Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Én nem tudom, csak fórumban olvastam, hogy csak azoknak él az ajánlat, akik levelet kaptak róla (link). De ha mindenki, akkor annál jobb. 😉

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

PiszkosFred
Nem jart le, folyamatosan fizetem (meg ha nem is jatszottam mar 2-3 hete Fallout meg az ev vegi hajtas maitt) a sajat accomat. Amit a csaladom hasznal neha, az mar lejart nyaron, - illetve volt egy 7 naps ref amikor a 90 nap lejart - de prefkent arra a mailre is jott level. Na mindegy, ezt irjak: 😊

● Become a Subscriber by January 4, 2016 and get 30 Days of Game Time on us!*
● Get 2-Day Early Access for each Knights of the Fallen Empire Chapter and Monthly In-Game Rewards*
● Earn 500 Complimentary Cartel Coins every Month
● Get HK-55 As Your Personal Assassin Droid Companion - Be a Subscriber on January 11

*Terms and Conditions Apply - Offer expires January 4, 2016 11:59PM PST // January 5, 2016 7:59PAM GMT. Agreement to the Digital Services Agreement Required - Not valid/applicable in Germany.
The 30-Days of promotional Game Time is added to the account on or before January 6, 2016.

#szerk: Utanaeztem kozben, szerintem a fo accountomra veletlenul jott, mert ahogy te is irtad, ez valoszinuleg a lejart subos mailekre kikuldott promo anyag lesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.15. 23:43:49

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

én talán launcherben láttam pár napja. Neked is mostanában jár/járt le az előfizetés? Mert elvileg van egy új feature a launcherban/ben, hogy az accountnak megfelelő reklámok jönnek fel. Ha az is olyan lesz, mint a Battlefront kód, akkor kenjék a hajukra 😄
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.12.15. 23:13:28

PiszkosFred
Szerintem altalanos a dolog, nem latom, hogy direkt csak nekem cimeztek volna. Sot, a prefes csaladi account emailjere is jott ilyen level.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.15. 22:09:57

Egy jó buli lenne, ha nem csak pár szerencsés kiválasztott kapná meg a plusz hónap subot.

PiszkosFred
Most kaptam mailt, hogy ha elofizetok vagyunkk januar 4-en/ig, akkor kapunk extra 30 napot. Ez is a promo resze?

elvileg ma, de sokan azt írják, hogy bugos

illetve indul az idei Life Day event egészen január első hetéig tart
http://dulfy.net/2015/12/15/swtor-life-day-2015-event-guide/

Ma v. holnap lesz leírás magyarul is róla,ill a chapter 1 promóról

PiszkosFred

Rakhgoul event mikor indul?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Pont a Progenitoron játszok 😊 Meg is néztem közben: megvannak a tegnapi xp-im, s bónusznak egy 18 órás spamlevél, így tényleg nem veszhetett sok idő kárba. Három nap lenyomtam 3-3 db daily-t és sikerült szintet is lépni \o/

elvileg csak a Harb. és Prog. szervereken, talán 3-3 óra ment kárba.

Rollback is volt? Vajon mikorra? :o A hétvégén felmentem eventezni, lehet, h ugrott minden.
Bár én már azt se értem, hogy miért kellett a 60-as jedimet megint jócskán nerfelni 😞

A 'Breaking the Cure'-féle bug nálam is van, próbáltam anno resetelni meg dobni és újra felvenni az egész Bonus series-t, de nem használt. Elvileg Alderaanon is van egy hasonló a köztársasági oldalon.

volt egy server karbantartás, hétvégén a harbinger és a progenitor is döglödött ill azokon volt is rollback.

ez meg egy 10/10-es kép(regény)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Be nem tervezett leállás van?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Terawatt
<#szomoru2>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Én Hoult-ból kinézem hogy jó lenne, am a producerek keze valamilyen szinten megvan kötve hisz hót ismeretlen fazont nem tehetnek főszereplőnek, és így már a választék nem is olyan nagy. Muszály hogy valamennyire ismert színész legyen szerintem. Ha a Hollywood Reporter is "csak" ennyi színészt tudott "felmutatni" akkor meg pláne igaz hogy nem nagy a választék.
Lehetne olyan választás is hogy egyiket se mert mind túl gyík.<#ravasz1>
Ha ezek közül a bájgúnárok közül lesz valamelyik Han Solo akkor már nem érdekel a film.
Oda egy értelmes karakteres színész kell,nem valami disney sorozatból szalajtott balfék.

