• gunji
    Üdv!

Hosszabb kihagyás után újrakezdve a játékot, felmerült bennem pár kérdés. Annyira azért nem életbevágóak, de köszi, ha valaki tudná :)
    1) A karakternevek hosszára van valamilyen limit? Lenne egy 25 karakteres ötletem, de csak régi vagy nem releváns infót találtam rá.
    2) Az exploration mission-öket már nem lehet ismételgetni, vagy csak bugolhat nálam, hogy nem engedi? Tavaly ősszel még engedte DK-n.
    3) Az vajon bug, hogy Coruscant-on az npc-k nagy részének van gyakorló/vibrokardja? :) Vagy esetleg van valamilyen játékbeli oka? Annyira nem izgat, csak hülyén néz ki, ahogy katonák rohangálnak valamilyen lőfegyverrel a kezükben, közben a hátukon meg ott a kard, még a földön fekvő sebesülteken is.
    4) Ugye nem lehet makrózni, azaz több skill végrehajtását egy billentyű lenyomásához kötni?
    5) Új jedi karakternél a slicing mellett mostanában mely crew skillt érdemes credit farmolási célzattal megtanultatni? (Eredetileg biochemet választottam volna itt is, ha lenne még reuseable stim/stb., amúgy van már mindegyik skillem.)

A játékot még mindig élvezem, bár nekem már zavaróan könnyűnek tűnik egy szintezés, vagy csak már nem vagyok annyira béna (mint ahogy máshol szokták volt mondani), mint 2012-ben voltam. De azért fura, hogy lvl12-n egy ingben és gatyában 3-4 skillel leszólózható a Chamber of Speech (T7, stimek és meghalás nélkül). Viszont a heroicok napi ismételhetősége nagyon hiányzik, anno az egy jó gyakorlási/fejlődési lehetőség volt, pont az a kihívás, ami most hiányzik a játékból.