-
Shion #56443 Azt a statisztikát nem ismerem, de az ismerettségi körömben egyetlen egy F2P játékos sincs, aki az ingyenes (security key-es havi 100) CC-n kívül valaha is vásárolt volna CC-t. Bár ez lehet, hogy magyar mentalitás, hogy ingyen jár nekem a játék és kész. Van ismerősöm, aki ki tudná fizetni a havi díjat, de nem fizeti elvből, mert ez neki jár. o.O
A content nagyon silány Shadow of Revan óta, nem tudom mi van a Bioware-el. Pedig itt az új Star Wars mozifilm, ezt a hullámot most meg lehetne lovagolni és semmi. Ez a story mesélés egyszer jó, de mivel minden karakterrel tök ugyanaz a történet, ezért sokadik újrajátszásra halál unalmas. Pláne, hogy állandóan azt szajkózták, hogy milyen fontos a döntésed egyes párbeszédekben, aztán pont az ellenkezője igazolódott be. Totál mindegy mit csinálsz és beszélsz, a végkimenetel ugyanaz. Maximum 1-2 companion "tűnik" el a történetedből, de semmi befolyásod nincs a galaxis jövőjére.
Elvileg most rendszer szinten változtatnak sok mindenen (pvp gear eltűnik, level 70-re emelt content, Uprising / Dark vs Light állandó Event / Galactic Command Center bevezetések, 2 új bolygó), új 9 darab Chapter a történet folytatásához. 2017 évben terveznek új Group Content-et bevezetni, de ezzel még sehogy sem állnak. Majd a 2017. januári Livestream-en mesélnek erről, hogy miben gondolkodnak.
Az biztos, hogy az elmúlt 2 évben nagyon silány a SWTOR fejlesztése. Sok más MMO-ban évente tucatnyi új Fp és Ops jön ki, SWTOR-ban 2 éve is csak 2 Ops jött.
Én egyelőre azért játszom az SWTOR-al, mert nem találok jobb MMO-t, ami érdekelne. Illetőleg a baráti társaságom jó része is SWTOR-al játszik. Idén is próbálkoztam a Riders of Icarus-al, de pár hónap alatt még béta alatt meghalt a játék, olyan kretén és noob a fejlesztő csapat. Final Fantasy XIV jó játék lenne, de nem találtam életrevaló, segítőkész és 3-4 főnél nagyobb magyar társaságot. Egyedül meg nem érdemes MMO-val játszani, külfikkel meg nincs kedvem most bohóckodni.