Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez Dantooine? Basszus de pazarul néz ki. Ha összejön, kajak még meg is fizetném!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Már csak 1 tokenre kell akkor gyúrni.
Köszi a választ!
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Nem tudjátok, hogy van-e limit cap instant 60-as karikra? Vagy annyit csinálok amennyit creditem/CC-m bírja?
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.02.15. 18:27:38
Itt mire gondoltál? Én úgy olvastam, hogy Stronghold téren annyi változás lesz, hogy 4 helyett már 5 Stronghold-unk lehet majd, a Common Decoration limitjét felemelik 50-ről 999-re, a Guild Hajó decoration limitje pedig 50%-al emelkedik. Másról nem tudok.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Ha gondolod, bevárhatsz 3-4-6 fejezetet és akkor fizetsz elő.
Jelen állás szerint az első "évad" utolsó fejezete Augusztusban jön ki. Ha gondolod elég akkor 1 hónapra előfizetni.
A mostani rendszer úgy van kialakítva, hogy folyamatosan előfizetésben kívánja tartani a játékosokat, és ha nem akarsz bevárni fejezeteket, hanem egyből szeretnél velük játszani, akkor előfizetőnek kell maradnod szinte folyamatosan.
De mondom, anyagilag jobban jársz, ha bevársz pár fejezetet, és akkor fizetsz elő egy hónapra
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.02.14. 08:26:47
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Újabb kódosztógatós móka
Új Warzone ( King of the Hill típusú) és jön a Rishi aréna is ( április, chapter 12/update 4.3 során)
Egyszerre aktív lehet az össze strongholdunk
Guild max létszám 1000-re nő
Részletek itt
Holnap összefoglaló magyarul a heti eseményekről, a jövőben várható újdonságokról és spoileres infók is jönnek az új fejezetekről
Én, amikor először elkezdtem a játékot 3-4 éve, akkor F2P voltam. Még a Hutt kieg előtt. Őrületesen sok időmbe telt, de végigcsináltam. Aztán annyira megfogott a játék, hogy inkább sub lettem és azóta 7 vagy 8 karakterrel is előröl kezdtem. Én azt mondom, hogy néhány doboz jófajta sör áráért simán megéri subnak lenni.
Azonban ha egyszer vásárolsz 5 dollár értékben a Cartel Market-ben, akkor örök életre átkerül az accountod PREFERED státuszba. Max pénzed 350k lehet mostantól és néhány korlátozás enyhébb lesz, de sok megmarad. Mivel több barátom is Prefered-ben tolja, így pár javaslat: 5 dollár Cartel Market vásárlás helyett inkább fizess elő 1 hónapra (3.990 forint), mert akkor az összes kiegészítő unlock-olódik számodra, így ha le is telik az 1 hónap előfizetés, utána is tudsz level 65-ig fejlődni. Az előfizetéses 1 hónapot pedig használd arra, hogy annyi credit-et farmolsz össze, amennyivel meg tudod vásárolni a GTN-t az "Artifact Authorization (Account)" unlock-ot, mert ezzel lila itemet tudsz használni. Ezen felül érdemes annyi mindent unlock-olni (pl. Guild Bank használat), amit csak tudsz. Ha lejárt az előfizetés, akkor keríts egy előfizetős barátot, akinek át tudod adni az összegyűlt pénzedet (ugyebár 350k-nál maxolódik, így ilyenkor 300k mehet a baráthoz raktárként). A barát aztán tud vásárolni neked a GTN-t Weekly Pass: Operation itemeket, amivel 7 napra mehetsz egy karaktereddel Operation-ökre. Ergo, a fenti módszerrel sem kell lemondanod sok mindenről, tudsz lila itemeket használni, tudsz Operation-ökre járni, tehát nem esel ki nagyon a guild életből.
Röviden, ha okosan beosztod az unlock-okat, van előfizetős barátod, aki segít is, akkor egészen játszató a Prefered is. A teljesen F2P-t én elfelejteném.
Meglátjuk, hogy most mit barmolnak el 😄
Jelenleg szerintem egy forgalomban lévő pack sem ad 100%-os eséllyel armort, de nézz szét, hátha lehet valami normálisan kinéző szettet közvetlenül venni a CM-ről, elkerülve a lottózást.
De aki nagyban CM-ezik az majd kijavít, ha nagy hülyeséget írtam.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.01.31. 22:41:04
cartel marketben melyik ad most armort?
