Gudott#56135
Az új változásokkal nagyon besülhet a játék, bár ha az a cél, hogy folyamatosan új játékosokat vonjanak be az SW hype miatt, akkor még érthető, de az un. veterán játékosok (és bizony, a "bálnák" nagy része is innen kerül ki) el fog tűnni.
Ha menet közben lehetne váltani AC-t, akkor szerintem sokan kiegyeznénk vele, ha nem, akkor eléggé öngól gyanús történet.
-A közelharci karakterek nobilissá tételével félek, hogy átesünk a túlsó oldalára a lónak, félek a smash monkey buildek újbóli elterjedésétől (bár jól vettem ki, sok speed bonus el fog tűnni)
-állandó stealt és droid cc kivonása: nem értem a logikát mögötte
-dinamikus stance , van benne valami, tényleg kellemetlen kezdőknek, ha mondjuk tank módban a dps stance van bekapcsolva, és főleg hogy elvileg ez nem fogja az S.O.S tankolást megakadályozni, nem vészes ( pl a tank már kidőlt, de a bossból van még hátra 5-6/ akkor egy dps korában is át tudott váltani viszonylag könnyen)
-a 4.0 PTS során is voltak nagyon kretén elképzelések ( pl jet charge/storm 57-es szinten lett volna csak elérhető, sorc/sage dupla bubi mozgás közben, stb) reméljük ez így nem fog éles szerverre kimenni.
ÉS mivel várhatóan tényleg decemberben fog kijönni a kieg, így ez még bőven változhat.
Az egyszerűsítés pedig a max level és új aktív/passzív skillek bejövetelével sajnos majdhogynem kötelező volt.
Aki még emlékszik nagyon sok durva hybrid build volt, a discipline rendszerben meg a falsch tank hybrid marad csak ( és ez ha jól nézem maradni is fog: Tank mód+ dps gear+ shield)
pulsz ha már wow: amennyire fasza volt az inváziós event, maga a tényleges kieg hát eléggé csalódás ( de itt is, mint a Fallen Empire esetén a csilingelő euró/dollár áradat elnyomja a kritikákat)