Elkepzelheto, hogy preferredkent ez az altalanos erzes es velekedes, amelyet te megfogalmaztal. Nem tudom. De az teny, hogy ha annyi forintom lenne, ahanyszor olvastam ezt a fajta kommentet barmelyik random swtor kozossegi feluleten "hát ennek itt a vége... Na és szerintem sokan lesznek így, hogy beintenek BW/EA párosnak... ", en magam vennem meg a BW-t kilora, aranyaron szamolva. :)
Annyiszor temettek mar a jatekot a sok faszsag miatt, amelyet az elmult 4-5 evben csinaltak a sracok, es valahogy midnig van egy uj becsatlakozo reteg, akik viszont eltartjak a jatekot, es az eves kimutatasokon meg ott virit az a temerdek millio dollaros bevetel. Pont emiatt, valamilyen szinten teljesen szabadon azt csinalhatnak a fejlesztok es ugy baszhatnak ki a pref/f2p jatekosokkal, ahogy akarnak, lesz utanpotlas valoszinuleg most is.
Megegyszer, nem tudom, hogy mennyire lesz szar a helyzet, csak a kommenteiteket veszem alapul (en spec csak subkent vagyok hajlando jatszani ezzel, ruhellem a korlatozasokat es a felugro "vedd meg baszki ha hasznalni akarod" jellegu megoldasokat). A kontent es gameplay valtozasokat meg evek ota nem ertem, de kazuarkent en lenyomom a sztorit, megnezem az endgame reszt amennyire lehetseges, keritek valami jo kis skint (statokat mar leszarom egy ideje, ugyis kuka par honapon belul), aztan ennyi. Vagy megnezem egy alttal vagy tipli egy idore mashova/jatekba. Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.25. 18:56:15