Shion#56303
Szerintem te valamit nagyon félreértesz.
- amit eddig megvásároltál CC-ért, vagyis valódi pénzt fizettél érte, azok mindaddig megmaradnak neked, ameddig ez a játék létezik. Soha nem fogják elvenni tőled, mert akkor jogi pereskedés lehetne belőle, azt meg amerikában nagyon komolyan veszik és nem szeretnének ebbe beleszaladni.
- ha F2P vagy Prefered vagy, eleve az új kiegészítőben nem tudsz 65-ről 70-re fejlődni, mindaddig, amíg nem fizetsz elő legalább egy hónapot
- ha előfizető vagy, mindenhez hozzáférsz ugyebár
- ha lejár az 1 hónap előfizetésed, akkor visszamész Prefered státuszba, az addig megszerzett gear-t tudod használni, de Galactic Command Center-ből megszerezhető újabb set bónuszos gear-t nem tudsz szerezni azon egyszerű oknál fogva, hogy a F2P/Prefered játékosok egyáltalán nem férnek hozzá a Galactic Command Center-hez. Így sem Galactic Xp nem jön nekik, nem lesz Galactic szintlépés és ebből jövő Galactic láda (amelyben a set bónusz gear is van), nem játszhatnak az Uprising-al.
- ami marad a F2P/Prefered játékosoknak: az eddigi játéktartalom, flashpoint-ok, kraftolható end-gear (set bónusz nélkül), Dark vs Light event. Mivel Operation pass is törlésre kerül, lehet hogy ezek után tolhatják az Ops-ot is.
Szóval a felállás a régi, az előfizetők korlátozások nélkül játszhatnak, a Prefered-ek pedig nem mindenhez férnek hozzá. Valamit valamiért. Ha nagyon zavar a korlátozás, fizess elő minden hónapban.
Én régi motoros MMO játékos vagyok, amikor 11 éve elkezdtem MMO-val játszani, nem létezett f2p rendszer sehol. Ha előfizettem a játékra, akkor játszhattam. Ha nem fizettem, akkor nem játszhattam. Ilyen pepita (fekete-fehér) egyszerű volt az ügy. Mivel nem szeretem a korlátozásokat és általában egy adott hónapban csak 1 MMO-val játszom, ezért nem vág a földhöz a havi 3-4 ezer forint és kifizetem az előfizetést és hagyjanak békén ezzel az f2p korlátozásokkal.