Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most hétvégén járt úgy az egyik guild társam, hogy előfizetette a 30 naposat, majd rögtön rányomott a cancel-re, hogy 30 nap múlva ne vonja le még egyszer a pénzt a játék. A fentiek miatt azonnal Prefered-be került, pedig ott figyelt az 500 CC az accountján és már tudott 65-ig fejlődni. Újra visszaaktiválta az előfizetést (technikailag újra előfizetett a 30 napra, de a pénz másodjára nem vonta le a játék tőle, mondván a következő pénzlevonási dátum még 30 nappal későbbre esik) és most már tud előfizetőként játszani.
Röviden és tömören, ha előfizetsz 30 napra, akkor csak az utolsó(előtti) napon mond le az előfizetést.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Ennél talán egy szemetebb datacron volt: Corellia, birodalmi oldalon willpower, mikor lehetett a mozgó platformokon/csöveken/dobozokon ugrálni, egy rossz mozdulat és már zuhant is a mélybe az ember...
Most nézem, tényleg megoldható-e egyedül (szvsz már ott elvérzik a dolog, hogy karakterváltásnál nem biztos, hogy ugyanabba az instance-be tesz vissza, mint ahol voltál).
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.01.09. 21:26:43
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Illetve kicsit előrelátóbb csoportok egy sorc/sage karaktert fent hagynak és akkor csak pullolni kell a népeket felfelé, nem kell a konzolokkal és egyebekkel szórakozni.
Nekem a matrix shardok nem minden karakteremnek jelennek meg, pedig elvileg valamelyik patch visszahozta őket, más is tapasztalt ilyet? illetve a class buffok mindig "ledobódnak" a társakról...
(Bár pár éve egyszer már besegítettem egy csoportnak, csak bugos volt az ajtó, s nekem nem lett meg végül.)
Láttam egy fura videót, melyben valaki leszólózza két saját karakterével. Nem tudom, mennyire valós, van benne pár problémás rész 😞
De kérj valakitől refer linket és lesz egy hetes előfizud,addig meg korlátlan pénzed lehet.
- Relic nem létezik 208-as szinten, csak a régi 186-os és a 216+ felettiek léteznek. Így egyik lehetőség, hogy 200 Glowing Data Crystal-ból vásárolsz a vendornál USE típusú 216-os relic-et, vagy eljársz Operation-re a 216 EQUIP relic-ért.
- Mainhand fegyver nem vásárolható semmilyen féle Data Crystal-ért, csak Offhand. Tehát Common 208, Glowing 216 és Radiant 220 offhand vásárolható. Mainhand-be vagy Heroic 2+ Starfortress-ben szerzel 208-as Hilt/Barrel-t (bónusz bossok és a főboss dobhatja), vagy elmész megint Operation-re és 216-ost megszerzed a főboss-októl.
- könnyítés lehet, ha van ismerősöd, aki tud már 216+ cuccokat gyártani, mert akkor jó eséllyel csak DMC-t (Dark Matter Catalyst) alapanyagért cserébe hajlandó neked kraftoltni. 216 Hilt/Barrel-hez 1 DMC kell, míg 216 Relic-hez 2 DMC. 220-as cuccokhoz már 3 DMC kell. 216 Implant is gyártható, de fejből nem emlékszem az alapanyag igényére.
- a legdrágább megoldás, hogy a fentieket megveszed GTN-n sok millió creditért 😞
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Vagy Smugglert húzok fel, mert még tart az előfizu vagy kicsit pihentetem a játékot.
A játék sztori vezetése nagyon tetszett. Annyi picit zavart, hogy a Hutt és Revan kieg alatt a companionjaimnak semmi szerep nem jutott. Most KotFE alatt legalább volt 3 mondata Kirának 😊 (Jedi Sentinellel vagyok).
Most végig viszem a sztorit, amíg engedi, aztán majd meglátom mihez kezdek.
- tactical
- solo mode
- hard mode
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A solo mode leszintez (azt hiszem) lvl39-re és adja a droidot pluszban segítségnek. A másik kettő felszintez lvl65-re, s elég nehezek (próba gyanánt szólózni próbáltam, de nem sikerült).
A próba alatt bugra is futottam: ha megkezdek egy nehezebb változatot, de kilépek és eldobom a küldetést, akkor nem tudok szólót kezdeni, mert még látja a nehezebbet is. (Talán a napi reset után megjavul. 😊
A Maelstrom Prison előtt érdemes megcsinálni a Taral 5-öt, történetileg kapcsolódnak. 😉
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.01.06. 13:45:56
Szóval hetente egy karival simán összejön a 3 millió credit, de ha több karival esel neki a pénz farmolásnak, akkor arányosan több. Én speciel minden héten elköltök a karijaim / stronghold-jaim fejlesztésére átlag 5 milliót, plusz a guild bankba beteszek 1 milliót és még mindig marad egyebekre. Igaz én minden este játszok 3-4 órát.
#55206: kiemelkedő szerver lagot én nem tapasztalok este 10-11 körül, inkább a december eleje óta előjövő időnkénti (napszaktól független) lag pike-okat. Ez utóbbi betudható a film és karácsony miatti megnövekedett játékosállománynak és szerver túlterheltségeknek.
HK-51: továbbra is kell egy normál (Maelstorm Prison?) és egy hard (False Emperor) flashpoint a megszerzéséhez. Kábé 2 hete csináltam meg az egyik karimnak.
A hard változat 4 fős, tehát ne nagyon próbáljuk leszólózni és csak innen esik továbbra is az egyik HK alkatrész, a False Emperor a normál verziójából nem. Ha szólóban is esik (nem tudom), akkor szerintem az csúnya bug 😊
A Maelstorm Prison szóló verzióját nem ismerem, van egyáltalán? Normálban viszont biztosan esik a HK alkatrész.
Srácok, mostanában nem tapasztalt valaki este 10-11 után 50-120k ms körüli lageket? Elseje óta ilyen tájban teljesen játszhatatlan a játék. (Igazság szerint más, pl. az STO is lagos ilyentájt, csak jobb lenne, ha a szerverekkel lenne valami, mintha nálam nem szeretné a trékom drótja a mínusz tíz fokot xD)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.01.05. 23:42:50
Na, akkor jol emlekeztem. 😊 Title remlett, meg talan egy inventory modul, de az unify color csak egy kosza emlek volt. Kosz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.05. 21:56:54
Viszont most jöttem rá, hogy HK-51-et nem szereztem meg, úgyhogy majd pótolnom kell valamikor.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.05. 16:54:40