red Eclipse-re. tudnátok valami aktív klánt esetleg?
  • Gudott
    Rakghoulok Corellián, heti Cartel Market változások.
  • Kaputelephant
    Han Solo Casting :D
  • Kaputelephant
    4.6 New Datacron Ha valakit érdekel.
  • Kaputelephant
    Mióta van Oricon-on Datacron? Most nézem a LvD event résznél a Datacron panelt. Ott szerepel, de a összegző résznél a Legacy-nál nincs. Hát ha másra nem is, de erre jó volt az event...
  • Kaputelephant
    Ahogy észrevettem ezt előszeretettel csinálják. Revannál is járt a Hutt kieg is. Ez azért korrekt gesztus. Nem kell midnen kieget megvenni külön.
  • Nomad90Hun
    Én is megkaptam a levelet, azt írja hogy KotFE karkaterrel kell belépni, hogy megkapd az ingyen chapter 10-14-et. Namost, hogy ez 60+ kartaktert jelent, vagy elég ha chapter 1-9 birtokában 1-1 frissen / nemrégiben kreált karakterrel belépsz azt passzolom, bár ha tippelnem kéne, akkor, utóbbi, mert valószínűsíthető, hogy a Knights of the Eternal Throne-ra be akarják rántani a népeket, ami ugye KotFE folytatása lesz, és ugyanezt játszották el amikor kijött KotFE, hogy ha előfizetsz, akkor jön KotFE 1-9 plusz hutt és revan kieg is.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.07.23. 16:50:50
  • gunji
    Így igaz.

Promo vagy sem, de ebben legalább konzekvensek, s ezért respect. Másokkal ellentétben.
  • Gudott
    Redditen postolták, hogy páran, akik csak az első kilenc fejezetre fizettek elő, megkapták a 10.-14. fejezetet is, egyfajta promoként. Szóval érdemes ránézni az email fiókokra, ki tudja milyen elvek alapján küldik ezeket a promóciókat.

kép a promopról

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.07.23. 08:15:13
  • Gudott
    Elképzelhető, hogy igaz a Q&A, de sok mindent maguknak köszönhetnek.
    Mennyibe tellett volna az Eternal Championshipet operation móddal is felruházni, kb semmibe
    Vagy a Star Fortesseket és shield bunkereket tényleges flashpoint ( tactical és hm) móddal?
    Pár új GSF map (még csak új játékmód sem)
    Egyedül az Odessen új warzone az, amire kalapot lehet emelni.(maga a játékmód és a cross-fraction)

és ha már Shadow of Revan, nem volt népszerű húzás tavalyelőtt karácsonykor azt mondani, hogy bocsi fiuk,lányok, mi elmentünk telelni viszlát februárban...

Értem én, hogy kettős nyomás van rajtuk a játékosok és az EA miatt, de ebbe a helyzetbe ők navigálták bele magukat....
  • PiszkosFred
    Mellebeszeles meg hagyjan... de hogy ennyire be vannak fosva attol, hogy "ha nem tetszik, akkor mekkora hiszti lesz miatta" az mar nonszensz.
  • Kaputelephant
    Van benne valami :)
    Lassan srácok GamesCon, talán majd akkor kapunk valami friss infómorzsát, szerintem addig tutira semmit. + Előbb le kéne futnia a last chapternek.
  • oz
    Nem vagyok biztos benne, hogy ez a Q&A valódi. Elvileg fejlesztőkkel beszélgettek, de egy fejlesztő nem tud ilyen szinten mellébeszélni, egész bekezdéseket tolni a semmiről :).
  • Kaputelephant
    Kösz a HD-s képet! :D

Kaptunk egy Q&A Ha valakit érdekel.
  • Gudott
    Új kiegészítő, Fallen Empire utolsó fejezet, Cantina Tour ajándék mount és még pár apróság
  • PiszkosFred
    Gyakorlatilag is.
    Ugy fest elfogytak a szinek az elozo prinawe vagymianeve gepek kinalatabol :)
  • Kaputelephant
    Nem a szokásos megosztós van. Most mindenkinek csak annyit kell beírni, hogy "CelebrationCantina16".
  • Kaputelephant
    elvileg ezt a mountot kapjuk: new mount
  • Kaputelephant
    (Már nem tudom szerkeszteni az előzőt, bocs)
    Kaptunk az 5 éves évfordulóra egy kis beszédet James Ohlen-től, ha valakit érdekel: 5th Year!

