Shion#56447
Sajnos a single játékok nem érdekelnek. 10k-ért nem vásárolok meg egy játékot, amit aztán 1 hét alatt végigjátszok. Ingyen meg nem töltöm le, nem foglalkozom már crakkelt dolgokkal. Utoljára a Skyrim-el próbálkoztam, letöltöttem ingyen, de olyan bugos vacak volt, hogy 20 perc múlva töröltem :( Tavaly nyáron megvettem a Civilization 5-öt nosztalgiából, mivel az első 2 résszel nagyon sokat játszottam. Nos, a 5-ös résszel kb. 1 órát piszmogtam, azóta se vettem elő. Egyedül unalmas :(
Ezért inkább új vagy régi MMO-kal próbálkozom. Idén 1,5 hónapot játszottam fejenként a Riders of Icarus, FFXIV és Diablo 3 játékokkal.
WoW-ot is letöltöttem haverjaim kérésére, de 1 hetet játszottam csak vele, kis szinten egyedül dög unalom volt, ők meg nem voltak hajlandó segíteni. Pedig 5 éve nem játszottam vele, szóval azóta sok újdonság van már benne, de majd egyszer. Ha SWTOR most nagyon befürdik ezzel a kieggel, akkor lehet, hogy jövőre jobban elmélyedek a WOW-ban.
Everquest 2-ben sem jártam már évek óta, oda is jó lenne visszanézni.
Szóval SWTOR mellett idén jó pár hónapot toltam más MMO-kban is, de single nem érdekel :)