Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Ebbol kiindulva, a kerdes az, hogy mikor vesztetted el Nicot? Hol tartasz epp es melyik sztoriban a karakterekkel?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
En a commandomat vettem elo a hosszu hetvegen, aztan rajottem, hogy Ziost meg kimaradt neki, igy azzal bohockodtam, a kotfe sztoriba vele meg nem kezdtem bele. De az biztos, hogy a "tokenes" Nico ott figyelt a tars listaban az eredeti legenyseggel, kuldtem is melozni mindegyiket. Ma vagy holnap megmondom, hogy kotfe utan mi a helyzet, Mercenary, Gunslinger/sniper es Nyugger eseteben tuti, hogy nem volt elerheto (ezekkel allok valahol Kalyo kornyeken, az uj chapterbe meg nem kezdtem bele egyikkel sem).
De lehet, hogy siman bugos (megint), tul friss meg az uj chapter, csoda lenne, ha nem lenne benne valami marhasag 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.16. 11:22:34
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem kedvelem ezt a companion-t, így nem gyúrtam ki a rangját, ezért nem is nagyon hiányzik.
Csak azért tűnt fel a dolog, mert elkezdtem leporolni az imperial karaktereimet és level 60-on még csak néhány (4-5) companionom van a többségnél, így kraftolásnál jól jött volna a Nico plusz companion használata, mert akkor a lehetséges maximum 6 companionnal egyszerre tudtam volna fejlődni 500-ról 550 crew skill-re. Tudom, Chapter IX után már lenne 20+ companionom, de mindegyik karival végigcsinálni a Chapter I-IX küldiket nem pár perc 😞
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Ezt félretéve az erőfeszítés, a kosztümök és a technika használata megérdemel úgy 5 pontot a 7-ből. Ezért vegyesek az érzelmeim. Mert ha már ennyi időt, energiát, és tudást belefeccöltek, akkor lehetett volna igazán eredeti és érdekes is. Csak az a fránya kreativitás nem kéne az ilyen alkotómunkához...
ಥ_ಥ
Aki fanyalog, annak két dolgot tudok javasolni:
- csinálj jobbat és akkor talán jogod lesz ahhoz, hogy fikázd mások munkáját. De ha meg fikázol valakit, azzal önmagad bunkósságát bizonyítod!
- nézd meg azt a rövid filmet is, ahol bemutatják, hogyan csinálták és mennyit dolgoztak ezzel a kisfilmmel. Nekem van filmes ismerősöm, látom rajtuk, hogy egy 5-10 perces kisfilmmel is mennyi sok meló van. Csak becsülni tudom őket, nem fikázni!
OFF: mit szóltok az őrületes Darth Maul fan made filmhez ? Egyszerűen hihetetlen, hogy ha az ember akarja és van hozzá lehetősége, akkor mit össze lehet rakni! Szerintem best fan made film ever! És a Jedi lánykák is nagyon "aranyosak" :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.02. 09:51:18
Mi a legegyszerűbb módja annak hogy tudjak játszani a KotFE-val? Jelenleg f2p vagyok, és van egy 50-es karakterem amit tovább szeretnék vinni. Most úgy van hogyha előfizetek akkor megkapom a Hutt Cartelt, meg a Revan-os kieget, + az a befizetésig megjelent Chaptereket?
Szerintem nem vagy max egy darabot adnak , a többit meg jó pénzért lehet a Cartel Marketből venni <#nevetes1>#nevetes1>
Köszönöm a választ.
Bár ha nagyobb összegű credit mozog a két fiók között, akkor lehet beriaszt az automata rendszer, de ez általában csak több (tíz) M credittranszfereknél jöhet elő.
Ilyen esetekre én az U betű és Travel to Stronghold / Guild Flagship funkciót használom, mert ez tényleg instant cast, még ilyen szorult helyzetből is kiment. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy a bolygóra NE a Exit to Previous Location-al menjünk vissza, mert pontosan a beszorult koordinátára tesz vissza minket a játék. Sajnos ilyenkor "gyalog" (pl. hajó, speeder) érdemes visszamenni, de valamit valamiért.
