Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ennél talán egy szemetebb datacron volt: Corellia, birodalmi oldalon willpower, mikor lehetett a mozgó platformokon/csöveken/dobozokon ugrálni, egy rossz mozdulat és már zuhant is a mélybe az ember...
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Most nézem, tényleg megoldható-e egyedül (szvsz már ott elvérzik a dolog, hogy karakterváltásnál nem biztos, hogy ugyanabba az instance-be tesz vissza, mint ahol voltál).
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.01.09. 21:26:43
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Illetve kicsit előrelátóbb csoportok egy sorc/sage karaktert fent hagynak és akkor csak pullolni kell a népeket felfelé, nem kell a konzolokkal és egyebekkel szórakozni.
Nekem a matrix shardok nem minden karakteremnek jelennek meg, pedig elvileg valamelyik patch visszahozta őket, más is tapasztalt ilyet? illetve a class buffok mindig "ledobódnak" a társakról...
(Bár pár éve egyszer már besegítettem egy csoportnak, csak bugos volt az ajtó, s nekem nem lett meg végül.)
Láttam egy fura videót, melyben valaki leszólózza két saját karakterével. Nem tudom, mennyire valós, van benne pár problémás rész :(
De kérj valakitől refer linket és lesz egy hetes előfizud,addig meg korlátlan pénzed lehet.
- Relic nem létezik 208-as szinten, csak a régi 186-os és a 216+ felettiek léteznek. Így egyik lehetőség, hogy 200 Glowing Data Crystal-ból vásárolsz a vendornál USE típusú 216-os relic-et, vagy eljársz Operation-re a 216 EQUIP relic-ért.
- Mainhand fegyver nem vásárolható semmilyen féle Data Crystal-ért, csak Offhand. Tehát Common 208, Glowing 216 és Radiant 220 offhand vásárolható. Mainhand-be vagy Heroic 2+ Starfortress-ben szerzel 208-as Hilt/Barrel-t (bónusz bossok és a főboss dobhatja), vagy elmész megint Operation-re és 216-ost megszerzed a főboss-októl.
- könnyítés lehet, ha van ismerősöd, aki tud már 216+ cuccokat gyártani, mert akkor jó eséllyel csak DMC-t (Dark Matter Catalyst) alapanyagért cserébe hajlandó neked kraftoltni. 216 Hilt/Barrel-hez 1 DMC kell, míg 216 Relic-hez 2 DMC. 220-as cuccokhoz már 3 DMC kell. 216 Implant is gyártható, de fejből nem emlékszem az alapanyag igényére.
- a legdrágább megoldás, hogy a fentieket megveszed GTN-n sok millió creditért :(
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Vagy Smugglert húzok fel, mert még tart az előfizu vagy kicsit pihentetem a játékot.
A játék sztori vezetése nagyon tetszett. Annyi picit zavart, hogy a Hutt és Revan kieg alatt a companionjaimnak semmi szerep nem jutott. Most KotFE alatt legalább volt 3 mondata Kirának :) (Jedi Sentinellel vagyok).
Most végig viszem a sztorit, amíg engedi, aztán majd meglátom mihez kezdek.
- tactical
- solo mode
- hard mode

A solo mode leszintez (azt hiszem) lvl39-re és adja a droidot pluszban segítségnek. A másik kettő felszintez lvl65-re, s elég nehezek (próba gyanánt szólózni próbáltam, de nem sikerült).
A próba alatt bugra is futottam: ha megkezdek egy nehezebb változatot, de kilépek és eldobom a küldetést, akkor nem tudok szólót kezdeni, mert még látja a nehezebbet is. (Talán a napi reset után megjavul. :)
A Maelstrom Prison előtt érdemes megcsinálni a Taral 5-öt, történetileg kapcsolódnak. ;)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.01.06. 13:45:56
Szóval hetente egy karival simán összejön a 3 millió credit, de ha több karival esel neki a pénz farmolásnak, akkor arányosan több. Én speciel minden héten elköltök a karijaim / stronghold-jaim fejlesztésére átlag 5 milliót, plusz a guild bankba beteszek 1 milliót és még mindig marad egyebekre. Igaz én minden este játszok 3-4 órát.
#55206: kiemelkedő szerver lagot én nem tapasztalok este 10-11 körül, inkább a december eleje óta előjövő időnkénti (napszaktól független) lag pike-okat. Ez utóbbi betudható a film és karácsony miatti megnövekedett játékosállománynak és szerver túlterheltségeknek.
HK-51: továbbra is kell egy normál (Maelstorm Prison?) és egy hard (False Emperor) flashpoint a megszerzéséhez. Kábé 2 hete csináltam meg az egyik karimnak.
A hard változat 4 fős, tehát ne nagyon próbáljuk leszólózni és csak innen esik továbbra is az egyik HK alkatrész, a False Emperor a normál verziójából nem. Ha szólóban is esik (nem tudom), akkor szerintem az csúnya bug :)
A Maelstorm Prison szóló verzióját nem ismerem, van egyáltalán? Normálban viszont biztosan esik a HK alkatrész.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Srácok, mostanában nem tapasztalt valaki este 10-11 után 50-120k ms körüli lageket? Elseje óta ilyen tájban teljesen játszhatatlan a játék. (Igazság szerint más, pl. az STO is lagos ilyentájt, csak jobb lenne, ha a szerverekkel lenne valami, mintha nálam nem szeretné a trékom drótja a mínusz tíz fokot xD)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.01.05. 23:42:50
Na, akkor jol emlekeztem. :) Title remlett, meg talan egy inventory modul, de az unify color csak egy kosza emlek volt. Kosz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.05. 21:56:54
Viszont most jöttem rá, hogy HK-51-et nem szereztem meg, úgyhogy majd pótolnom kell valamikor.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.05. 16:54:40
Akkor lehet szukseg esetleg mindegyik armornal kulon dye modulra, ha azt szeretned, hogy a bakkancs lila, a kesztyu hupizold, a sisak rozsaszin, stb. egymastol eltero szinu legyen, vagy mondjuk nem nez ki jol, es neked speci szin kell egy-egy armor eseteben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.05. 15:58:49
A kerdesre a valasz, nagyon konnyen jon a penz. Csak ha a heti heroickokat letolod, mar boven jo vagy, a tobbi lehetosegrol nem is beszelve.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.05. 14:30:09
-Vehetsz velük companion gifteket és lhet elkzdeni gyúrni az influencre
-Vagy strongholdbe való cuccokat is vásárolhatsz, illetve van pár speader, amit ilyen kristályokért vesztegetnek.
Daermon
Ha birodalmi vagy, akkor mindenképpen érdemes megcsinálni. Talán az egyik legjobb storyszál a játékban ( de ha teheted csináld meg a rep. oldali párját is, teljesen eltér a két frakció célja Makeben)
Remélem ezt hamarabb végigviszem, mint az inkvizítort és már csak a Warrior marad hátra.
Az agent lesz utolsó, mivel mindenhol azt olvasom, hogy elég sokat elspoilerez a többi class történetéből.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.01.03. 15:31:23
Nem rossz a sztori ennek ellenere, jok a tarsak is (no nem mindegyik, de hat ott van Elara, o egymagaban is eleg), a sztori npck (lasd Jaxo vagy Garza), csak a tobbi sztorihoz kepest ez egy standard katonai sztori nemi csavarral, es semmi extra. Ami persze nem meglepo, hiszen megiscsak a katonsagrol beszelunk, nem csempeszekrol, pszicho sithekrol, fejvadaszokrol, jamesbondokrol, stb.