• PiszkosFred
    Beleptem en is tegnap, kivancsi voltam a progresst koveto achievement rendszerre (aztan 2 ora jatek utan, lvl20-kent leptem ki, pedig "csak" be akartam nezni), de Ord Mantellen annyira nem voltak sokan (este 9-11 korul jatszottam), bar ketsegtelen, hogy sokan voltak :) Ami viszont feltuno, az az, hogy gyorsabb volt a respawn a mobok es az aktivalhato targyak eseteben is. Nem nagyon kellett varnom vagy sorban allnom, meg a heroic kveszteknel sem, 10-15 sec es spawnolt az ujabb group mindenfele.

Ami viszont erdekes es tippnek sem utolso. Smuggler eseteben amikor Corso csatlakozik (lvl 8-9-10 szint korul, sub/pref statusztol es a kapott XP-tol fuggoen) akkor az o altala hordott fegyver 33-34es szintu modokkal van tele, de osszessegeben a fegyver lvl8 (vagy lvl10) req, vagyis kicsit imba lowlvl szinten. DE, ha kiszedem belole a modokat, hogy atrakjam egy cartelmarketes vagy egyeb sajat fegyverbe, akkor kapcsol a kliens es kiszedni engedi, de berakni mar nem, a lvl33-34-es szintkovetelemeny miatt. Vagyis jo tanacs, inkabb hasznalja mindenki es egy par szinting nem lesz gond a dpssel, mint sem szedje szet, mert azzal bukja ezt a kis bugot :) (mint en)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.29. 13:44:56