Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
55-ös szinten vannak jobb craftolt cuccok ( rating 180, csak azok GTN-ről elégé drágák ill a rating 186-os ops cuccok)
A staged weekly-vel meg siess, okt 20-ig ki kell tolni valamelyik oldalt, hogy kapj plusz jutalmat (feltéve ha ez a célok között van) A helyes sorrend megtalálható dulfy vagy TORcommunity oldalán
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.12. 12:32:05
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha Makeben az 54-es szinten nem veszed fel az utolsó 1 vagy 2 küldetés jutalmát, akkor még 55-ös szint alatt tudod elkezdeni a Forged Alliancest. S ha azok jutalmát sem veszed fel csak az X-ra kattintasz, akkor a végén egyszerre felvéve az összes jutalmat és xp-t, 60-as szintre ugorhatsz.
A chaten mesélték tegnap este. Csak azt nem tudom, hogy hány ilyen 'nyitott' küldetés lehet. Egy reddites fórum szerint csak három, de azzal is 57-ig el lehet jutni. Most próbálom kitesztelni. Jó lenne minél jobb gear a Staged weekly miatt ne kelljen a heroicokhoz társat keresni.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ugye 55-ös szinten a 172-es modnál jobbat nem lehet használni?
Valamint most hogy közeleg az új kieg élesítése és netán valakinek szüksége lenne a 7 nap ingyen előfizura addig is hogy berendezkedjen, valamint pl egy ingyen inventory sorra meg egyéb nyalánkságokra azokkal megosztanám a referal linkem: link.
Addig is el lehet szórakozni a quickbarok pakolgatásával pl, apropó élő közvetítéseken mintha máshol lettek volna az alapértelmezett quickbarok, lehet 4.0-ban ezt is átalakítják?
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2015.10.10. 14:10:06
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Ami HK-t illeti, énis inkább fizetek 1 misit, mint sem újra ki kelljen ásni a darabjait 😊 Főleg, hogy mire meg tudod szerezni, addigra mar nagy a karaktered, de akkor meg már minek? Akkor buli az az "idióta", ha lowlvl karakterrel már nálad van és végigkísér, nem csak a végjátékban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.10. 12:11:15
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Sith Assa mainemmel összeszedtem HK-51-et végre, kegyetlen szövegei vannak, és mivel 4.0-al csak az affection fog számítani a gear nem ezért szerintem összekaparok inkább 1 milla creditet mintsem elszórakozzak még 1x azzal, hogy összeszedjem...
Kódot én is köszönöm, csatlakozva: katt.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Fred: kösz a linket
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Commok 1000/500/500 lesz a limit, ha minden igaz ( basic/elite/ultimate, jobban mondva az új nevük) és nem lesz heti limit.
Aki fázik a külföldi gamecardoktól: elvileg vannak itthoni kereskedők, saccra olyan 7500-8000Ft egy 60 napos gamecard
Nem tudom hol olvastam, lehet már nem ez a helyzet de: elvileg lvl 65-ön mindenki kapni fog egy starter geart ( lehet csak PvP, bár nem tenném rá a nyakam)
Ha jól látom van megint Cantina eventes mount, valamikor este talán kiteszek egy postot az oldalra, ha nem akkor holnap.
Dántól venném, shield nélkül, 100k+ eladás 100%os értékeléssel nem hiszem, hogy gond lenne. vagy ukrántól shielddel esetleg.
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.10.09. 15:08:14
Basic commendationből van már pár ezer tartalékban és szétosztva a karaktereken, már korábban bespájzoltam a még lvl50 alatti karakterek számára. Az jó, ha nem veszik el belőle semmi 😊 A legacy boundos gearre kíváncsi leszek, mennyire lehet(ne) majd használni más karakteren. A companion geart meg akkor érdemes volt behozni egy évre, ha most meg mehet a kukába 😄
A két említett eladónál belenéztem a véleményekbe is, s csak azért kérdeztem, hogy melyiket javasoljátok, mert ha van shield, akkor hibás kód helyett úgy is adniuk kellene egy jót (épp ez lenne a live supportos mókának a lényege, már ha az tényleg úgy működik). S akkor már mindegy az eladó személye, nagyrészt csak az ár számítana.
Jelenleg EU-n belül vagyok, így az áfa miatt azt hiszem, marad a gyári.
- a companion geart (kozte a legacy boundos MH/OH feleket a SoR-bol), el kell felejteni 4.0-tol, csak skin szerepe lesz es semmi mas.
