Nomad90Hun#55494
Én meg tegnap rájöttem, hogy hagytam magam csúnyán megszivatni a game által. Ugyanis már elsőre is az volt az ötletem (az első ötletem 99%-ban mindig jónak bizonyul), hogy kezdek 1 gunslinger maint aztán altnak majd vagy shadow vagy sage (úgyis ez a 2 kaszt story hiányzik), de én marha nem ezt csináltam.
Erre a game válasza:
Pofára akarsz esni vazze? Nesze itt van neked banánhéj raklapnyi mennyiségben...
Történt ugyanis, hogy gunslinger helyett scoundrel-t választottam, erre wz-n 50% hp-ra nem bírtam lenyomni 1-etlen ellenfelet se, de cserébe engem 2 másodperc alatt padlóra küldött mindenki aki szembejött (banánhéj), aztán fp-n többnyire rohantam csak a többiek után dps terén én voltam a csiga a 100-as sprinterhez képest (banánhéj), mondom ok akkor reroll legyen vangu dps.
Bemegyek vele wz-re, csapatban még ok soloban 3x felmosták velem a padlót (banánhéj), de a legdurvább tegnap este 10-kor jött...
Bementem vele 1 taktikai fp-re, csapatfelállás 2 dps (én + 1 commando), és 2 tank (guadian + vangu), commando so-so healelgette magát, de mást nem a 2 tank meg egymással szkanderezett az összes létező ellenfelen, plusz én is olyan voltam mint a friss kezdő hülyegyerek (pedíg már 2x húztam vangut 4.0 elött, de most totál nem érzem), már az első bosson 4x elhasaltunk 1 óra szenvedés alatt eljutottunk az utolsó előtti bossig, azt is épphogy levertük elsőre, na itt nekem elfogyott cérna, kiléptem a gameből és eltettem magam mára, Eljutottam oda, hogy követem az eredeti gunslinger-es tervemet, csak ehhez kelett 3 elcseszett nap....