Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.01. 13:44:36
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De nem akarom ide írni,mert a végén valaki le tol hogy spoilerezek.Van gonosz sith sorci csajszim is,de ő még csak 20+.Most a Jedi Sage sztorit tolom,vagyis tolnám ha volna rá időm.
Egy dolog izgat még,ha nem csak az alapjáték van meg,akkor a kari története is folytatódik?Vagy nem?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.01. 13:34:44
Ami a bejelentest illeti, ma ejfel korul lesz a stream, fel oras lesz es kivancsi leszek mit mondanak, mert kisse tulzasnak erzem a "our most-anticipated Producer Livestream" kifejezest, ha csak tenyleg nem durrantak be valami nagy dolgot, igy 2 hettek a film premierje elott.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.01. 13:26:41
Így hogy a játék még mindig subnak hisz könnyű húzni,bár ha befejeztem a sztorit sajna nem nagyon fogok már vele játszani,pedig nagyon szerettem ezt a karit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.29. 22:03:02
Anno mikor még volt értelme lvl50 alatti modokat craftolgatni, akkor nagyüzemben így gyártottunk zöld/kék itemet RE-hez: elindítottuk, aztán visszamentünk szintezni. Ami RE után maradt, az meg ment a piacra. 😉
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Ezt a "gyártási sor" lehetőséget én sem tudtam, majd ránézek.
Viszont a legtöbb heroic elég könnyű. Közepes gearben, 30-as körüli Treek-kel nem nagy kihívás
Kivéve az Aurora Canon Section X-ben. Ott majd 30 percig szórakoztam az utolsó boss-szal.
Egyszerűen mikor beesik a hp-ja kb 5% alá, kitesz egy stun és elkezdi gyógyítani magát. Egyszer sikerült kb 0.5%-ra leütni, de kétszer benyomta ezt a kis mutatványt, az elsőből kijöttem, másodikból nem. És ezt min 6-7x eljátszottuk, de meguntam
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.11.29. 20:46:16
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.29. 18:31:22
Vagy lemaradtam valamiről?Kapok rest xp-t,lehet több mint 350k pénzem.
Az egy hetes refearal sub már rég lejárt.Jól ki is használtam.
Vagy egy Sith Gungan,ha már kiderült hogy Jar Jar Binks egy sith nagy úr volt.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.28. 10:24:48
De akár jöhet egy új faj a hűséges előfizetőknek....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.11.28. 00:01:09
Ha a klónkatonák mindennapjairól akartok többet tudni, és szerettek olvasni, akkor én ajánlom a Star Wars: Republic + Imperial Commando pentalógiát Karen Travisstől.
Pont a rajzfilmsorozatok miatt kellett abbahagynia Travissnek az írást, így bár nyitott maradt a történet, de erősen ajánlott olvasmány.
De ez sok, főleg az új trilógia idejében/előtte játszódó könyvre igaz, elég jól kiszélesíti a látókört pl. a Sithekről, és persze a már említett klónkatonákról is.
/OFF
On:Nekem agent scoundrel a kedvenc heal.
Jelenleg Sage/Sorci a legjobb healer. /HM revan-t pl solo healelni lehet vele gond nélkül/
Group healre scoundrel/op jobb, burstra commando/merc.
Itt viszont már él az a szabály h két egyező class rosszul működik együtt. Jelenleg a tapasztalat alapján egy sage+scoundrel/sorci+op a legjobb kombó.
Mivel a sorrend minden "balance" patch után változik így ne azalapján válasz kasztot h melyik a legjobb. Mindegyikkel le lehet tolni minden contentet, és mindegyiket más játszani. Próbáld ki melyik jön be jobban, és told azt 😊
Teljesen megéri. Először én is úgy álltam neki, hogy fúj már ez gyerekeknek van...de mint ős Star Wars fan, csak-csak rá vettem magam, hogy egy részt megnézzek a Clone Warsból...és benne is ragadtam. A rajzolt témájú dolgok nem mindig jelentik azt, hogy gyerekes valami. Oké, hogy a droidok viccesen kommunikálnak, az első évadban pedig az animációtól sem dobsz hátat (ez egyre javult minden évaddal) viszont ez nem veszi el a szépségét annak, ahogy ábrázolják a közvetíteni kívánt érzelmeket vagy épp tanulságokat. Ráadásul nagyon sok érdekesség derül ki magáról a Klón hadseregről.
A rebeles viszont komolyabb kategória, azt is ajánlani tudom.
Reagálva a töltelék részekre: lévén, hogy ezek a művek első sorban TV-s vetítésre készültek, muszáj a töltelék rész. Ha 5 részben lepörgetik a fő szálat, mi értelme az egésznek? Hozzá teszem, hogy volt olyan "töltelék" mind a Clone Warsban, mind a Rebelsben, ami jobban lekötött, mint egy fő történeti szálas rész.
ON:
Tapasztalataim szerint nincs olyan nagyon nagy különbség a healek között. Effektekben és mechanikákban különböznek, de erősségben nem. Így tőled függ, mit szeretnél...ha spelleket akarsz látni, szereted a jediket akkor sage leszel, ha szereted a sufni megoldásokat és a kicsit nyersebb tech dolgokat, akkor scoundrel, ha favorizálod a troopereket akkor pedig commando. Ugyan ez Sith oldalon, persze tükör kasztokkal.
A fentiek alapján a jó healer az, aki jó gear-ben van és jól is tudja használni a karakterét. 😊
Utoljára szerkesztette: Shion, 2015.11.27. 14:18:39
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Ha nekem kell healelni, akkor en a mercenarymat favorizalom, aztan operative es vegul a hagyomanyos mmo klise sorci. De, ha arra vagy kivancis, hogy BiS gearbol kitolt heal alapjan melyik al egjobb, akkor passzolom. Azt sosem tudtam, bar sose nem is erdekelt 😊
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Első évad még so-so, vannak benne jó részek, de már ott is akad totál felesleges töltelékrész
A második évadban lenne potenciál, csak a töltelék nagyon felhígította.
Amúgy szerintem jóval gyengébb a színvonal, mint a Clone Wars esetén
(nem tudom melyik clone wars-t nézted az újabb 3d-st vagy a régi "dexter"s lab" os stílusút?)
Nagyon szeretem a Star Wars-t,de a klón háborús idióta rajzfilmet nem tudtam nézni,gyerekek nézték,de nekem túl nagy hülyeség volt.
Szóval akkor azóta a Disney megkavarhatta a dolgokat? :o
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Az EU-purge után a disney kiadott egy új képet a hivatalos bolygókról....

Egy kis keresés után gondolom sokan megtalálják a meglepetést
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.11.26. 18:55:56
SG fórum: kerestem mind "swtor", mind "star wars", mind "old republic" szóösszetételekkel. Swtor-ra nem dob semmit, star wars sok oldal, de ott nem láttam, republic megint semmi. Így google kereső volt a befutó: "swtor fórum" és első helyen kidobta 😄
gondolom az SG-n swtor-ra kerestél rá, úgy pedig nem adja ki, mivel az nincs benne a fórum címében
Erre a fórumra is csak ma találtam rá, pedig kerestem már sokszor, de a sg keresője soha nem dobta ki. Most is google-n keresztül találtam meg ezt a fórumot. 😞
AMúgy tactical Fp esetén a group finder mondjuk lvl 20-as játékost is behívhat pl a Battle of Ilumra vagy Blood Huntra? Magyarán nincs level lockout már?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.11.26. 17:09:50
https://www.twitch.tv/sp1gu