• Nomad90Hun
    Sikerült megint marhának lennem. Hagytam hülye módon, hogy bitraiderrel telepítsen, aztán patchet is azzal rakta fel, persze be is kaptam a rózsaszín login screen-t utána, bitraider-t launcher beállításoknál letiltottam, és töröltem a kliensét is meg a mappáját, erre swtor launcher meg lefagyott initializing-nál, szóval most jön a játszd ujra sam, bitraider nélkül leszedem az egészet, legutóbb is akkor működött rendesen annó.

Amúgy kicsit ötleteltem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igazából az indította el nálam a vezérhangyát, amikor Valkorion otthagyja a karaktert, és mikor rákérdezünk, hogy hova megy és mit csinál, válaszként közli, hogy "majd meglátod". Az ötletelésem lényege, hogy szerintem Vaylin tudja, hogy az apja "él és virul", és ha nem is konkrétan a karakterünk mellett áll, de szerintem ő is sütöget valami pecsenyét Arcann ellen, plusz nem lennék meglepődve, hogyha a végén Valkorion is megjelenne, és beleköpne még a levesbe. Vaylin-el kapcsolatosan az indította el a gondolkodókámat, hogy ugye láttuk, hogy Arcann még mindig nem meri elmondani neki, hogy ő ölte meg Thexan-t, plusz mikor Vaylin-nek az anyja elmonjda, hogy valójában Arcann ölte meg Thexan-t eléggé meglepettnek tűnik, illetőleg amikor lehetősége volt rá sem a saját anyját nem ölte meg, de még minket is simán elkaphatott volna amikor megszüktünk először, ehelyett hagyta futni az Outlandert, plusz mikor Valkorion elvisz minket kirándulni, és megérzi a mi jelenlétünket, szerintem az apját is megérezte.