• Shion
    Hol láttál csak 3 embert? Csak azért csodálkozom, mert tegnap este TFB HM-t nyomtunk, így csak a teamspeak-en 12 ember volt, ebből 8-an az Ops-on :) Teamspeak szerver címnél nagyon fontos a port száma (...:9993), mert ha ez lemarad, akkor teljesen más szerverhez csatlakozol. Volt már korábban ebből gond / félreértés, mire rájöttünk, hogy más szerveren csatangol az illető, azért nem talál minket :)

Időközben megoldódott a kontakt felvétel, mert reggel mindkettőnket korán kidobott az ágy, így /tell-ben megtaláltál :)

Nekem Scoundrel healerem van és nagyon szeretem :) Utóbbi hetekben olyan sokat kellett vinnem Ops-ra, hogy a második legjobban gearelt karakterem lett. Sage healerrel nagyon ütős csapatot tudok alkotni, mert jól kiegészítjük egymást. :) A Scoundrel dps-t nem ismerem, erre én nem tudok neked válaszolni.

Kinézetet utólag is tudsz bármikor változtatni, igaz némi credit és CC az ára. A guild hajón van egy konzol (Appearance a neve) és ott tudod módosítani bármikor a fajt, kinézetet, méretet, stb. Cartel Market-ben vásárolható Legacy név, Charater név módsítások is, így gyakorlatilag bármit tudsz utólag módosítani.