Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
● Become a Subscriber by January 4, 2016 and get 30 Days of Game Time on us!*
● Get 2-Day Early Access for each Knights of the Fallen Empire Chapter and Monthly In-Game Rewards*
● Earn 500 Complimentary Cartel Coins every Month
● Get HK-55 As Your Personal Assassin Droid Companion - Be a Subscriber on January 11
*Terms and Conditions Apply - Offer expires January 4, 2016 11:59PM PST // January 5, 2016 7:59PAM GMT. Agreement to the Digital Services Agreement Required - Not valid/applicable in Germany.
The 30-Days of promotional Game Time is added to the account on or before January 6, 2016.
#szerk: Utanaeztem kozben, szerintem a fo accountomra veletlenul jott, mert ahogy te is irtad, ez valoszinuleg a lejart subos mailekre kikuldott promo anyag lesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.15. 23:43:49
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.12.15. 23:13:28
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.15. 22:09:57
illetve indul az idei Life Day event egészen január első hetéig tart
http://dulfy.net/2015/12/15/swtor-life-day-2015-event-guide/
Ma v. holnap lesz leírás magyarul is róla,ill a chapter 1 promóról
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Bár én már azt se értem, hogy miért kellett a 60-as jedimet megint jócskán nerfelni 😞
A 'Breaking the Cure'-féle bug nálam is van, próbáltam anno resetelni meg dobni és újra felvenni az egész Bonus series-t, de nem használt. Elvileg Alderaanon is van egy hasonló a köztársasági oldalon.
ez meg egy 10/10-es kép(regény)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Tomb of Freedon Nadd
Ha ezek közül a bájgúnárok közül lesz valamelyik Han Solo akkor már nem érdekel a film.
Oda egy értelmes karakteres színész kell,nem valami disney sorozatból szalajtott balfék.
Hamarosan lejár a subom. Itt egy nem használt referal link: http://www.swtor.com/r/mqZBqX
Szerencsére vészesebb bugba ma nem futottam,jó sokat játszottam ügynökkel,kivégeztem Quesh Hoth és Belsavis-on a sztorit.
Viszont idegesítő hogy állandóan haza kell rohangálni Dromund Kaas-ra egy csevejre és mehetek vissza ahonnan jöttem.<#whatever>#whatever>
És az még nem is jó ha dromund kaas-i házamba teleportálom magam és úgy megyek,hajóval kell.
Ha beszelek vele, akkor egy mondat utan megszakad az egesz es leall a parbeszed, de abandon utan ujra ott a kveszt (+ az ikon, hogy Mako beszelni akar velem)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.12. 15:31:31
-Republic makeb weekly ( a régi fajta, staged) megmarad még 4.0 előttről.
csinálom az új weekly-t közben halad a régi is, végére érek mindkettőnek, bead valami achievmentet a régire, de leadni nem tudom, mert az űrállomáson nincs ott a droid.
-tegnap ránézek a hivatalos oldalra, írja hogy 0 cartel coin <#confused>#confused> Szerencsére ingame megvolt mind
-cartel market. Kollekcióból eltűnt pár kristály, illetve nem tudom ugyanazt a kristályt/itemet kivenni, amit régen kitudtam.
Szóval van baj bőven.
Csak hogy nem lehet leadni.<#ravasz1>#ravasz1>
Nem lehetséges, hogy azt a küldetést pár hete vetted fel a Bounty Event alkalmával, akkor megcsináltad, de elfelejtetted leadni? Ezen a héten már nincs Bounty Event, így valószínűleg ezért inaktív az npc-nél, akinél le kéne adni.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
A 60 napos és ennél hosszabb típusú befizetések azok mind egyszeri alkalmak, így neked kell figyelni, hogy kezd elfogyni a befizetett napok száma és újra manuálisan befizetni a következő időszakot.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.12. 10:22:42
igen automatikusan megújul havonta , amíg le nem mondod
Pongyi:
fővárosokban vannak vendorokok, amik classoknak árulnak üres páncélokat, ill van pér reputation vendor (Voss, Section X, cz-198, pilótaruhák, event vendorok amik lvl 50-nek valók)
Befizetődik?
Ki által?
Mikor?
Hogyan?
Hova?
Tomb of Freedon Nadd
Egykori előfizetőknek elvileg a Fallen Empire első fejezete január 4. egy promo keretében elérhető. (de talán csak frissen kreált lvl 60-as karakterrel, majd jobban utána olvasok)
Egy hónapja használtam egyet és a tiedet is tudtam.<#nevetes1>#nevetes1>
7 days of subscription level access with unlimited ability to play all game missions including Warzones, Flashpoints, and Operations up to Level 50 as well as full access to convenience features.
Preferred Friends Bundle including a selection of valuable unlocks and customization options via in-game mail.
One-time complimentary Character Transfer.
a 3. évfordulós jutalmak is ott vannak az évfordulós vendornál,
egyedül ez Ebown Hawk regen itam amit karakterenként kell beszerezni a többi legacy wide
olyat már láttam, hogy rosszul írja ki a sub. adatokat, de hozzád hasonlót még nem (ill. volt valaki, aki referal link segítségével megkapta a KotFE-t)
Azt nézd meg, hogy nem kaptad-e meg a legutóbbi kiegeket véletlenül ( SoR, Fallen EMpire)