Hali. Egy kicsit off de kíváncsi lennék hogy ti kit választanátok a fiatal Han Solo szerepére.Fiatal Han Solo Én a voksomat Nicholas Hoult-ra teszem
Sziasztok!

Hamarosan lejár a subom. Itt egy nem használt referal link: http://www.swtor.com/r/mqZBqX
Az érdekes,nekem is volt már olyan female powertech karival hogy női NPC-vel feljött flirt.Pedig nekem Hutt kieg sincs.
Szerencsére vészesebb bugba ma nem futottam,jó sokat játszottam ügynökkel,kivégeztem Quesh Hoth és Belsavis-on a sztorit.
Viszont idegesítő hogy állandóan haza kell rohangálni Dromund Kaas-ra egy csevejre és mehetek vissza ahonnan jöttem.<#whatever>
És az még nem is jó ha dromund kaas-i házamba teleportálom magam és úgy megyek,hajóval kell.

PiszkosFred
Nekem (female merc) Mako fele flortot adja be mindig, 65-os szinten a KOTFE jelenlegi tartalmanak vegen, amely szituacio tobb szempontbol sem lenne lehetseges (meg ugy sem, hogy lehivtam Makot a terminallal) 😊

Ha beszelek vele, akkor egy mondat utan megszakad az egesz es leall a parbeszed, de abandon utan ujra ott a kveszt (+ az ikon, hogy Mako beszelni akar velem)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.12. 15:31:31

mondok jobbat.
-Republic makeb weekly ( a régi fajta, staged) megmarad még 4.0 előttről.
csinálom az új weekly-t közben halad a régi is, végére érek mindkettőnek, bead valami achievmentet a régire, de leadni nem tudom, mert az űrállomáson nincs ott a droid.
-tegnap ránézek a hivatalos oldalra, írja hogy 0 cartel coin <#confused> Szerencsére ingame megvolt mind
-cartel market. Kollekcióból eltűnt pár kristály, illetve nem tudom ugyanazt a kristályt/itemet kivenni, amit régen kitudtam.

Szóval van baj bőven.

Tuti bugos,reseteltem,de akkor is kész a küldi,csak adjam le és kész.<#vigyor>
Csak hogy nem lehet leadni.<#ravasz1>

ez szerintem a bonus series része és azok eléggé bugosak lettek 4.0 után.

Lehet hogy bug,ma több fura dologba is bele futottam ügynökkel,először mikor el indultam Nar Shadda-ról és felszálltam a hajómra, a hajóm bejárata füstölt és fel robbant sokszor,ha közel mentem abba hagyta ha eltávolodtam újra jöttek a robbanások meg a füst.Utána quesh-re érve elkezdtem a küldiket csinálni,nem tudtam használnia térképet.Akár mit csináltam csak annak a helynek a térképét tudtam megnézni ahol épp voltam.Ki logoltam meg vissza és jó lett,de be kellett mennem egy barlangba és utána ahogy kijöttem belőle a térkép újra be halt.

Nem elmentem küldizni Quesh-re.Nar Shadda-ra csak Kaliyo miatt mentem,neki volt oda egy küldije,és ha már arra jártam ezt is megcsináltam.

PiszkosFred
Keress ra guglival, lehet, hogy egy olyan kveszt, amelyet azota kivettek! Egy regi karakterrel jartam en is mar igy, bar latva a rewardokat (nalam nem volt semmi sem), lehet, hogy inkabb bug lesz.

