• Shion
    Kezdő játékosok addig lesznek, amíg még él egy MMO. Tehát nem ezzel van a gond, hogy vannak, hanem inkább azzal, hogy manapság a (főleg a nyugati fejlett világ országaiban élők) emberek mindent akarnak és azonnal. Ezért ha valaki elkezd játszani egy új MMO-val, amit egyáltalán nem ismer, nem akar 1-2 hónapig kis szinten végigjárni minden bolygót és közben megismerni a játékmechanikát, hanem azonnal max szinten akar lenni és azonnal játszani akar a többi, régi veterán játékossal. Azt hiszik sokan, hogy beloggolnak egy új játékba és 1 hét alatt azonnal max szinten és max gearben lesz a karakterük és majd jól leiskolázzák a veteránokat. Hogy ezen a naivak mekkorát tévednek, te jó ég :))) 11 éve MMO-zok napi rendszerességgel, sok ezer óra és 3 tucat MMO van már a hátam mögött, de ezen fajta naivitáson és nagyképűségen még mindig elképedek :)))

Ha normális az emberke, akkor azért szoktam mindenkinek segíteni, akár group chaten, de még fleet-en a general chat-en is.

Kérdés: level 70-en a Planetary Mission-öket próbálta már valaki?

Én eleinte nem foglalkoztam a Planetary Mission-ökkel, de vasárnap a barátom elmagyarázta a lényegét, hogyan lehet megszerezni belőle bolygónként a +450 Command Point-ot. Na azóta így csinálom a Heroic 2 küldetéseket :)))

Még van 1 homályos folt a Planetary Mission-ökkel kapcsolatosan: ugyebár Daily küldetésenként adja az adott bolygókat be, de a Heroic 2 küldetések mögötte hetiek. Akkor most ez hogyan passzol egymáshoz? Ha én mondjuk megcsinálom kedd este Alderaan-t, akkor szerdán már hiába ajánlja fel megint Alderaan-t, azt már úgysem tudom újra megcsinálni, nem?