Az EA pénzügyi jelentése szerint az Old Republic előfizetői száma három éves csúcson van/volt ( 2015. december 31.), bár a Cartel Market bevételeihez képest ez még mindig az aprópénz kategóri.a Valamint a Battlefront is jól teljesít pénzügyi szempontból link
Spoileres összefoglaló a tegnap developer streamről, ahol főleg a történet és a chapter X volt fókuszban (link)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.29. 00:00:05
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy ilyet nagyon könnyen meg lehet szívni, főleg ha negyven másik GTN-ről visszajövő levél közé keveredik.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.01.28. 23:47:57
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Vagyis, amikor nem face to face tortenik a biznisz, nem is AH-n keresztul, hanem beszelunk generalon vagy whisperben, es utana az egyik fel elkuldi a masiknak a cuccot, de ugy, hogy az atvetelkor fizetnie kell a masik felnek. Lasd valo vilagban az "utanvet" fogalmat, csomagkuldesnel peldaul. Regi modszer, a legtobb mmoban alapbol megvan, ez nem a BW balgasaga, ez egy standard jol bevalt modszer.
A scam ott jon a kepbe, hogy az illeto (a csalo/scammer) kuld random idegeneknek mondjuk valami limlom trasht, de ker erte mondjuk 10 000 creditet atvetelnel. Te, aki figyelsz, latod, hogy kaptal valami szart egy idegentol es nem fogsz fizetni 10k-t. De aki nem figyel, vagy siet, vagy siman csak balfasz es/vagy bamba, az rakattint, zsebreteszi a cuccost es mar at is utalta az arat a csalonak. Regi es eleg ocska trukk, de mindig van, aki bedol ennek, es ez ellen nem tud tenni semmit sem a fejleszto, maximum akkor, ha a karosult ir egy ticketet amire ok reagalnak es felderitik a dolgot. De addig a penz olyan szinten a rendszer resze, hogy hiaba bannoljak a csalot, az a penz mar vissza nem veheto, maximum a karosult lesz karpotolva es o visszakapja az elvett osszeget.
A kristályoknál meg szvsz vagy behozhatnának új gyártható színeket, vagy CM-en külön kellene árulniuk az egyes kristályokat, nem packok random részeként. (Meg hasonlóan pl. a ruháknál is.) Nem hiszem, hogy kevesebb cc-t költenének a játékosok, sőt...
A kristályoknál meg a nem +41-esek mennek az archív szekcióba, és most már nem statok alapján, hanem szín alapján lesz differenciálva
Can now only craft Rating 136 (+41 stat) Crystals
All other Crystal Schematics have been moved to the archive section
All blue, red, yellow, green, and orange Crystals and Schematics have been removed from vendors. They are now trainable from the Artifice trainer at the following Grades*:
Grade 1: Blue Crystal
Grade 2: Red Crystal
Grade 3: Yellow Crystal
Grade 4: Green Crystal
Grade 5: Orange Crystal
Ha már összetettség: annó, volt hogy egyes színkristályok bizonyos light v Dark szinthez voltak kötve, nem úgy mint ma, hogy egy inkvizítor vidáman csapkodhatja a levegőt kék fénykarddal.
És voltak műkőkepés Híbrid buildek is, kihívást jelentő bossok Story küldetések során, stb. Én bizok benne, hogy az az új aréna minimális kihívást fog azért nyújtani.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.01.28. 22:40:58
Tenyleg nem ertem akkor miert kell ezt most varialni. Ki is veszem, meg nem is veszem. Annyi nyomorek alliance lada van, mint a szar, minden skint hetente haromszor ossze lehet gyujteni beloluk, erre tessek, kiveszik azt a par szettet, csak hogy ugyanazon a heten, amikor elesedik a patch, vissza is szerezd... Ennyi erovel hagytak volna a fenebe, mert igy ez hulyeseg.
(Ennek miértjét nem nagyon látom át, hacsaknem a CM forgalmát akarnák növelni. Bár erre lennének jobb ötleteim is. A lényeg, megint egy olyan változtatás, ami csökkenti a játék összetettségét, ... és a játékélményt.)
Viszont, ha már írok, hadd kérdezzem meg, hogy mi az a 'COD scamming', amiről lehet olvasgatni több helyütt? Egy kapott levéllel hogy lehet pénzt kicsalni?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.01.26. 13:32:44
Most hétvégén járt úgy az egyik guild társam, hogy előfizetette a 30 naposat, majd rögtön rányomott a cancel-re, hogy 30 nap múlva ne vonja le még egyszer a pénzt a játék. A fentiek miatt azonnal Prefered-be került, pedig ott figyelt az 500 CC az accountján és már tudott 65-ig fejlődni. Újra visszaaktiválta az előfizetést (technikailag újra előfizetett a 30 napra, de a pénz másodjára nem vonta le a játék tőle, mondván a következő pénzlevonási dátum még 30 nappal későbbre esik) és most már tud előfizetőként játszani.
Röviden és tömören, ha előfizetsz 30 napra, akkor csak az utolsó(előtti) napon mond le az előfizetést.