Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval, mondom irok a supportra a játékból. Persze arról nem tudtam amit elloptak, ezért csináltam egy free accountot. Ja, hogy free accountról belépve nem lehet ticketet irni? Kössz EA, rohadj meg.
Emailt sem lehet irni, hogy dögölnének meg.
Szóval maradt a telefonálás.
Ezen az oldalon irnak a telefonos segitségről.
http://www.swtor.com/support/helpcenter/5200#contact-form
Itt a telefonszám amit hivnod kell: 00442030141826
Szóval. Én sem vagyok egy nagy angolos, igy én is segitséget kértem.
Többször telefonáltunk, csomó adatot bekértek.
A telefonálások között napok teltek el, vártuk mi történik. Nem történt semmi.
Hiába hivatkoztunk az előző telefonálásnál megadott ticket számra, újra és újra bekértek minden adatot amit anno az accountod regisztrációjánál megadtál. A szivás továbbá az volt, hogy hiába mondta az ismerősöm a supportnak, hogy nem beszélem jól az angolt, ragaszkodtak hozzá, hogy adják át a telefont, és tőlem akarták hallani az adatokat, hehe.
A tanácsom az, hogy ha megkérsz valakit a telefonálásra, akkor az illető úgy adja elő a storyt, mintha övé lenne az account.
Annyit értünk el, hogy az accountot a bejelentés miatt bannolták, vagyis a tolvaj sem fért hozzá tovább. Ez rohadtul nem vigasztalt, mert tudtam, hogy addigra totál lerabolták a 12 karakteremet.
Majd újabb telefon, ismét egy újabb hang a telefon másik oldalán, újra megadtunk minden adatot. Viszont úgy látszik ez a srác értett is ahhoz amit csinál, mert elkérte a személyi igazolványom fénymásolatát. Beszkenneltem, elküldtem, majd újabb telefon.
Megkapta, 5 perccel rá élt az accountom (persze előtte kért egy aktiv email cimet amire átirhatja az account regisztrációt). Be tudtam lépni, azonnal megváltoztattam a jelszót.
Na itt kezdődtek az érdekességek.
Először is, a bannolásnál kinullázták a még hátralévő játékidőmet. Volt vagy 80 nap játékidőm befizetve. Na kereshettem elő a régi 2 hónapos gamecard kódjaimat, majd ezeket már a játékon belül ticketben meg tudtam irni nekik. Újabb pár nap, mire nagy nehezen minden napnyi játékidőt visszairtak. Persze azért is ment az irogatás, hogy a kiesett játékidőmet is irják jóvá.
Természetesen a karakterek le voltak csupaszitva, se ruha, se pénz, semmi. Legacy bank, bank kiüritve stb. Csoda, hogy a karaktereket nem törölték, akkor még a karakterneveimet is bukom.
Lehetett irni az újabb ticketet, hogy jó lenne, ha egy lopás előtti backupból visszaállitanák a cuccaimat. Persze ez nem ment elsőre.
Többszöri levélváltás után, nagy nehezen részletekben visszakaptam szinte mindent.
A telefon kb 3000 Ft-omba fájt.
Ha szerencséd van, akkor már az első supportos csóka érdemben tud neked segiteni, és nem fogsz ki olyan balfaszokat mint én.
Sok sikert!
Azt még nem tudom, hogy ezek ismételhetők-e hetente. Kíváncsi vagyok, hogy így hagyják, vagy javítják-e, ha hiba. Mindenesetre nem jó, ha ennyire belepiszkálnak a lezárt küldetésekbe.
Redditen olvasom, hogy állítólag jó pár küldetést kivettek a játékból. Nincs valaki, aki 4.0-ban olyan classt kezdett, amilyenje már volt, s tudna erről valamit mondani? Nar Shadaa-n találkoztam olyan korábban felvett küldetéssel, amit nem tudok végrehajtani, mert a célszemély nem interaktív, de aztán lehet, hogy ez csak bug.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Aki altozni akar, mert hianyzik par class sztorija, annak ez maga a kanaan jelenleg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.31. 14:28:02
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Greetings,
Thank you for contacting us regarding your Star Wars: The Old Republic Account.
In order to better protect your account, all Billing, Subscription and Account Security issues are dealt with via our Customer Service telephone support.
You can contact our Customer Service team over the phone for the price of a local call by calling the numbers listed below:"
A mailfiókot nem sikerült visszaszereznem, így biztos, hogy marad a telefonos dolog.
