• Shion
    Én jelenleg 230-as gear-ben szaladgálok, ez bőven elegendő Veteran (Hard) Flashpoint, Uprising, Warzone, Heroic 2 és Story Operation körökhöz. Kezdő HM Ops-ra is elegendő, a keményebbeket még nem próbáltam 5.0-ban.

Amúgy a gear szintek az alábbiak:
    - vásárolható level 65-ös mod: 210
    - Galactic Command ládából esik
    -- zöld: 228
    -- kék: 230 (itt csak a mod gyenge, minden más megegyezik a lilával).
    -- lila: 230 (van set bónusz és a mod is erős)
    -- lila: 234+ (na ezek majd GC 90-es szint felett esnek majd)

230-as szint könnyen összeszedhető és olcsó a kraftolása. Ráadásul jelenleg ez szinte mindenhez elég. DPS-ként 6-8k is kihozható belőle gond nélkül.

GC ládából főleg kész itemek (pl. fix statos lightsaber) esik, a MOD-ok receptjei Operation-ből jönnek. Érdemes ezeket begyűjteni (legacy bound-osak ezek is, így muszáj ott lenned a lootolásnál), mert az olcsó kraftolás miatt könnyen gear-elhető minden karaktered, nem kell a RNG (Random Number Generator) kegyeire várni. RNG nagyon pocsék jelenleg, emiatt is van hőbörgés a fórumokon, teljesen jogosan. Én GC 60-as szinten járok a Commando-val, esett eddig 1 nadrág, 1 mellpáncél és 1 ágyú :( Ez nagyon rossz arány, 20 szintenként 1 cucc. Van olyan guild társam, akinek a 70-es szinten esett ki a második set item. Remélem a BW nem gondolja komolyan, hogy minden karakterrel kitoljam a 300-as szintet, hogy meglegyen a 230-as full set felszerelésem?! Sokat játszom (napi 4-8 órát) és 1 hónap után is itt tartok csak. Ezzel a tempóval az igazi casual játékosok (heti 2-3 óra játékidő) 1 karakterrel elérik a 300-as szintet 2-3 év alatt. Ez abnormális, ezért is muszáj a BW-nek változtatnia és január 24-én bevezetik újra a tokenes rendszert kiegészítésképpen. Csak azt nem értem, miért kell 1,5 hónapot várni addig? Mindenki szabadságon van és senki nem tudja megcsinálni addig?

234 és feletti cuccok magasabb Galactic szinten esnek, illetőleg Hard Operation-ökön. Ez már szerintem tényleg a Nightmare (bocs, most már Master) szintre való előkészületekhez kell, máshoz nem.