• Shion
    Nekem a problémám a WZ-el az, hogy van amikor kell az 1 vs 1. Például amikor mindenki a középső pontot foglalja, ketten elmegyünk balra és megpróbáljuk befoglalni egy másik pontot és ott egy játékos simán elzavar mindkettőnket a jobb gearje miatt, na az szívás. Hónapok óta napi szinten járok Ops-ra, pontosan ismerem a Sage-m képességeit. Így amikor 10-12k sebzés helyett 2-3k-kat látok, na ott biztosan nincs se miss, se kite-olás (dot ellen amúgy se lehet), hanem kőkemény resist van. Én eddig minden MMO-ban toltam PvP-t, itt az SWTOR-ban is PvP szerveren indultam anno, de én nem látom semmi értelmét az ilyen szintű szívatásnak. Sajnos az SWTOR PvP-je a gyenge besorolást üti csak meg MMO mércével mérve, nálam biztosan. Ennek ellenére mindig van egy fellángolásom, amikor "csak azért is" felkiáltással nekiugrok és pár óra múlva 6-8 WZ után hónapokra újra feladom. :( Talán most a héten megint nekiugrok.....kéne az a fránya 208 full gear, fáj a szívem érte :)

Kis karakterrel néha nem ár ha megy az ember fp-re, mert nagyon jó xp jön. "Muszáj" néha :D