Van valakinek esetleg tapasztalata ilyen téren? melyik számot érdemes hívni? a VOIP rendszeres hívás megy? mert elviekben Skype, Viber, Google Callal megoldható. Örülnék neki, mert akkor ingyen megúsznám.
De ha sikerülne az email címedet visszaszerezni, ahogy Fred is tanácsolta, az sokat lendítene a helyzeteden.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.30. 18:05:46
Azért esetedben kicsit user error is benne van a pakliban (nincs meg se a sec key által generál serial number, olyan emal cím van/volt beállítva, amihez nem férsz hozzá plusz a jelszóreset ) Szóval a support jól járt el, azt kell sajnos mondanom, te meg ellőtted a jelszóresettel a hátsó kapus megoldást
"Greetings,
I am Protocol Droid M0-T0, Human-Cyborg Relations.
In order for us to discuss your query, please contact us from the email address associated with a SWTOR.com account.
Alternatively, you can contact our Customer Service team over the phone for the price of a local call by calling the numbers listed below:"
szóval, fizessem a hívás díját azért, hogy visszakapjam azt, amiért fizettem...teljes mértékben korrekt hozzáállás.
Azt észrevettem hogy erősebb a karim,de hogy sokkal több xp jönne azt nem.Ügynökkel meg sith assasinnal játszottam egy keveset.
Ügynöknek vettem egy új ruhát.Majdnem komplett szettet sikerült neki venni,csak a fejes nem lett meg,az túl drága volt.
Ha ennek ellenére viszont igen akkor az minden bizonnyal bug, és nem feature.
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Amúgy a referral linkkel is működik az instant 60-as generálása? Ez nekem új....
Tomb of Freedon Nadd
Bizonyos achievementek is adnak cartel coint, de alapvetően nem sokat (20 körül). Ezekhez viszont általában sokat kell játszani. Nincs a fejemben a lista, mely acsik adnak cc-t is, nézz utána a neten.
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Azt írták minden flashpointnak van szólózható módja. Ebbe hogy kell bemenni? Fleet-en a quest termináloknál csak tactical és hard mód van.
összegzem, mert kicsit zavaros a helyzet:
- security key aktiválva volt az accon, viszont a telefonom megadta magát, így az appot buktam
- a security keyhez kapott serialt, amit az appba kéne beírni nem tudom megnézni, mert nem tudok hozzáférni az e-mailhez
- az oldalon leszedni nem tudom a leírt módon a security keyt, mert nem tudok hozzáférni az e-mailhez (anno valamiért hotmailest adtam meg, nem tudom hová tettem akkor az eszem...)
- az originre sem tudok belogolni a jelszó reset miatt, amit már végelkeseredésemben kértem az oldalon, és arra az e-mailre küldte, amihez nem férek hozzá.
agyérgörcs.
Viszont ez az origines dolog nem tiszta, ki tudnád fejteni egy kicsit bővebben? az ottani supportra gondolsz?
Amúgy originen is meg tudod nézni ( a gamepod-os swtor fórumban volt valaki, aki így tudta visszaszerezni az accountját, displaynevet elfelejtette/nem jegyezte meg és a megadott email címe közben megszűnt, szóval ez olyan végső megoldásként itt is működhet)
Van egy másik érdekes bug: ha nincs magas szintű karakter tactical FP-ban, akkor a végén stat nélküli purple cuccot dob, ami nem is moddolható. Szóval remélem ráfeküdnek a bugfixre, nem úgy mint a SoR-nál, mikor is mint aki jól végezte dolgát szinte az egész brancs lelépet karácsonyozni....
+ eventek, lasd kaszino vagy rakghoul moka
Vagy Cartel marketből lehet majd venni hozzá vagy egyéb helyen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.29. 18:21:14
Elég érdekes itt is a bugfixing 😄
#54506: Igen, elég az 1 hónapos is.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Megkapok minden kieg.-et és fejlődhetek 65-ig ez csak a 2 hónapos előfizetéssel érvényesül vagy elég az 1 hónapos is?
https://www.twitch.tv/sp1gu
"Artifact items purchased from the Cartel Market no longer require Artifact Authorization."
<#nyes>#nyes>
Tomb of Freedon Nadd
Pacho:
A hajódroid-ot el tudod érni másik játékostól is, fel tudsz menni az ő hajójára (régin így volt) Csak van valaki a guildben, ismerősök között. Ha más nem , a fléeeten general chatben megkérsz valakit és ha segít neked, adsz neki valamit cserébe ( kredit, dekoráció, alapanyag, stb)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.29. 15:27:57
Tomb of Freedon Nadd