Shion#56401
SWTOR-ban a receptek többféleképpen szerezhetőek meg:
- vendortól vásárolhatóak meg (az egyszerűbbek),
- random esnek valahol a nagyvilágban,
- Reverse Engineering-el magadnak kifejleszted.
A vendor és random loot recepteket fogod megtalálni GTN-n is.
A Reverse Engineering lényege, hogy megszerzel mondjuk egy itemet Flashpoint-ból vagy Operation-ből, majd az Inventory ablak felső részén rákattintasz a Reverse Engineering gombra. Ekkor elbontja az adott tárgyat, kapunk belőle alapanyagot és talán egyel jobb cucc recepjét is megtanuljuk (recept nem esik, amit el lehetne adni).
Zöld tárgy elbontásakor kék receptet kaphatunk meg, kék tárgy bontásából lila recept jöhet. A lényeg, hogy kattints a Reverse Engineering gombra, vidd az egeret az elbontandó tárgy felé és az infó ablak legalsó sorában írni fogja, hogy jöhet-e recepet és ha igen, mennyi százalék eséllyel.
End-game szinten azt szoktam csinálni, hogy Glowing Data Crystal-ért megvásárolom a vendortól a 216-os gear-t, kiveszem belőle az Armoring, Mod, Enhancement itemeket és a megfelelő szakmával elbontom őket. Ekkor megkapom az adott 216-os item recepjét, nem kell várnom arra, hogy Ops-on végre én nyerjem meg. Ugyanez eljátszható 220 gear-el is, de 224-el már nem. 224 nem kraftolható. 220 relic is kraftolható így, kiesik Ops-on és elbontom, megkapom a receptjét, így kraftoltam le a fél guildemnek a 220 relic-eket :) Nagyon sok gear-el eljátszható ez a kraftolás módszer, de nem mindennel. Nézegesd végig, hogy mit enged és mit nem. Utoljára szerkesztette: Shion, 2016.11.11. 09:09:18