Én rendszerint megnyomom véletlenül, mivel a CTRL gombbal beszélek Teamspeak-en és csata közben előfordul, hogy hátra is kell mozognom az S gombbal 😊
/stuck
(fontos a perjel)
Corelia-n az ügynök fő sztoriban jöttem ki sztori helyszínről mentem lefeléa lépcsőn és felakadtam,nem tudtam se le se fel semerre elmozdulni,csak a levegőben futottam,végül nyomtam Quick travel-t,erre meg elment minden hang a játékban,azt hittem tönkrement a hangszóróm,de aztán belenéztem a beállításokba és ki lett kapcsolva a játékban a hang.<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.21. 17:27:14
Fred:
Elvileg szerkeszteni is kell egy settings fájlt, mert különben átvált bitraiderre a kliens, de amúgy helytálló az amit írsz.
Viszont lehet elég lenne csak a registryben átírni az elérési utat az új meghajtóra, és simán átmásolni
Szerintem a legjobb ha kiprobalod, de ne mozgasd, hanem masold, es az uj helyrol inditsd el, aztan kiderul, indul vagy sem! Ha biztosra akarsz menni, akkor csinalj a teljes kliensrol (esetleg a doku mapparol) egy biztonsagi masolatot valahova, uninstall (a registry miatt), aztan kapd le az uj launchert, install, add meg az uj helyet, majd amikor elkezdi leszedni a cuccost, stop. Masold oda a regi kliensedet, aztan inditsd ujra a launchert, egy verify/repair, es kesz is. Megsporoltal 30-40 gb letoltest es peccselest. Nem tudom, hogy ez igy muxik e, de minden mas mmo eseteben menni szokott, szerintem itt sincs maskent.
Nem igazán értek a gépekhez,lenne egy kérdésem emiatt,lehet hülyeség,de akkor bocs.
Szóval a játék kezd túl nagyra nőni,már asszem 46+ giga,most C meghajtón van,de kezd elfogyni a helyem,E-n viszont sok hely van,meg tehetem azt hogy a játékot tartalmazó File-t egyszerűen át húzom E-re?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.20. 10:41:51
MOst olvasom -> http://www.twitch.tv/thedigitalcowboy
Ezen a Twitch csatornán szokták közvetteni elvileg a fejlesztést. Mekkora fanatikus egy brigád.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.02.16. 17:52:48
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.16. 14:27:00
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy álom válna valóra, ha lenne belőle valami.
Is this legal?
Absolutley!
Can you make a Star Wars game? Remakes of games have been around since the 80's and some have become very sucessful. Games like Black Mesa did it with Half Life and Renegade X rebuilt Command and Conquer in the Unreal Engine 3
!
How much will the game cost?
100% FREE
Since the game is still under intellecal property by Disney we are allowed to make the game, but we are not allowed to sell it. So the entire game will be 100% FREE!
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2016.02.16. 14:13:45
Nem véletlen, hogy egy működő MMO-hoz több tucat ember kell, akik folyamatosan javítják a hibákat és töltik föl új tartalommal, foglalkoznak a fórummal és honlappal, a havi előfizetésekkel, játékos panaszokkal, stb. Ja, és ezek az emberek napi 8 órás munkaidőben ezzel foglalkoznak, nem pedig család mellett esténként pár órát hobbiként. Plusz, ha a fentieket még magyar fizetéssel is számolod, akkor is nagyon nagy havi költség jön össze, a szerverek bérlési és üzemeltetési díján felül. Szerintem könnyen belátható, hogy az "ingyenes" MMO játék és rajongók által hobbi időben elkészített játékok álomkategóriát képviselnek.
Plusz nem értem, miért kell a KOTOR-t remake-elni, amikor okos telefonon játszható eredetiben?! 😞
Ez Dantooine? Basszus de pazarul néz ki. Ha összejön, kajak még meg is fizetném!