Dantol, mindenkeppen, a szamok miatt is, es a 100% miatt is. Oke, az ukran olcsobb, de 91% es eddig kevesebb uzletet bonyolitott.
Shieldre figyelni kell, mert alap esetben havi elofizetesre allitja be magat, ne legyen meglepetes.
Afat nyugodtan elfelejtheted, ha esetleg az EU-n kivulrol vasarolsz, mert szerintem onnan 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.09. 13:58:31
- A basic commandation-nél a nevén kívül változik valami? A limit, a felhasználási mód/hely/idő, stb, esetleg átkonvertálják valami másba, stb. Arra gondoltam, hogy farmolnék egy csomót a karaktereimnek addig, amíg még könnyebben lehet szerezni.
- A most Yavin 4-en szerezhető companion gearnek marad/lesz valami jövője/értelme (azzal, hogy a companionok gearje csak esztétikai célokat fog szolgálni)?
Meg egy másik:
Jelenleg hol érdemes 60 napos gamecardot venni?
Ha még mindig a g2a az ajánlott - s mivel még nem vásároltam náluk -, ott most épp melyik eladót ajánljátok: az ukránt vagy a dánt? 😛
A shield hogy működik? (Olvastam, hogy közvetlenül nem kódot küldenek, hanem a live support figyelő szemei előtt kell aktiválni. Ami ugye egy router mögött problémás lehet.)
Az ottani árak nettó vagy bruttó árak? (Ha csak nettó, akkor a +27%-kal már az swtor.com szintjén vannak 😞
Nagyon köszönöm! 😊
PS4 ID: Vordengo
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Speaking of wich, ha már fejvadász 12x-es XP-vel Nar Shaddaa végéig elmentem 1 Operative-al és most jöttem rá, hogy sok lesz a 3 melee kari, ugyanis a main Sith Assassin-om, és alt Juggernaut-om mellé Operative már uncsi, eddig se voltam annyira elragadtatva tőle, de mivel Sorcerer-t kezdeni nincs kedvem (a free lvl 60-as az lesz majd), így Opi helyébe szerintem inkább felhúzok 1 Arsenal Merc-et.
Amúgy ha már hivatalos fórumokon feldobták a kérdést feldobnám én is itt:
Ti letérdeltek majd Valkorionnak?
Én a magam részéről a leendő fejvadászommal nem, lévén abban nincs tisztesség, Darth Imperius Assassin mainemmel szintén passzolnám eme lehetöséget, de a Juggernaut-ommal simán letérdelek majd előtte, lévén lojális az uralkodóhoz 😄
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.10.06. 21:06:07
Az achievementek talán érdekelnének, ha nem lenne még mindig bugos (amikor bevezették őket, akkor kb. 30-40%-át adta meg, mint ami járt volna), a dekorok meg akkor, ha esnének valahol, de eddig egy kivétellel semmi 😞
Nem igy ertettem. 😊 Ugy, hogy amig a nem kotelezo, lenyegeben csak kozmetikai jellegu skineket, packokat, hoparduc mountokat, ep7 kardokat, akarmiket az XY emberke nem az en bankkartyamat felhasznalva veszi meg, hanem a sajat/csaladja penzebol teszi ezt, addig nem zavar a dolog, az o penze, o dontese (most az en adombol is koltekezo allam bacsi altal tamogatott dolgokat hagyjuk 😄). Sot, orulok, ha vannak sokan akik ezeket veszik, mert azzal a jatek is jol jar, en meg neveto harmadikkent szinten jol jarok, win-win. Meg akkor is, ha lehuzasnak tartom es en nem latom sem ertelmet, se nem erzek kesztetest arra, hogy Satele Shan ruhaban legyen a karakterem (peldadbol kiindulva), de ez csak egy allaspont, mas maskent gondolja es megveszi.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.06. 14:13:45
Ami nyilvánvaló szemét húzás volt, az a random drop a packokból, nem véletlenül kerül egy egy item milliókba a GTN-en
Az swtor abból a szempontból felhasználóbarát, hogy nem feltétlenül kell valós pénzt költeni unlockokra (nyilván akinek erre van kedve,ideje, stb, mivel grindelni nem sokan szeretnek) Vagy a havi CC-t is fel lehet ere használni, stb
Ez a közösség kérte cucc meg tényleg csak vakítás, sokan akarják az új EP7-es kardot is, én remélem hogy nem lesz 😊
az "amig masok nem az en penzemet koltik" kitételt nem értem (ha csak nem arra gondolsz, hogy a befolyt pénzt kis % fordítják csak új , tényleges tartalmak elkészítésére)
