Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrPredator
OMG mekkora ötlet köszi 😊
PiszkosFred
Igen. De, hogy ez most exploit e vagy sem, az eyg eldontendo kerdes, amelyre nem tudok valaszt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ez tényleg így van? Ha csinálok egy instant 60-as karaktert a szabad lehetőséggel, leszedem róla az összes cuccot, majd törlöm, akkor létrehozhatok egy új 60-ast? És ezt megcsinálhatom tetszőleges számban (minden classra)?

PiszkosFred
Nem, a szetteket az instant 60-as karakter kapja, a classnak megfelelot, es mivel az "legacy bound", ezert tudod tarolni a bankban, es masik karakterrel felvenni.
Ahany instant 60-as karaktert gyartasz, mindenki kap egy egyedi szettet. Van, aki ezt kihasznalva gyartott minden classbol egy-egy karaktert, elment a hazaba, levetkozott, a cuccot berakta a bankba, torolte a karaktert es gyartott ujat, majd kezdte elolrol egeszen addig, amig minden class minden szettje meg nem lett.

Ha egy instant-60 karakterrel nem lepsz 61-es szintre, ha torlod, visszakapod a lehetoseget, csinalhatsz egy ujabb 60-ast. Ez azert kellett, hogy ha valaki - uj jatekos, aki most csoppen bele - menet kozben ebred ra, nem tetszik az adott class, legyen lehetosege valtoztatni.

Némi creditbe vagy cartel coinba fog kerülni. A legacy fülön vannak a global rész (nem emlékszem a pontos nevekre), ott tudod kilokkolni a training dummykat (ops és pvp külön), meg egyéb dolgokat. Mivel a globalban vannak, minden karaktered hajóján meg fog jelenni, csak egyszer kell megcsinálni. Guild hajóra sajnos nem megy a dolog.
A hajódon lévő vendortól tudsz kiegészítőket venni a training dummyhoz.

Amikor hozzákapcsoltad a security key-t az accounthoz, akkor kaptál egy sorozat számot. Ha az megvan, használd azt, ha nincs, akkor el kell távolítani az accountról a security key-t. Ezt a honlapon keresztül (www.swtor.com) tudod megtenni, már nincs szükség közvetlen kontaktra. Kezdj el belogolni oda, hagyd üresen a security key mezőt, aztán "Lost Your Security Key" opciót választva kövesd a leírtakat.

MrPredator
A hajómra akarok training dummy-t. Még nem tudom hogy lehet megszerezni de kell 😊
MrPredator
Ja megvan csak le kellett rakni. De nincs benne semmilyen másik szett.
Köszönöm a gyors válaszokat! Bocsi azt még elfelejtettem kérdezni, hogy free to play játékosként is el tudom dönteni, hogy megvegyem-e vagy nem? Tehát pl. eljutok 20-as szintig és akkor az alapján döntök és ne úgy, hogy egyből megveszem aztán ha mégse tetszene akkor meg "felesleges pénzt dobtam ki".
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.10.29. 12:10:42

https://www.twitch.tv/sp1gu

PiszkosFred
Majd megkapod emailben, folyamatosan érkezik majd rakás standard/kezdő felszerelés/bútor/cucc. A többi berendezést/dekort neked kell összeszedned majd instákból, bossokból, szakmákból, tokenekért cserébe, stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.29. 12:03:11

MrPredator
Most vettem stronghold-ot Dromund Kaas-ban de full üres, nincs benne bank. Meg alapból kaptam Corusant-on (sith létemre).
Az betöréses rablás.<#zavart1>

PiszkosFred
Vagy más házában 😊

Házadban.

MrPredator
Állítólag az instant karihoz jár több szett ami a legacy bakba kerül. Hol van legacy bank?
Köszi a linket. Általad vissza térek egy hétre a játékhoz <#nevetes1>
@ undY1ng

ingyemesként, azaz free to play (f2p) játékosként, a class történetek végigjátszhatóak 50-es szintig, de van pár korlátozás:

- limitálva vam ,hogy flashpointokból a föellenség leverése után hányszor kaphatsz jutalmat, ez 3 alkalom egy héten,
- limitálva van, hogy egy héten mennyit pvp-zhetsz, 5 alkalom egy héten,
- a karaktereidnek csak 200 ezer creditje lehet fejenként,
- ingyenesként nem használhatsz artifact azaz lila szintű cuccokat.

Ha engem kérdezel jobban jársz ha veszel egy egyszeri két hónapos előfizetést, és akkor 2 hónapig nem lesz semmi gondod, kapsz a 2 hónap alatt 1000 cartel coint, amit el költhetsz amire akarsz, de ami a legfőbb, megkapsz minden kiegészítőt, fejlődhetsz 65-ös szintig, és ha lejár akkor preferred státuszba rak vissza a játék.