Resetelni és újra megcsinálni próbáltad már?
Ez valami kémkedős küldetés volt,de tényleg régebbi,a köztársaságiakat kellett szabotálni meg szekálni.

A választ nem tudom pontosan, csak hangosan gondolkodom.

Nem lehetséges, hogy azt a küldetést pár hete vetted fel a Bounty Event alkalmával, akkor megcsináltad, de elfelejtetted leadni? Ezen a héten már nincs Bounty Event, így valószínűleg ezért inaktív az npc-nél, akinél le kéne adni.

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

A 30 napos előfizetés automatikusan megújuló típus, tehát ezt a pénzt minden hónapban automatikusan levonják tőled, amíg le nem mondod.

A 60 napos és ennél hosszabb típusú befizetések azok mind egyszeri alkalmak, így neked kell figyelni, hogy kezd elfogyni a befizetett napok száma és újra manuálisan befizetni a következő időszakot.

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Nar Shaddán van egy 60-as szintű küldim,amit meg csináltam,de leadni nem tudom a küldetést,oda megyek ahol le kéne adni,ott is az NPC de nem tudom leadni,valami süket szöveget nyom és kész.Az a baj hogy a karim csak 48?Vagy bugos a küldi?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.12. 10:22:42

Köszi.
mate23:
igen automatikusan megújul havonta , amíg le nem mondod

Pongyi:
fővárosokban vannak vendorokok, amik classoknak árulnak üres páncélokat, ill van pér reputation vendor (Voss, Section X, cz-198, pilótaruhák, event vendorok amik lvl 50-nek valók)

Sziasztok. Lv50 f2p játékos vagyok. a GTN-en kívül tudnátok boltokat ajánlani (különböző bolygókon akár) ahol jó páncélokat tudnék venni common kristályért vagy creditért? Előre is köszi.
Nem akarok "nyelvtannácinak" tűnni, de mi a kérdés?
Befizetődik?
Ki által?
Mikor?
Hogyan?
Hova?

Tomb of Freedon Nadd

30 napos befizetés az atomatikusan befizetödik ugye ?
kivették a 3. évfordulós jutalmakat a vendortól..... (bravó BW, bravó)

Egykori előfizetőknek elvileg a Fallen Empire első fejezete január 4. egy promo keretében elérhető. (de talán csak frissen kreált lvl 60-as karakterrel, majd jobban utána olvasok)

Öröm és boldogság 😊
Jé,tényleg resetelték a referal linkeket.
Egy hónapja használtam egyet és a tiedet is tudtam.<#nevetes1>
Congratulations, you've been successfully invited to play Star Wars: The Old Republic by Spigott!
7 days of subscription level access with unlimited ability to play all game missions including Warzones, Flashpoints, and Operations up to Level 50 as well as full access to convenience features.
Preferred Friends Bundle including a selection of valuable unlocks and customization options via in-game mail.
One-time complimentary Character Transfer.

Még nem voltam a vendornál,el is felejtettem.

Gondolom sokaknak feltűnt, de jobb leírni:
a 3. évfordulós jutalmak is ott vannak az évfordulós vendornál,
egyedül ez Ebown Hawk regen itam amit karakterenként kell beszerezni a többi legacy wide

Mellesleg az új Jedi-m amit még referal linkes sub alatt kezdtem a múlthónapban szintén defektes kicsit.Már 22-es szintű és most tartok a coruscanti sage küldi felénél.

az az itemeknél még mndig bug, majd javítják.

Nincsenek meg.Max szint 50.És kiírja hogy vásároljam meg a hutt-ot.

Plata:
olyat már láttam, hogy rosszul írja ki a sub. adatokat, de hozzád hasonlót még nem (ill. volt valaki, aki referal link segítségével megkapta a KotFE-t)
Azt nézd meg, hogy nem kaptad-e meg a legutóbbi kiegeket véletlenül ( SoR, Fallen EMpire)

Fene utolsó képet eltoltam és már nem lehet szerkeszteni.