COLLAGE PROJECT-et is terveznek, be lehet küldeni karakterünk képét.
    Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.16. 21:26:33
  • Kaputelephant
    Köszi

Kódok majd itt lesznek: https://www.reddit.com/r/swtor/comments/4t4um9/community_post_london_star_wars_celebration/

Majd kiírom a sajátomat ide is + swtor.hu fórumra is.
    Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.16. 21:17:17
  • Gudott
    TORCommunity oldalán
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://torcommunity.com/database/update-previews/1552-4-6-mined
    és itt changed conversation, de egy kicsit nehéz kijönni belőle, keress rá NPC nevekre pl , de ha érdekel privát üzenetben elmondom.

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.07.16. 21:12:08
  • Kaputelephant
    Hol nézted a dataminet? Tudnál majd linkelni?

Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.16. 21:04:34
  • Gudott
    Remélem azért fognak még csepegtetni némi infót, mert ez így elég sovány.
    Remélem élesítik a cantina kódokat és holnap du körül lesz egy bejegyzés az infókkal és a játékkal is.

Ellenben ha a concept arton azt látom, amit, akkor a dataminelot utolsó fejezet nem teljesen az lesz, aminek be volt tervezve

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.07.16. 20:56:48
  • Kaputelephant
    Ja igen, nem tudom miért végét írtam.
  • Gudott
    én csak az írásos közvetítést "nézem", de ott fall 2016-van írva, szóval kb ismét október vége/közepe.

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.07.16. 20:48:30
  • Kaputelephant
    Mondtam én, Eternal Throne lesz :D Még idén, 2016 végén.
  • Kaputelephant
    A kötelezők röviden sem javasolt általában ;)
    Max angolt talán tudnék küldeni, de szerintem magyarul nincs.
    Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.16. 19:25:13
  • Plata
    Nincs valahol véletlen leírva magyarul hogy mi a bánat történt a rebelsben?Őszintén szólva nulla türelmem van hogy végignézzem.
    De érdekelne a sztori.
  • gunji
    Jaja, teljesen olyan, mint az EU-ban volt.

Még jöhetnének a nelvaanok is, s azzal ellennék egy ideig. ;)
  • Gudott
    itt van nagyjából összeszedve, hogy mi várható a rebels 3. évadjában

Eredetileg Kallus is Chiss lett volna, csak a tervezés pillanatban még nagyon a régi EU ellen voltak, most meg kénytelenek onnan meríteni, jobb híján szerintem
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.07.16. 18:44:46
  • Plata
    És kék bőrű mint a könyvekben?
  • Kaputelephant
    Grand Admiral Thrawn visszatért a kánonba. Rebels 3. évaddal.
  • Kaputelephant
    Így már értem. "(most csak az elő,ember alakította szereplőket veszem számításba)" Nyugodtan. Mondd ki: JarJar :)
  • Gudott
    sem-sem illetve is-is:

A régiek közül csak Fordot hoztam volna vissza, (magával a kiírásával és hogyannal sem volt semmi bajom), az újak meg, nos talán a Rey-t alakító színész, az aki nem volt halálosan idegesítő (bár ez főleg a forgatókönyvön múlott)
    A PT esetén csak Portman és Christensen volt halálosan idegesítő, de ez tényleg egyéni preferencia kérdése.
    (most csak az elő,ember alakította szereplőket veszem számításba)

Én igazán a szürke karaktereket hiányolom, sajnos itt már-már karikakúria szerű jó kontra rossz szerepek vannak, míg régen Kenobi (nem bontotta ki az igazság minden részletét és ezzel elég csúnyán manipulált) vagy Solo (amikor még ő volt a shot first) azért nem volt teljesen idealizált jó.

Persze értem én, hogy mindent le kell végletekig egyszerűsíteni, ez a trend és nagyvásznon nem lehet bonyolult karaktervezetést végigvinni.
    Meg a láttuk már érzés is sok emberben csalódást okozott, sokan meg pont egy kis szürke nosztalgiát vártak a filmtől. Ez van, nem tetszhet mindenkinek.