Gepo#56442
Én olyan statisztikákat olvastam 1-2 évvel ezelőtt, hogy a játékot egyáltalán nem az előfizetők tarják el, hanem a nagyszámú preferred játékosok, akik rohadt sok CC-t vásárolnak és költenek el.
Már előfizető vagyok a játék kezdete óta, de az utóbbi időben egyáltán nem érzem, hogy az előfizetési díj ellenében elég tartalmat pakolnak a játékba. Márpedig egy MMO-tól, ahol van előfizetői státusz elvárható lenne, hogy 1-1,5 évente egy jó nagy adag új tartalmat adjanak a játékhoz. Az utolsó nagyobb tartalom a Shadow of Revan kieg volt lassan két évvel ezelőtt. Amit tavaly és most művelnek, hogy behoznak x számú single player chaptert ( amit, egy fél nap alatt végig lehet játszani) és szinte nulla más tartalmat (group, pvp content) egyáltalán nem ér meg havi 4e Ft-ot. Azt látom, hogy össze-vissza ugrálnak a bizonyos tartalmak között. Most egy kis story-t adnak ki, aztán egy kis group contentet stb. Ennek úgy kéne működnie, ahogy a WoW-nál. Bizonyos időnként kiadnak egy kiegészítőt, amiben minden fajta tartalom van. És a WoW rohadt sikeres, nem értem, hogy az EA/Bioware miért nem látja ezt és veszi át (azaz már az SWTOR is csinálta ezt, a Hutt és Shadow of Revan kiegnél, azóta bolondultak meg). Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.11.25. 10:31:27