Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/sp1gu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
4.0.2 mined infó:
-Healing output from all companions has been significantly reduced. Probably 50% reduction
-ellenben Treek kap egy kis buffott
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Kb 2-3 éve volt guardian tankom, így az valamennyire ismerős. shadow/assassin karakterem sosem volt, de a main storykat már nagyjából kivittem, így lehet egyelőre hanyagolnám ezeket.
Szóval a guardian/juggernaut életképes -e? illetve szintezésnél mennyire működik a Tank stance/DPS gear "hybrid"?
Tud valaki segíteni abban, hogy a statokat meddig érdemes húzni?
Konkrétan egy assa commando stat érdekelne.
Acc-t húzom most elsődlegesen, csak azt nem tudom, meddig érdemes.
Köszönöm.
Tud valaki segíteni abban, hogy a statokat meddig érdemes húzni?
Konkrétan egy assa commando stat érdekelne.
Acc-t húzom most elsődlegesen, csak azt nem tudom, meddig érdemes.
Köszönöm.
Amúgy mennyi játékos van most? Gondolok én itt a pve részére. Lehet találni raid képes guildeket?
Wardrobe van, outfit designernek hívják. Ha van egy ruhadarabod pl, azt beteszed az egyik ilyen slotban, majd kiveszed és átadhatod a companionnak pl. A skinje mindaddig a slotban marad amíg mást nem teszel oda.
Egész sok időt lehet vele elbabrálni, viszont ha nincs csapatmunka akkor nehéz érvényesülni
illetve a strike fighter és a scout hajók is jók megfelelő kezekben.
Although:
Csak röviden: egyre inkább casual barát lett minden, az embereknek nincs kedve/ideje/stb komolyabban belemélyedni a dolgokba. Változik a világ.
Most meg azt látom, amit írtok, itt minden megismétlődik. Mondjuk tudtam ezért is léptem le.
Hihetetlen visszanézve az éveket. RP szerver AOC nem voltunk rosszak sőt létszámhoz képest. De a fő szerver a Crom volt.
Voltak magyarok is. A fekete sereg. Néha néztem amit írnak. Volt viszonyítás. Nálunk is volt elit és ők magyaráztak is, nem lenéztek.
Ott talán nem így volt. De a sereg ismert volt. A legjobb 20 egyike. Most visszanézve mintha kísértetet látnék. Takakura volt a vezetőjük, nem sokat tudok de pár hónapja vagy egy éve meghalt, fiatal volt. Mindig néztem amit csinálnak, Kasuka, Mucsi, stb nem volt kérdés söpörtek HM-be is mikor én normálba is szenvedtem, de sose jutott eszembe nyavalyogni. Tudtam, azért jók mert időt ölnek bele és tanulnak, és a fejüket használják. Ezen múlik minden. Persze mi nevetgéltünk egymáson, jó mókának fogtuk fel. Sajna a tömeg nem ilyen.
De nem engedi használni,magasabb az Archeology skillem mint ami kellene hozzá.Ha rá kattintok azt írja insufficient skill level.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.13. 19:17:49
Állati jól jön xp,de sajna most meg hiába jelentkezek nem hív be semmi,se pvp se pve se gsf.<#szomoru1>#szomoru1>
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
És az xp boost is jó,de úgy tudtam,hogy ha nekem van sub tuti kicsesznek velem és nem lesz időm.Mert valami közbejön.<#sir>#sir>
Este remélem pár órát fel tudok szabadulni,hátha elviszik addig GTN-ről a vackomat,legolcsóbbra tettem fel.
😊
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2015.11.12. 08:09:26
Kicsit olyan affliction warlock feelingje van, ami már alapból jó 😊
Utoljára szerkesztette: SoulMonkey, 2015.11.12. 06:49:50
Egyébkánt igazad van xp-vel,Előfizetősként rohadtul jön.Mentem egy taktikai vackot két szintet lépett a karim.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.12. 06:40:14
Szóval köszi de most 3 hónapig nem tudom kihasználni az ajánlatodat.Viszont kaptam 1 hét subot,felraktam piacra 28 bonty contractot,hátha megveszik és az árából vehetek +kari slotot.
A Stlye off megint nem megy.Ezért is nem olvastam eddig vissza hsz-eket.
Csak a sageről tudom (és az is csak néhány nagyon nehéz boss fighton), hogy könnyebben meghal, mert az a bizonyos néhány boss akkorákat üt, hogy a sage néha egy ütésbe meghal (ha full hp-n van akkor talán nem, de nem lehet mindenkit folyamatosan full hp-n tartani). Szóval ez az a bizonyos 1%, amikor a classtól is függ, hogy meghalsz-e.
De a legfontosabb, hogy olyan karival játsszál, ami tetszik, szóval, ha a guardian jobban bejön, akkor csak azért, mert a másiknak több hasznos skillje van/vagy több dps-t lehet vele csinálni ne válaszd.
Gunslinger nem jött be, amúgy is mindenképp fénykardos kasztot akarok.
Kijelölt részen elküldöd neki a linket(neked ott lesz 1), arra ő rányom kiírja majd neki, hogy ez a Te refer linked, akarja-e, leokézi és ha már volt 1x előfizető akkor megkapja a 7napot+a cuccokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Btw a mount miatt már megéri, mindig max speeddel(1es speeder lvl-es is!) megy és nehezen ütnek le róla.
A CM "nyavajgásnak" meg annyi a lényege, hogy folyamatosan szűkítik a rendelkezésedre álló itemek listáját (ami dropból és craftingból, meg pvp-ből jön), hogy mindent a CM-en vásárolj meg.
Mivel a CM-nek hosszú távon nem lesz konkurenciája (és a dropból/craftból/pvpből szerezhető cuccok undorítóan néznek már most ki) ezért rá leszel szorítva, hogy a szeretett karakteredre a CM-ből vásárolj. (Persze alternatívaként még ott a GTN, de a 4.0 óta nagyon felment mindennek az ára a szinte minden szerveren, párhuzamosan azzal, hogy a creditdrop mennyiségét a felére csökkentették.)
Mondom ezt úgy, hogy 3 év alatt összesen talán ha 3000 CC-t költöttem el ott. (Nagyrészt karakter transzferekre.)
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd