Shion#56088
Ma reggel én is megcsináltam a Chapter XVI-t, vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatosan. Maga a történet tetszett, még ha döntéseinknek gyakorlatilag semmi súlya nincsen, az "én döntésem alapján alakul a galaxis sorsa" szlogen csak illúzió. De amit vártam, hogyan folytatódik a történet, nos egyik sem jött be. De tetszik az új vonal, szóval a történet rendben van.
Maga az Arcann csata szerintem túl hosszú és unalmas. Ráadásul a csata nagy részében Silence alatt van a karaterünk, ergo semmit nem tudunk castolni. Így ebben a formában csak egy tehetetlen nézelődő vagyok, nem a csata résztvevője. Nálam a csata ötlete 4-es, azonban a kivitelezése és az élvezhetősége egy nagy nulla! :( A fight után az volt az első gondolatom, hogy ezt soha többet nem akarom megcsinálni, annyira unalmas. Arcann fight előtti történet és csaták viszont élvezetesek, azokat még élveztem is.
Szerintem ugyanúgy elcseszték ezt az Arcann fight-ot, mint anno Yavin 4-en a Revan szóló küldetést. Azt is zsigerből utálom, rendszerint elindítom a fight-ot és elmegyek kávézni és 2-3 percenként ránézek a fight-ra, hogy kész van már? :(
Természetesen benéztem, mivel a 27 karakterből lassan már nem tudom melyik micsoda. Így lendületből megcsináltam egy olyan friss karakterrel, mit a Dark vs Light event előtt napokkal indítottam el. Aztán szitkozódtam, hogy miért nem dingel be a DvL event? Miután leesett még jobban szitkozódtam, mert este csinálhatom újra egy másik karakterrel. :(
Annyi a problémám a Chapter I-XVI történetszállal, hogy elsőre érdekes és sok helyen nagyon jó. De 27 karakterem van és mindegyikkel végigcsinálni ugyanazt, rémálom és már most 10+ karakter után rosszul vagyok, ha szóba kerül a KOFTE sztori. Nagyon remélem, hogy majd kihoznak egy olyan lehetőséget, hogy ne kelljen újra és újra végigcsinálni a KOFTE 16 fejezetét.