Eljött az ősz és a hűvös, esős idő, ideje leporolni a számítógépet és újra játékra is használni :)
Ezúton jelzem minden érdeklődő, régi vagy új játékos részére, hogy a Red Eclipse (EU) szerveren a Republic oldalon a Jedi Köztársaság Guild újranyitja kapuit és szeretettel várunk mindenkit, aki barátságos közösségben szeretné a játékot felfedezni. Jómagam és 4-5 játékos már napi rendszerességgel online vagyunk és csináljuk a Dark vs Light event hiányzó részeit. A DvL event-ből számításaim szerint kb. 1 hónap még hátravan, így aki most kezdené el, még van ideje akár végigcsinálni is. Egyedül a Legendary rész a húzósabb, a többi pár nap alatt megoldható. Amint kijön az új kiegészítő, akkora ígéri a régi guild társak nagy része, hogy visszajön a játékba és újra mehetnek a napi HM Ops-ok, meg a többi finomságok :)
Én magam is kész vagyok a DvL-el egy achievement kivételével, az 50 Gree droid hiányzik csak. Sajnos várnom kell október 18-ig, mire lesz újra Gree event. Addig elütöm az időt a guild társak megsegítésével DvL-ben, illetőleg csinálgatok pár achievement-et. 32k achievement pontom van, lehetne még tovább tornászni, van még bőven kiaknázatlan terület (könnyű vagy közepes nehézségű achievement, amihez elég pár óra elfoglaltság, hogy meglegyen). Az "idióta" achievement-ekhez még nekem sincs türelmem, azokat reflexből kihagyom. Heroic 2-t is csinálom (sokszor guildes kiskaraktert húzok fel 3-4 óra alatt 50+ szintre), ebből befolyó pénzt decoration-ökre költöm. Rémísztően sok decoration hiányzik még a gyűjteményemből. o.O Magyarán szólva, én is kihagytam 1,5 hónapot a nyáron, de visszatérve rengeteg csinálni valót találtam még a játékban :)