Preferred játékosnál

- a heti pvp és flashpoint limit megeggysezik a f2p játékoséval,
- de lehet 350 ezer credited,
- illetve kapsz még pár feloldást amit f2p nem kap meg.

Akit érdekel az én Ref linkem:
http://www.swtor.com/r/9cjrqV

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Javaslom vedd meg legalább az alapjátékot,nem drága,akkor kapsz hozzá 1 hónap előfizetést,és meglátod hogy milyen jó a játék,ha le is jár nem leszel többé F2P hanem prefered,ami nem sokkal több mint a F2P,de nem is olyan nagyon szar.
Preferedként játszom most,szinte mindent unlockoltam CC-ből,így egész jó.De azért még így sincs sehol ahhoz amikor előfizető vagy.
Ha játszottál a wow-al akkor szerintem erre is elő tudsz fizetni,F2P és előfizető közt a különbség hatalmas.

hello. Csatoltam anno az accountomhoz egy security key appot, ami azót a telefonomon volt. most azonban megadta magát, így az app is eltűnt róla. Leszedtem egy másik telefonra, viszont a serialt kéri, amit az accounton belül tudnék megnézni. Na de most, oda sem tudok belépni a security key miatt... 😄 ilyenkor mi a teendő?
Üdv!
Kb. bétában próbáltam a játékot, de akkor még wow "láz" volt, viszont a játék tetszett! F2Pként mennyire lehet haladni? Mindig is imádtam a Star Wars világát, csak hát ugye az előbb írt dolog miatt abbamaradt a lelkesedés.

https://www.twitch.tv/sp1gu

#54461: A 2.x-3.x-ben én is onnan szoktam volt a kis szintező karaktereket felruházni, anno a basic commendationt meg az 55/60-as karakter kifarmolta. Ez volt a legjobb/leggyorsabb módszer. Jut eszembe: még a Dark/Light side vendornál is láttam pár cuccot.

#54466: Tudtommal nem lehet átváltani. Vagy elköltöd az adott karakterre (gear, spec tervrajz, szobabútor, stb), vagy át is lehet adni másik karakternek, legalábbis eddig élt e módszer: veszel valamilyen modot, s a legacy bankon keresztül átveszi egy másik karakter, ő meg visszaváltja egy vendornál 2 órán belül. Érdemes kipróbálni, hogy továbbra is működik-e.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

MrPredator
Lana Beniko mindenképp a companionom lesz? Úgy értem ha sok olyat mondok vagy teszek ami neki nem tetszik akkor is megkapom?
Nem lenne jó ha nem csatlakozna a követőim közé, baba a csaj nagyon 😊

Amúgy juggernaut mellett döntöttem és nem bántam meg 😊
Mindjárt elérem az 1000 Common Data Crystals-t, át tudom váltani valahol?
Köszönöm a választ, azt hiszem azt fogok csinálni 😊
Ha "erősítő" alatt a jobb modokat, érted, akkor flottán látogasd meg a modification vendorokat(árúsokat), adnak hilt-et(markolat), modification(modifikációt), illetve enchantment-et(erre találjon ki valaki valamit mert nekem nincs olyan ötletem ami ne hangozna hülyén), árások most már elvileg 8 - 14 - 20 - 26 - 32 - 38 - 44 - 50 - 58-as szinteken vannak.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.10.28. 18:13:26

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

hol lehet veni fénykardhoz erösitöket?12lvl
PiszkosFred
Mondom, cdre nyomva minden burst (az elejen is, es kozben), kozben passziv a healer ilyenkor, hiszen van self heal ez ido alatt, es meg igy is visszaveszi utana, mert miert ne. Csak ez a boss csinalja, csak ott az utolso teremben, senki mas. Megoldom, mert eddig is sikerult, csak mar "unom" 😊

Azokat én is megtaláltam 😊 Csak mivel én nemfizetős vagyok eddig onnan vásároltam be a ruhákat, azért kerestem, de köszönöm.
A flottán a Level 8 Equipment Vendortól: Supplies negyedben balról a legelső boltos (nagy mutató fél négy irányban 😉, ott láttam barna modolható ruhadarabot és fegyvert.

