Nomad90Hun#56139
Nah elolvasgattam én is ezeket az 5.0-ás pletykákat, és papíron nem rossz de megint az az érzésem, hogy egyik szemem sírni fog, másik nevetni. Ezzel pl. hogy a melee kasztoknak csak instant képességeket adnak még jobban megerősítik őket, ha csak az eddigi 1,5 sec-es kasztolós képesegeket nem nerfelik kicsit sebzésileg, avagy hatóidőben elnyújtják a dotjaikat, stb. A magam részéről az egy perces cc-k kivételének nem örülök, illetve ha ki is veszik akkor a 4 másodperces cc-ken legyen minimális cd pl. Ami azt illeti, hogy kivennék a base classokat, ez megint felemás, hiszen mai napíg találkozni olyan játékossal pl. akinek 40+ szinten jut eszébe megkérdezni, hogy marauderként nagyon rossz-e ha csak 1db fénykardot használ, stb.. Ráadásul ezek az egyszerűsítések szépek és jók, de sokkal hasznosabb lenne az emberek fejében rendet rakni, nem egyszer anyáztam már mikor valamelyik random marha megtörte a cc-t pl. stb, de ezt is számtalanszor kibeszéltük már.... Tartom az eddigi hitvallásomat, miszerint puding próbája az evés, meglátjuk hogy teljesít majd az első 2-3 hétben.