• Gepo
    Szerintem az nem teljesen igaz, hogy mindegyik karakterrel külön kell farmolni, mivel már régóta vannak legacy itemek. 5 item van amit még nem lehet megoldani legacy gearrel (füles, 2 implant, 2 relic). Nekem jelenleg is egy karakterem van full 224-be (legacy itemekben), a többi karival úgy játszom, hogy átküldöm a geart. A fent felsorolt 5 item elég ócska, és setbonus sem passzol minden karihoz, de ezek a NIM tartalmat kivéve teljesen elhanyagolhatóak. Összességében 3 geart kell összerakni annak aki mindhárom role-lal játszni akar: egy tankolósat, egy healereset (0 acc.) és egy dpsest. Tehát elég 3 karival nyomni a GC-t. Ha valaki teljesen maximalista és nem bírja ki a set bonus hiányát, akkor is max advanced classonként kell GC-zni, de nem minden karival.
    Elsősorban én is HM/NIM raider vagyok és sajnálom, hogy még nem lesznek új opsok, de nem tartom rossz ötletnek ezt a Galactic Commandot. Két dolog van benne ami szerintem gáz: a random loot (ez nagyon gáz, remélem változtatnak rajta valahogy) és a ranked wz követelménye már nem a full expertise hanem valamilyen szintű valor (remélem max 30 lesz, bár kétlem). Ennek a valor követelménynek az ég világon semmi értelme nincs. Pl.: van egy valor 100-as sentim, full pvp gearben, nem is tolom vele rosszul és akarok egy kicsit a tükörclassal (marauder) is rankedezni, akinek mondjuk a jelenlegi valor szintje 10, mert nem nagyon játszok vele. Eddig simán átküldtem a geart és a marám is full pvp gearben figyelt és mivel a sentimmel már jól tolom, a marával sem lesz gond, mivel ugye tükörclass. Na akkor most miért is kéne a marámnak mondjuk lvl 50 valor ahhoz, rankedezzek?? Full marhaság.
    Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.10.18. 13:02:13