-
Shion #56292 Guild társaid nem segítenek Heroic 2-ben?
Én például tegnap másfél órán át toltam a Heroic 2-ket, egy barátom kiskariját húztuk és jött velünk még 1 másik barát is, így hárman voltunk. Sőt, még HM Fp-ben is voltam 1-2 kört, itt szintén DvL miatt segítettem (meg is lett neki a Legend). Pedig a tegnapi napom elég rövid volt, mivel edzésre mentem az este.
Ahogy én észrevettem, az emberek nagyon elkényelmesedtek.
- Vagy egyetlen egy bolygóra (pl. Tatooine) koncentrálnak és arra toboroznak össze 4 embert pár óra alatt, hogy aztán 15 perc alatt leüssék és fúdesokcredit jött elégedett vigyorral feküdjenek le aludni.
- Vagy olyanok, mint én, hogy nem várnak senkire órákon át, inkább letolják szólóban.
Én azért favorizálom a szólózást, mert valóban kevesebb credit jön (összességében -30% a nagy átlag, mivel nincs minden küldetésnek bónusza, ami csapatolás esetén megsokszorozódna), de mire összejönne a 4 ember, addig én több bolygót is végigcsinálok 10-20-30 küldetéssel. Na most 8 küldetés +30%-al ad több creditet vagy 30 küldetés -30%-al? Na ugye.
Viszont ha guildemen belül szeretne valaki H2-zni és nem kell órákat várnom senkire, akkor gondolkodás nélkül viszem magammal és 3-4 óra alatt level 7-ről 50 felé lehet szintezni.
Így én azt javaslom neked, hogy guilden belül próbálj társakat találni, de ha nincs senki, akkor ne várj és csináld bátran szólóban a Heroic 2-ket. Nem kell attól félni, hogy elfogynak a heti limit miatt, mivel 65 darab Heroic 2 küldetés van, így ezeket mind végigcsinálod, az bizony nem 1-2 óra (ha átlag 10 perc egy küldetés, akkor az 650 perc, vagyis 11 óra). Én néha 2-3 karival is megcsinálom őket, ebből farmolok creditet a guild fejlesztésre, decoration / mount / cosmetic gear vásárlásra.
Xp boost: jelenleg teljesen felesleges használni +25%-ot adó XP boost-ot, mivel november 28-ig mindenki kap +200%-ot. Ne bánkódj, hogy lejárt a boost-od, mivel +25% nélkül is nagyon gyorsan fejlődik a karakter! :)
Utoljára szerkesztette: Shion, 2016.10.27. 09:00:49