Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ahany instant 60-as karaktert gyartasz, mindenki kap egy egyedi szettet. Van, aki ezt kihasznalva gyartott minden classbol egy-egy karaktert, elment a hazaba, levetkozott, a cuccot berakta a bankba, torolte a karaktert es gyartott ujat, majd kezdte elolrol egeszen addig, amig minden class minden szettje meg nem lett.
Ha egy instant-60 karakterrel nem lepsz 61-es szintre, ha torlod, visszakapod a lehetoseget, csinalhatsz egy ujabb 60-ast. Ez azert kellett, hogy ha valaki - uj jatekos, aki most csoppen bele - menet kozben ebred ra, nem tetszik az adott class, legyen lehetosege valtoztatni.
A hajódon lévő vendortól tudsz kiegészítőket venni a training dummyhoz.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.10.29. 12:10:42
https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.29. 12:03:11
ingyemesként, azaz free to play (f2p) játékosként, a class történetek végigjátszhatóak 50-es szintig, de van pár korlátozás:
- limitálva vam ,hogy flashpointokból a föellenség leverése után hányszor kaphatsz jutalmat, ez 3 alkalom egy héten,
- limitálva van, hogy egy héten mennyit pvp-zhetsz, 5 alkalom egy héten,
- a karaktereidnek csak 200 ezer creditje lehet fejenként,
- ingyenesként nem használhatsz artifact azaz lila szintű cuccokat.
Ha engem kérdezel jobban jársz ha veszel egy egyszeri két hónapos előfizetést, és akkor 2 hónapig nem lesz semmi gondod, kapsz a 2 hónap alatt 1000 cartel coint, amit el költhetsz amire akarsz, de ami a legfőbb, megkapsz minden kiegészítőt, fejlődhetsz 65-ös szintig, és ha lejár akkor preferred státuszba rak vissza a játék.
Preferred játékosnál
- a heti pvp és flashpoint limit megeggysezik a f2p játékoséval,
- de lehet 350 ezer credited,
- illetve kapsz még pár feloldást amit f2p nem kap meg.
Akit érdekel az én Ref linkem:
http://www.swtor.com/r/9cjrqV
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Preferedként játszom most,szinte mindent unlockoltam CC-ből,így egész jó.De azért még így sincs sehol ahhoz amikor előfizető vagy.
Ha játszottál a wow-al akkor szerintem erre is elő tudsz fizetni,F2P és előfizető közt a különbség hatalmas.
Kb. bétában próbáltam a játékot, de akkor még wow "láz" volt, viszont a játék tetszett! F2Pként mennyire lehet haladni? Mindig is imádtam a Star Wars világát, csak hát ugye az előbb írt dolog miatt abbamaradt a lelkesedés.
https://www.twitch.tv/sp1gu
#54466: Tudtommal nem lehet átváltani. Vagy elköltöd az adott karakterre (gear, spec tervrajz, szobabútor, stb), vagy át is lehet adni másik karakternek, legalábbis eddig élt e módszer: veszel valamilyen modot, s a legacy bankon keresztül átveszi egy másik karakter, ő meg visszaváltja egy vendornál 2 órán belül. Érdemes kipróbálni, hogy továbbra is működik-e.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nem lenne jó ha nem csatlakozna a követőim közé, baba a csaj nagyon 😊
Amúgy juggernaut mellett döntöttem és nem bántam meg 😊
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.10.28. 18:13:26
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Amúgy pl. a synthweaving-el (ha van) tudsz adaptive kék armorokat gyártani.
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Próbáltam 22-es influval és 10-es influs társsal is, de annyira imba a healing spec a companionnal, hogy hiába hagytam passzívon 20 secig és nyomtam mindent cdre a mercenaryval - hogy legyen némi "előnyöm" -, nagyon nehéz az Exarcht magamon tartani. Most, 10-es szimpi után az összeszerelhető gépágyú segít picit, mert az legalább lekapja a bosst a társról, de én azt akarom, hogy engem üssön, mert ők nem bírják annyira, mint a karakterünk. Tank speccel nincs gond, healerként sem tank társsal, de dpsként egyszerűen kínszenvedés És csak itt a H2-es SF-ben, más kontentben nem volt gond sosem, simán engem pofozott minden boldogtalan.
Vki? 😊 (ha cimborákkal vagy puggal csinálom, nincs gond, de most szóló üzemmód miatt kérdezem)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.28. 13:27:38
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Azt irjak ilyen esetben, hogy egy uj karakter gyors krealasa (majd torlese) utan volt, hogy megjavult a regi es be tudott azzal is lepni.
[email protected]
Melyik server-mi a karakter neve. És visszarakják vagy a fleetre , vagy a bolygó kiindulási zónájába. Nem gyakori, de néha előjön. (talán ha valamit törölsz az swtor mappában az is segít, de most hirtelen nem tudom, ha lesz egy kis időm, redditen/fórumon utánaolvasok-)
Ami az előnye:
- nagyon mobilis karakter
- több HoT-al is rendelkezik ami megkönnyíti a healt.
- le tudja kapni magáról a root-okat és a DoT-okat is.
- és a legerősebb AOE healje most neki van.
Hátránya:
- a single target burst healje a sorchoz képest gyenge
- csak egy stun breakerje van (ez pvp-ben szívás)
- a healje erősen HoT-függő
- nincs interrupt immunityje, ezért interruptokkal nagyon nehezen birkózik meg (ez pvp-ben hátrány)
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD