Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
olyat már láttam, hogy rosszul írja ki a sub. adatokat, de hozzád hasonlót még nem (ill. volt valaki, aki referal link segítségével megkapta a KotFE-t)
Azt nézd meg, hogy nem kaptad-e meg a legutóbbi kiegeket véletlenül ( SoR, Fallen EMpire)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tudnék új karikat is csinálni és sub fajt is választhatok.Pedig nem vagyok sub.<#guluszem1>#guluszem1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kepkezelo.com/images/rla92gyhgaut9zu1gd8w.jpg
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.08. 22:35:18
Némelyik karim azt hiszi hogy sub,és kap rested xp-t,ingyen van neki a mount skill.És kari váltáskor néha az accountnál azt írja ki 17/23 character slot available és hogy you are subscriber,de nem vagyok az.és néha meg azt írja 17/17 character slot available.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.08. 22:31:52
Aztán vagy igen vagy nem.de biztos nem,bááár,egy hét sub most nem nagyon jönne jól mert itt a karácsony és még annyi dolgom,másrészt meg épp beteg vagyok.<#whatever>#whatever>
szerk:
az arany/ezüst/bronz pakkokat tényleg kivonták (ideiglenesen) a forgalomból (link)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.12.08. 20:38:16
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Eddig is működött múltkor egy hétig buliztam belőle.
Vagy most resetelték és lehet újra kérni?Vagy mi?
pár érdekesség:
-újra van Weekly Voss-on
-jó pár FP beleszámít immár a
-Treek chanelling heal képességén reszeltek egy kicsit
Heti Cartel Market akciók (link)
szerintem bug: eltűntek a gold/silver/bronze packok
Strategy Alliance Pack Preview (link)
Újra működik a referal link!
Újab exploit, újabb banhammer (link)
És mától elvileg újra van Gree Event !
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.12.08. 19:31:23
Nekem a Törpe hunti volt a mindenem.De druidával és warrival is szerettem játszani.Gyerekek imádták nézni hogy játszok vele,és még ma is szoktak piszkálni hogy miért nem játszom már.
Orulok, hogy reszese lehettem ennek az aranykornak, es sajnalom, hogy manapsag mar nem ilyen elmeny mmozni - viszont ketsegtelen, hogy nem is lenne mar ra idom, se wowban, se swtorban, se mas mmoban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.08. 11:25:21
Bár azt hiszem ma már nem bírnák ki annyit mint régen 6-8 órás eszement grindeléseket.<#whatever>#whatever>
Igen, bar a trendek nem ezt mutatjak manapsag... MOBA-k teljesen atveszik ezt az mmoktol, amelyek inkabb az online single elmenyre mennek manapsag. Elcseszett egy vilag ez.
Ezt a NIM dropot én sem értem. Az oké, hogy a HM prio opsok dobnak garantált 224-et (és 220-at is!), de a NIM opsokat úgy "javítják", hogy csak esély van arra, hogy az adott boss 224-et dobjon, ennek semmi értelme. Még, ha a NIM garantáltan dobna 224-et, akkor is egyszerűbb HM prioból öltözködni, de így tényleg semmi értelme NIM-et csinálni. Teljesen érthetetlen ez a döntés számomra.
Ennek ellenére top gearben szeretne mindenki járkálni, azok is akik nincsenek guildben. Plusz egy NiM kontent lefejlesztése idő és pénz ugyebár. Ez azt jelenti, hogy először ahhoz a gondolathoz szoktatnak hozzá, hogy nem lesz több NiM kontent - mert majd a tavaszi metaadatok úgyis azt hozzák ki, hogy nem csinálja senki .
Amit én elképzelhetőnek tartok az az, hogy
1. A februári craft változások - amiket most belengettek - azt hozzák majd, hogy lehet majd top geart (224+) craftolni. (Csak RENGETEG grind kell majd hozzá flashpointokból meg story mode-ból).
2. Ha folyamatosan lehet majd top geart craftolni, akkor nem lesz új operation se.
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Nyilván a HiM ad olyan extrát ( mount,armor, title, akármi) amit a HM nem, de jelenleg a kiemelt, hetente változó HM raid a legbiztosabb módja az aktuális legjobb gear megszerzésének.
az Alliance packokban immár 2 primary slot (armor, mount lesz) (link)
Amikor az ember azt hinné, nem lehet jobban eltolni a progression raidat, a BW mindig rácáfol az emberre (link)
Persze lehet csak a HM mód felé akarják terelni a népet, de eléggé f*ck logic az egész
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.07. 06:52:57
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2015.12.07. 00:54:01
Viszont most láttam valahol, hogy van ilyen EA gamecard féleség és elvileg azzal is lehet fizetni.
Szóval ha valaki nem szeretné a bankkártya adatokat megadni, az (elvileg) ilyennel is tud előfizetést venni
Ha esetleg valaki próbálta már és tudna erről pontosabb infóval szolgálni, azt megköszönném.
más:
SWTOR Upcoming Items from Patch 4.0.3
A hogolyó-bazooka és tank nagyon komoly <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.06. 14:34:41
A játék nem drága 3-4 ezer kb.
Ha tud másik játékossal kereskedni, akkor a korábban említett lila craft alapanyag elcserélése lehet most a legegyszerűbb.
Viszont 2 v. max 3 heti conquest teljesítésért járó lila alapanyaggal meg lehet "boltolni" mivel azoknak darabja min. 6-900e kreditért szokott menni ( A Harbingerenen biztosan, a többi szerveren nem tudom mi az árfolyam)
De annyi "csupán" a gond , hogy ritka és drága, sokat kell grindelni hozzá, főleg ha az account wide-osat szeretnéd beszerezni (tippre általában milliós nagyságrendű kredit kell hozzá 1-2, de ha szerencséd van, ki lehet fogni néha olcsóbban is)
Ha esetleg prefered vagy és tudod használni a secure trade opciót , akkor pl a bounty contract week alatt szerezhető tokenekért ( ált mind 20-30) talán el tudod cserélni, vagy a heti conquest teljesítéséért járó lila alapanyag is jó cserealap lehet....
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.12.05. 20:30:58
- Alapjatek
- RotC kieg (makeb)
- Revan kieg
- KotFE chapter 1-9 resze
Kérdés özön vége. <#hehe>#hehe>