oz#56089
Alapvetően a történet kapcsán inkább csalódott vagyok, mint elégedett, de ez valószínűleg azért van, mert az elvárásaim voltak mások. Számomra nem volt elég kerek ez a történet, gyakorlatilag egy hosszú(nak szánt) sztori elejét kaptuk meg. Az elején nagyon zavart, hogy nem tudtam az sw univerzumba helyezni a történetet, Vitiate/Valkorion teljesen érthetetlen számomra, gyakorlatilag rebootolták a karaktert homlokegyenest más irányba. Még mindig nem tudok semmit - vagy én nem értem - a motivációjáról, céljairól, és végül mégiscsak ő a fő mozgató rugó.
A chapter XVI végi ünneplést meg nem értem. Nem történt semmi, az Eternal trónon egy veszélyesebb ellenfél, Arcann eltűnt, meghalni nem halt meg senki egyik oldalon sem, még a Gravestone is eltűnt DS oldali korábbi döntés hatására.
Folyt.köv hónapok múlva.
A companionok sem jöttek vissza, pedig azt ígérték, hogy a Ch16 végére visszajönnek majd. Valószínűleg nem volt elég erőforrás az alert küldetésekre, ami azért nem túl bizalomgerjesztő.
És persze a szokásos hibák, tegnap peccseltek is egyet, de például a legendary LvD szintet nem lehet megcsinálni, ha már az HC Fp-k megvannak, mert nem adja meg az acsit. Utoljára szerkesztette: oz, 2016.08.10. 09:26:00