Shion#55555
Bind to Legacy ruhákat én is gyűjtögetem, sőt több karakterem ebben a gear-ben feszít már :) Egyrészt jól néznek ki, másrészt hasznosak (lásd lentebb).
A legacy-s ruha nagy előnye, hogy a hasonló class-ok között átadható a gear és máris kikerülhető az Ops lock-ja és a több karakter párhuzamos felgearelése. Lefordítva érthető nyelvre (az én példámból kiindulva), van kettő Sage-m és egy Sorcererem. A régi Sage-m dps gear-ben van, az új Sage és a Sorcerer közös healer gear-t használ. Azonban ha imperial oldalon inkább dps-re lenne szükségem, akkor a régi Sage dps gear-jét rádobom a Sorcerer-re, beállítom ugyanazt a skill fát, ami republic oldalon van (Telekinetics = Lightning) és máris mehetek bármire dps-ként :)
Legacy ruha tárolást én úgy oldottam meg, hogy kineveztem 2 karaktert, akiknél a Personal Storage-ban tárolódnak a cucok. Az egyik karim az erőhasználók gear-jét tárolja, a másik a nem erőhasználókat. 4+4 fül (10 oszlop x 8 sor) nálam elegendő a függőleges tároláshoz (egy oszlop egy gear). Amint egy gear minden darabja megvan, akkor vagy odaadom a gear-t valamelyik karimnak, vagy érintetlenül hagyom és ezen gear újabb darabjait, ami a ládából jön megy a vendor-hoz eladásra (3-5k credit / darab).