Shion#56315
Hutt kiegészítő az legelső volt sok éve már, azóta kijött a Shadow of Revan 2 új bolygóval, pár Flashpoint-al és 2 új Ops. Majd utána jött a Knights of the Fallen Empire, ami újabb bolygókat hozott be és átálltak főleg történet mesélésre és havi előfizetés favorizálására. Értsd, megpróbálnak minden hónapban kihozni új tartalmat, hogy megérje előfizetni. Ez annyira nem sikerült, de a történet mesélés szál mellett folyamatosan változik a játék. Most december 2-án jön az új kiegészítő, a Knights of Eternal Throne, amiben a meglévő 16 Chapter történet mellé újabb 9 érkezik és majd havonta jönnek megint újabbak. Ezen kívül megint rengeteg változás lesz, jön a akció orientált Flashpoint, az Uprising, a régi tokenes rendszert kiváltja a Galactic Command Center, pvp gear megszűnésre kerül, stb.
A kérdés az, hogy neked anno mi tetszett a játékban? Ha a történet, akkor azóta sok minden jött. Ha Operation, az sajnos 2 éve nem változott, várhatóan csak 2017 év folyamán fognak újra csapat tartalmat adni a játékba. Anno nem tudom láttad-e, van már Guild Hajó, egész jó Decoration és Achievement rendszer, a zseniális Legacy (több karaktered használhatja ugyanazt) rendszerről nem is beszélvén. Van heti Conquest (bolygófoglalás) guildek között, illetőleg most jön a Dark vs Light event, ami a jó és rossz irányultságú karakterek harcát fogja adni. Szerintem amióta te játszottál, nagyon sok minden változott. Nekem kicsit nehéz összefoglalni, mert 4 éve folyamatosan vagyok és folyamatában éltem meg a változásokat. Utoljára szerkesztette: Shion, 2016.10.30. 06:49:17