• Nomad90Hun
    Én tudom, kedvencem amikor light side inkvizítorral porig lehet alázni a kedves sith nagyurakat / jediket / egyéb npc-ket miután jól szét lett rúgva a hátsó felük. Mielőtt valaki elkezdené, hogy "hú fúúújjj lájt sájd sith...." annak annyit mondanék gondolkozzon el azon mi a nagyobb szemétség sithként:

a. ha dark side-os karival miután legyőztél 1 ellenfelet simán kinyírod (jó-jó ezen animációk többsége elég jól meg lett csinálva),

b. avagy light side-osként miután leversz valakit nem hogy megölöd hanem inkább életben tartod és rákényszeríted, hogy téged szolgáljon, ezzel kvázi az erőd élő példájává teszed.

Mondjuk az sem utolsó, hogy 1 light side karit imp oldalon is tisztelnek az alattvalói nem a félelemtől remegő lábukat rondítják össze, kivéve akinek oka van rá.

A másik, hogy inkvizitorral ugye annak függvényében változik a hivatalos megszólítás, hogy mennyire volt a karaktere az embernek light vagy épp dark, de van 1 megszólítás az úgynevezett "szürke zónás" karakterre is.
    Bár még mindig az ügynöknek van a legtöbb különféle sztori végződése (6 vagy 7 ha jól számoltam múltkor), ami függ a light / dark oldaltól meg még pár döntéstől.