-
Shion #55499 Warzone-ban mindaddig nem lesz valódi sikerélményed, amíg nincs PvP gear-ed. Mondjuk egy 208-as gear augmentekkel már elég jó. Én is próbálom összeszedni a 208-as geart, de nekem nagyon hamar elveszi a kedvemet a játék azzal, hogy PvE+204 gear vegyesben bemegyek WZ-re dps Sage-el, iszonyat damage-t kitolok (500k körül), pedig látom, hogy a PvE 5k dps helyett 1k alatt tolom, annyi a resist. Egyszerűen ilyen szemét a rendszer, amíg nincs pvp gear-ed 2500 feletti Expertise-al, semmit nem érsz. Így nem sok kedvem van tolni, hogy látom, mit bénáznak az emberek és én egy az egyben senkit nem tudok lenyomni. Sokszor van olyan, hogy 2-3 ember rácuppan a healerre és az 80% hp alá nem tudjuk leverni, mert neki jó gearje van és a sok resistünk miatt röhögve életben tartja magát. :( Na majd egyszer talán lesz 208-as gear-em és tényleg ki tudom próbálni a valódi pvp-t. Addig csak sz...pás.
Tactical Flashpoint healer vagy tank nélkül néha kőkemény szívás. Vannak a régi Fp-k, amik nagyon könnyűek és 4 dps tényleg könnyedén végigmegy rajta, ha a játékosok ismerik a karaktereiket és használják önmaguktól a stun/interrupt/kolto dolgokat. Jó jel lehet ilyenkor, hogy valaki Legendary játékos, rendszerint ők már nem nagyon szoktak bénázni.
Minap én is toltam egy Fp-t (hirtelen nem jut eszembe az Fp neve, Mandalorian Raiders talán), ahol a boss időnként feltölti a lézerfegyverét és hatalmasat pufogtat. Ilyenkor el kell bújni és ki kell böjtölni azt a 10 másodpercet, amíg le nem merül. Nos, Scoundrel healerrel voltam 3 ifjonc (20-30-as szintű) játékossal, akik annak rendje módja szerint a csata felénél meghaltak. Én nem adtam fel és pár perc szambázással leszólóztam a boss-t. Muszáj volt szólózni, mert láttam a csapat bénaságán, hogy ha én nem csinálom meg egyedül, akkor sose megyünk végig a Fp-n :( Ezek után a Sniper-es főboss-on is meghaltunk párszor, mire a szájukba tudtam rágni és fel is fogták, hogy mit kell csinálni (elbújni, addokat leölni, stb).
Tegnap este guild társam puggal próbált Karagga's Palace HM-t menni, de már az első boss sem ment le. Mesélte ts-n mit csinálnak éppen és én már 1 perc után megjegyeztem, hogy szerintem hagyja a fenébe. 10 perccel később tényleg vége lett annak a pug Ops-nak. Pedig guildes run volt 2 külsőssel (egyik külsős volt Gizda).
Egyszóval, a véletlen játékosokkal nyomott Flashpoint vagy Operation mindig is lutri, vagy szerencséd van a többi játékossal, vagy totál szívás az egész.
Kérdés: nem emlékszel melyik Fp-t kaptad, ahol nem bírtátok?
Tipp: amikor csak tudsz, gyere fel teamspeak-re, egyrész tudunk szóban segíteni, másrészt mi is szoktunk minden nap menni Fp-ket, így nem kell mindig pug-al elmenni és kockáztatni, hogy bénákat fogsz ki.