Heroic moment? Plusz gránát, companionra is ható medpack? ezeknek együtt elégnek kell lennie. Vagy néha állítsd át passzívra, azzal veszít aggrót is (gondolom)

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

PiszkosFred
Persze. Mondom, ha a társ tank, én healer, akkor sima ügy. Ha én tankolok, és ő healer, szintén. De dps speccben arsenalkent nem tudom életben tartani őt (respeccelni meg nem akarok újra és újra - a standard mercenary 2 darab heal dpsben speccben meg szart sem érnek, max vészmegoldás). Ha viszont engem üt a boss, közben akár a kutyát is levihetem sétálni 10 percre, simán életben tart addig a társ, annyira el lett cseszve jelenleg a balansz. De ez azzal jár, hogy az aggrója is sokkal nagyobb, és nagyon nehéz kezelnem (de lehet, hogy csak én nézek el valamit 😊, ezért kérek tippet - a dekor cuccok miatt mennék még pár kört, de nem akarnék kínlódni)

Értem köszönöm 😊
Próbáltad tank módban a companiont? Bár, gondolom akkor elég hamar elhal....
Nem hülye kérdés, mert előzetesen nem volt róla szó, hogy kiveszik ezeket.

Amúgy pl. a synthweaving-el (ha van) tudsz adaptive kék armorokat gyártani.

Tomb of Freedon Nadd

Fícsör.

Tomb of Freedon Nadd

A Niko Okarros kabátnak meg a többi olyan cuccnak, amin nincs semmi stat, annak mi az értelme?
Hali lehet hülye kérdés de hol lehet armorokat venni? Eddig a fleeten voltak de most csak mod-okat lehet.
PiszkosFred
Apropó, kérdés. Tegnap 10-10-10-10es lett a szimpi a tanácsadókkal, hát így mindjárt egyszerűbb szólózni a heroic star fortresst. De kérdésem lenne az, hogy a picsába tudom (lehet egyáltalán?) csökkenteni a társam aggróját, ha healer üzemmódban van a végső bossnál?

Próbáltam 22-es influval és 10-es influs társsal is, de annyira imba a healing spec a companionnal, hogy hiába hagytam passzívon 20 secig és nyomtam mindent cdre a mercenaryval - hogy legyen némi "előnyöm" -, nagyon nehéz az Exarcht magamon tartani. Most, 10-es szimpi után az összeszerelhető gépágyú segít picit, mert az legalább lekapja a bosst a társról, de én azt akarom, hogy engem üssön, mert ők nem bírják annyira, mint a karakterünk. Tank speccel nincs gond, healerként sem tank társsal, de dpsként egyszerűen kínszenvedés És csak itt a H2-es SF-ben, más kontentben nem volt gond sosem, simán engem pofozott minden boldogtalan.

Vki? 😊 (ha cimborákkal vagy puggal csinálom, nincs gond, de most szóló üzemmód miatt kérdezem)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.28. 13:27:38

Valóban nem unalmas 😊 Végülis marauder lett. Eléggé élvezem. 😊

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Majd megpróbálom,sajna nincs fölös kari helyem,16 karakter slotom van és pont 16 kari van Red Eclipsen.

PiszkosFred
Alttal belogolva is irhat egy ticketet.
Azt irjak ilyen esetben, hogy egy uj karakter gyors krealasa (majd torlese) utan volt, hogy megjavult a regi es be tudott azzal is lepni.

Írj a supportnak :
[email protected]
Melyik server-mi a karakter neve. És visszarakják vagy a fleetre , vagy a bolygó kiindulási zónájába. Nem gyakori, de néha előjön. (talán ha valamit törölsz az swtor mappában az is segít, de most hirtelen nem tudom, ha lesz egy kis időm, redditen/fórumon utánaolvasok-)

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

Az eddigi 4.0 tesztek azt mutatják, hogy a scoundrel/operative healerek jobbak most mint a patch előtt.
Ami az előnye:
- nagyon mobilis karakter
- több HoT-al is rendelkezik ami megkönnyíti a healt.
- le tudja kapni magáról a root-okat és a DoT-okat is.
- és a legerősebb AOE healje most neki van.
Hátránya:
- a single target burst healje a sorchoz képest gyenge
- csak egy stun breakerje van (ez pvp-ben szívás)
- a healje erősen HoT-függő
- nincs interrupt immunityje, ezért interruptokkal nagyon nehezen birkózik meg (ez pvp-ben hátrány)

Tomb of Freedon Nadd

Tomb of Freedon Nadd

A warriort nem fogod unni. Nagyon jó most a rotation buildje és discipline miatt már alacsony szinten is élvezetes vele a játék.

Tomb of Freedon Nadd

Nem.

Tomb of Freedon Nadd

Sajna trooper karival nem tudok fel jutni,mással igen.

A Common Data Crystals -t át lehet valahol váltani Glowing -ra, a Glowing -ot meg Radiant -ra?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Jaja, egyszer nekem is felajánlotta, de azt hiszem, kihagytam. Utána meg már nem volt több lehetőség rá, s inkább gyorsan lenyomtam a küldetéseket.