• Nomad90Hun
    Az faja.

Amúgy ne haragudjatok rám nagyon, de muszáj 1 off topic kérdést feltennem.
    Akinek van már jogsija az hányadik alkalommal ment át forgalmin, és milyen módon?

Mert nekem már kezd kicsit veszett fejsze nyelének tűnni, 2-ik forgalmi vizsgámon húztak meg 15 perc után.
    Az oktatómmal nem is vagyok túlzottan jóban, de teljesen úgy érzem, hogy összejátszanak a vizsgabiztossal.
    Első vizsgámon úgy húztak meg, hogy a vb szerint nem volt meg a kellő körültekintés, és szerinte az egyenrangú útkeresztben a fékkészenlét sem volt meg, hozzáteszem ez 1 balkanyar után volt ahol a kedves oktatóm "belerúgott" fékbe, úgyhogy le is fulladtam, majd jött a kerékpárút+jobbkezes utca+fekvőrendőr kombó ahol vb szerint megbuktam, mondjuk a jobbkezes az lakótelepről kihajtó utca volt bentről 20-as tábla van (nem innen fog Schumer kivágódni az F1-essel 360-al), és kerékpár út meg jobbkezes is simán belátható, néztem is.

Második vizsgámon meg kicsit elszúrtam 1 balkanyar ívét, majd jött 1 másik balkanyar ahova 1 buszmegállóból lehetett volna befordulni, előttem fordult be 1 busz, utána 1 jobbkezes utca volt, a vb szerint már az eltolt ívű balkanyaron megbuktam, a vb letolt még hogy miért nem mentem el a busz mellett és kanyarodtam úgy balra (az állatkertem azt elfelejtette, hogy ezt úgy lehetett volna megoldani, hogy átvágódok 1 járdaszigeten ahol elviszek 1 táblát mellesleg), azért tolt le mert megvártam hogy elmenjen a busz és úgy kanyarodtam balra (szerintem szabályosan).

Oktatóm is ha beülök mellé vezetni 2x45 percet kéne vezetnem 1 alkalommal, abból szerintem jó ha 50-60 perc megvan a többi azzal megy hogy:
    a. ez nem volt jó álljon félre és akkor
    1. kiszállunk és 5 percig mutogat
    2. jó esetben csak 2-3 percig magyaráz álló motor mellett
    b. "engedjen el mindent majd én vezetek"

És vannak még ilyenjei.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.04.08. 10:56:35