A másik amit írtál a direktben f2p MMO és hű bajtársa az in-app purchase (játékon belül vásárlás) pedig tényleg kissé visszatetsző, de ez van. Sokan a day0 DLC láttán is háborogtak, mégis megveszik őket. Amíg légy van, lócitrom is lesz, ilyen a világ
gunji:
Szintezni ráérsz később is, ha kell valami deco vagy achievement, inkább arra fókuszálj. Én tegnap este fejeztem be a makeb staged weekly-t empire oldalon
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.06. 14:01:13
De, megegyszer, ezzel nincs gondom addig, amig masok nem az en penzemet koltik (pont eleg jomagam es a csalad "erre"😉 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.06. 13:27:27
A normál start okt. 27., korai hozzáférés 20, de a változások ( skálázás, stb) már 20.-ától életbe lépnek
Legacy perk: legacy képesség vagy unlock, pl ha elértél egy karakterrel Light5-ra, akkor megkapod a Unity képességet, amivel te és társad 12 másodpercig 40%-kal kevesebb sebzést szenvedtek le (na ebből van kismillió képesség aktív és passzív egyaránt)
lockout: szó szerint kizárás, pl mostantól a heroic küldetések hetente csak egyszer csinálhatóak meg szép magyarosan fogalmazva
roll: pörgetsz egy adott itemre, ami csapatos kalandozás közben esik.
- meddig él a 12xp booster?
- illetve mikor indul a 4.0? (okt 27?)
Szótáramhoz még pár láma kérdés: miajaza legacy perk, rollolás és lockout?
Köszöntem 😉
Ez az előfizetőknek minden jár pedig beetetés, hátha bent ragadnak sokáig a játékban.
Amúgy ésszel játszva, kb majdnem minden elérhető preferdeknek is (szerencse, hogy annyira sokan nem választják ezt)
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.06. 12:51:42
Ami plusz lehet, hogy a kivancsi prefek beruhaznak most egy honapra, es kvazi minden addigi anyagot megkapnak ingyen, es ez elegge osztonzo lehet, az a 2800-3000 HUF lofasz penz a Hutt, Revan es FE 1-9 fejezetert, foleg ugy, hogy megmarad utana es nem vesztik el. Na ezen lepodtem meg, mert bar az EA sem olyan fasz, mint regebben, de azert tovabbra is van sok hulyeseguk es meg mindig inkabb szikszo a nevuk, mint sem dicseret.
Aki meg var februarig, mert itt a fallout es az unnepi szezonban is lesz mit csinalnia, az meg ugyanennyi penzert megkapja a plusz ket fejezetet is, es igy tovabb - na az ilyen miatt mondom, hogy szokatlanul pozitiv gesztus az EA reszerol, mert subkent pont leszarom, de gondolva a mostani pref emberekre, rajuk nezve szerintem tobb, mint korrekt...
...de persze rogton el is felejti az ember ezt a kellemes elmenyt, ha ranez a CM-re es latja, hogy megint megy a lehuzas, n+1 alkalommal kozreadott packok miatt, de persze "a kozosseg kerte a regi cuccokat, hat mi teljesitjuk" felkialtassal ok mossak kezeiket 😄
Inkább el szórakozom kis karikkal.
Másrészt most STO-ban annyi minden jön össze hogy az eléggé lefoglal.
Akinek "most máris kell" az szépen előfizető marad, a többiek meg évente 2-3x előfizetnek 30 napra.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.06. 11:26:33
"hülyék lennének ha nem húznának be vele zsetont jövőre is."
Ingyen megkapod kvazi egy havi elofizetesert az osszes addigi cuccost, ami mindnig is a tied marad, meg utana pref statuskent is. Pont, hogy ez a fajta megoldas nem vall az EA-ra 😊 Ha mondjuk csak addig lenne elerheto, amig sub vagy, vagy meg kellene venned a fejezeteket 10 dodoert, na az lenne klasszikus EA huzas (pl ugyanezt csinalja most a Bethesda/ZOS - valoszinu a kiado, a Bethesda dontott igy -, az ESO eseteben).
Az meg, hogy 10-11-stb fejezetek csak jövőre jönnek azt ne felejtsük el, hogy az Old Republic EA alatt került kiadásra, és hülyék lennének ha nem húznának be vele zsetont jövőre is.
Új fejezetek havi bontásban fognak érkezni 2016-tól (jelen állás szerint, nem tudom ez hyanadik verzió 😄)
Serverenként 40 karakter lehet
<#vigyor>#vigyor>