• Nomad90Hun
    Azért ne szállj holdra hallod...

Nem azt mondtam, hogy ész nélkül előre rohanok és behúzok mobokat, bár találkozok/találkoztam randomok között ilyenekkel is. Az, hogy briandead idióta 1-1 player számomra azt jelenti például, hogy:
    1. healer-ként tojik a csapatra, és dps-nek képzeli magát vagy dps csak a könnyebb besorolás miatt rakott heal role-t
    2. tank-ként elrohan, esetleg nem megfelelő cuccokkal próbál erősködni (1 kezes fénykardos shadow, stb)....

Volt olyan esetem még régen, hogy pt tankkal bementem Hammer Station-re, volt 1 sorci healer, meg 1 merc dps, 3-iknak meg kaptunk 1 jugger-t, akitől 5 prc után már az agybaj kerülgetett, folyton előrerohant, tank stance-ben volt, shield generátorral, szoltam neki, hogy váltsa át 3x is semmi, az agyam akkor durrant el igazán amikor a 2-ik bossnál ár le tauntozta rólam a boos-t, és emellé még az első boss lootját behúzta előlem, majd a 2-ik boss lootját a healertől, ekkor kapott közös egyetértés után mindhármunktól kick-et, 1. bossnál már üvölteni tudtam volna tőle a healer nem győzött nyugtatni engem mert párszor megfeküdtünk a gyerek miatt.

Én dps-ként főleg sentinellel direkt várok 2-3 mp-et mindíg amikor a tank bevágódik, és úgy mellesleg fél szemmel mindíg a healert figyelem, hogy nem ugrik-e rá valami dög.